Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Исплати ли се бити добар  (Pročitano 7079 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Bog sve vidi,to mi je jedina utjeha Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6131 2.0
Ne isplati se. Evo ja bas znam jedan slucaj.. Jedna moja drugarica se druzi sa jednom curom koja je burzujka,a usput i jako dobra osoba.. Znam da to ne ide zajedno,ali ova cura je skroz skromna,iskrena i uvek spremna da pomogne. Ugl.riba ima jahtu,i ova se primila na tu jahtu pa se druzi s' njom da bi se vozila na jahti.. Ova znaci dodje po nju,posto nisu iz istog grada,doveze je direktno na jahtu ova se isproserava,pa je jadna cura jos i vozi nazad kuci.. Ova me zove,i smeje se,kaze:" Zamisli,ova l'adno dosla po mene,vozile se na jahti i vratila me kuci."  Znaci,ne isplati se. Isto jednu ribu iz mog grada,nervira decko zato sto je jako pazljiv i dobar prema njoj,sve cini za nju,ugadja joj maximalno,a ona kazi da ju je smorio skroz..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Bog sve vidi,to mi je jedina utjeha Smile
andjela pizelly ти је одговорила
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne isplati se. Evo ja bas znam jedan slucaj.. Jedna moja drugarica se druzi sa jednom curom koja je burzujka,a usput i jako dobra osoba.. Znam da to ne ide zajedno,ali ova cura je skroz skromna,iskrena i uvek spremna da pomogne. Ugl.riba ima jahtu,i ova se primila na tu jahtu pa se druzi s' njom da bi se vozila na jahti.. Ova znaci dodje po nju,posto nisu iz istog grada,doveze je direktno na jahtu ova se isproserava,pa je jadna cura jos i vozi nazad kuci.. Ova me zove,i smeje se,kaze:" Zamisli,ova l'adno dosla po mene,vozile se na jahti i vratila me kuci." Znaci,ne isplati se.

Ovo nema veze. Toj devojci koja ima jahtu i *prijateljicu* dovozi i odvozi kuci je verovatno lepo u drustvu te devojke,a sigurna sam da ta mala lafinja drugarstvo i finocu. To sto joj se ruga govori o njoj samoj,a ne o toj drugoj. Pre ili kasnije ce se otkriti pravo lice te male koja hinji prijateljstvo,izgubice drugaricu,a ova sto ima jahtu-pa,i posle ce imati jahtu,a nece biti na gubitku,jer nije ni imala prijateljicu,tako da nema sta da izgubi.
To sto se neko ulizuje nekome zbog statusa i novca nece mu doneti ni status,ni novac,samo se moze jos vise isfurati sto ne zivi tim zivotom,a ocigledno da pati zbog toga.

Isto jednu ribu iz mog grada,nervira decko zato sto je jako pazljiv i dobar prema njoj,sve cini za nju,ugadja joj maximalno,a ona kazi da ju je smorio skroz..

Pa,ili joj se ne svidja ili se ona preserava!
U ljubavi nema pravila da ce te neko voleti ako budes ovakav ili onakav.
I nije to tragedija.
Pa,evo,pre nekoliko godina se jedan lik zabavljao sa jednom devojkom,bio isto divan prema njoj,donosio joj ruze,slao divne porukice i bas pazio na nju,ali bila je mlada i nju je to nerviralo.
Sada je starija,udata za drugog i sada shvata kakva je cjurka bila.
Sada sam ja s njim,a za tu pricu sam saznala od te devojke,slucajno,ne znajuci da su se zabavljali,nego sam cula da se znaju,pa sam malo procackala pre nego sto sam stupila u akciju.
Ja sam joj sad zahvalna sto je bila blesava i otisla na drugu stranu   Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ah

e to je za posebnu temu
ljudi sebi dizu cenu na raznorazne nacine  Smile

neretko to cine tako sto pokusavaju drugima da spuste cenu...
krajnji rezultat: takvim ponasanjem javno priznaju i proklamuju da su jeftini
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6131 2.0
Da li se isplati ili ne,to mozes samo iz iskustva da saznas,a ne pametovanjem i filozofiranjem.. Nacitanoscu.. Zar ti se nikad nije desilo da si bila dobra,a vratilo ti se grozno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Pa sta i da se desi ?

Ako su svi kreteni sto i ja moram da budem ?

Svakom po zasluzi , ali ako je neko los prema meni vracam duplo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile ako je meni upuceno...

vec sam rekla da se ne isplati, u smislu da nesto silno zauzvrat treba da ocekujes
zato bolje ne ocekivati, a biti dobar zbog sebe i onako, uopste, ako si u prilici da nekog 'usrecis'
moze covek jako lepo da se oseca zbog nekih svojih postupaka

a onaj komentar o podizanju i spustanju cene sebe i drugima se odnosi na nesto slicno a drugo...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ne ... apsolutno se isplati biti dobar , ali ne i ovca  Smile ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
pa to... ok je biti dobar, a vec smo nadugacko raspredali da se to ne 'isplati', tj. da nije adekvatan termin

slazem se, treba biti dobar, ali ne i ovca... sto ce reci, treba biti dobar i sebi, a ne samo drugima  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.