ovako imam znaci iso image konkretno skinuo sam pslinux os 2007 v.2, nisam nista probao dok se ne konsultujem ovako interesujeme kako ja da ga spzim na cd a da bude bootabilan kad startam masinu dali je dovoljno ono samo preko rara da ga otpakujem i sprzim na cd ili je potpuno drugacija prica ako jeste nek mi neko objasni kako da od toga napravim bootabilan cd od iso image hvala, upravo sam probao ovu moju tehniku ali ne radi nece da ga boota znaci extract preko rara ne boota,
« Poslednja izmena: 05. Mar 2007, 12:32:03 od badgonzzoo »
Da bi iso sliku pretvorio u boot disc , lakse je iskoristiti Alchohol 120%, jako lepo i lagano to radi, pod Win-om , pod Linuxom K3B to radi savrseno. Javi ako uspes,da cujemo iskustva sa PCLinuxOS-om pozzz
« Poslednja izmena: 05. Mar 2007, 12:55:08 od kolonijalac »
ja nisam probao da sprzim iso image i da ga bootam da li je moguce da taj iso image i jeste kad ga tako narezem bootabilni iz mog skromnog iskustva ja mislim da ne moze tako a sad da isprobavam razne tehnike a nemam cd rw ne isplatimi se i vreme i novac a da javicu iskustvo za os ako uspem da ga bootam i ako sve ide po planu 2.danas mi nista ocigledno ne ide od ruke nemam seriski za alkohol 120% verzija je 1.9.5 tako nesto i odustacu od te pustolovine za danas pa kad budem imao zivaca zezacuse havala vama pa ko jos ima neki predlogtu sam
« Poslednja izmena: 05. Mar 2007, 13:40:55 od badgonzzoo »
Iso-slika nije po sebi sam boot, tako da nemoj dzaba trositi nerve na to. [-X Skini Alchohol 120 % i za par minuta imas boot Live Cd i stvar je resena. :D
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.