Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Исланд ће бити прва већински атеистичка земља?  (Pročitano 18308 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Nije mogao da bude rabi ako nije ozenjen.
Jer, Isus je bio Jevrejin i na njega su se odnosili jevrejski zakoni i obicaji, sve pod pretpostavkom da je uopste postojao.

Uostalom, Novi zavet je pisan par desetljeca do par vekova posle navodnih dogadjaja, plus je vise puta detaljno sastrugan i preoblikovan kako bi odgovarao potrebama vladajuce elite.

Zanimljivo je da su sve tri semitske religije nastale kao posledica zelje vlasti da se ucvrsti... doduse.. svaka iz razlicitih potreba...
Hriscanstvo kao univerzalna religija koja ce omoguciti porobljivanje nadolazecih sila sa Istoka, a islam kao osnova za ujedinjavanje nomadskih plemenja i stvaranje i ojacavanje kalifata.

Od Milutina se ne pravi sapunica, vec se precutkuje deo da je svoju sprugu silova u predpubertetskom periodu i zbog toga nikada nije mogla da zatrudni.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.97
mob
Samsung S7
Dakle @Divoje, zadivio si me, moram priznati.
Al, za malo
Tebi je crtanje karikatura onog pedofila muhameda agresivna ateisticka propaganda, koju jadni vernici eto moraju da trpe.

Znaš da nisam mislio na karikature lažnog proroka Muhameda ali bi voleo da JAVNO kažeš negde na TV iili za  novine da je Muhamed ( što je pisao Kuran ) pbio pedofil.
Koliko ljudi bi reklo "Svaka čast ! "

Nego na sta si mislio? Napisi lepo brate sta si mislio pa cemo da diskutujemo.

Lazni prorok Muhamed? A jel ima neki pravi prorok?

Ko je pisao kuran? Nepismeni cikica sa bradom?

Оно што сам мислио то сам написао.

П.С. Наравно да је било правих пророка закључно са Св. Јованом Крститељем.

П.П.С. Нимало ме не занима ко је писао Куран.

Nisi napisao nego si stavio sliku. I protumacen si kako nisi hteo da te tumace. Zato je bolje biti jasan.

Sta je to prorekao Jovan Krstitelj i koja je potvrda da je:

1) Bash on to rekao

2) To sto je on rekao se tacno tako i dogodilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
@bluesoniq
Da ti pojasnim idi budi junak pa ono što si napisao za Muhameda da je pedofil javno kaži da te svi čuju.
Ako ne može TV, novine onda na fejsbuk. Mislim da sam bio jasan.

Sv. Jovan Krstitelj je prorekao dolazak "Carstva nebeskog" tj. Gopoda Isusa Hrista. On je došao i uplašeni Sveti Jovan ( još nazvan Preteča ) krstio je Gospoda Isusa Hrista u reci Jordanu.
http://www.manastir-lepavina.org/vijest.php?id=1135

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.97
mob
Samsung S7
@bluesoniq
Da ti pojasnim idi budi junak pa ono što si napisao za Muhameda da je pedofil javno kaži da te svi čuju.
Ako ne može TV, novine onda na fejsbuk. Mislim da sam bio jasan.

Sv. Jovan Krstitelj je prorekao dolazak "Carstva nebeskog" tj. Gopoda Isusa Hrista. On je došao i uplašeni Sveti Jovan ( još nazvan Preteča ) krstio je Gospoda Isusa Hrista u reci Jordanu.
http://www.manastir-lepavina.org/vijest.php?id=1135

Znam ja na sta si ti ciljao. Naravno da mi ne pada na pamet da izadjem na TV i da kazem da je onaj kozojeb muhamed bio pedofil. A bio je. A inace na ovom forumu su svi anonimusi. I nema potrebe da me prozivas za javni nastup.

Nisi mi i dalje odgovorio na ovo (Jovan prorekao):

... i koja je potvrda da je:

1) Bash on to rekao

2) To sto je on rekao se tacno tako i dogodilo

P.S.
Carstvo nebesko se nikad nije desilo. Tako da je to promasio.

Van pitanja, cisto diskusije radi:

U koju veru je Jovan krstio Isusa? U hriscanstvo sigurno nije, posto je hriscanstvo nastalo ~400 godina posle smrti obojice.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Citat
U koju veru je Jovan krstio Isusa? U hriscanstvo sigurno nije, posto je hriscanstvo nastalo ~400 godina posle smrti obojice.
Рилис кандидејт верзија.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
@blusesoniq
"Царство Небеско" је Господ Исус Христ.
Него, да те питам нешто па одох на посао. На форуму смеш да кажеш да је "пророк" Мухамед ча и "козојеб"  а "не пада ти напамет да то што мислиш кажеш јавно". Чудно. Видиш ја све што напишем овде на форуму ја сада могу да кажем и у лице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.97
mob
Samsung S7
@blusesoniq
"Царство Небеско" је Господ Исус Христ.
Него, да те питам нешто па одох на посао. На форуму смеш да кажеш да је "пророк" Мухамед ча и "козојеб"  а "не пада ти напамет да то што мислиш кажеш јавно". Чудно. Видиш ја све што напишем овде на форуму ја сада могу да кажем и у лице.

Gde ima da se vidi to carstvo? Jel se ti osecash kao podanik?

Nisi mi odgovorio na ona moja pitanja. A onda je besmisleno diskutovati.
Naravno tvoje je pravo da to ne uradish, ali nije lepo.

To sto ti mozes javno da kazes to sto ovde pises je proizvod mainstream-a ili ti u sadasnje vreme je ok biti takav i pisati to sto ti pises. Nasuprot tome stoje ljudi koji se ne libe da recima i slikama napadnu neke stvari, licnosti i pojmove ali takodje posto mi je nazalost energetski stit pao ispod 1% od poslednje tuce sa Sith-ima, moram da se pazim da me neko ne rokne bombom ili nozem kad se budem shetao po ulicama trenutno nezasticen.
Citat
Pardone mua of irony

Dok s druge strane imamo prave kriticare koji napadaju ideologiju sa mnogih aspekata, ali su za sada jos uvek zivi i aktivni.

Imamo i casopise koji su izabrali satiru da se bore protiv dogmi i neznanja, ali na zalost metak je jaci od zivota.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
mob
Samsung 
Nestanak religioznisti u današnjem smislu je sledeća etapa u evoluciji ljudskog društva.
Ali sumnjam da ćemo tome svedočiti za vreme naših života.
U narednom peridu očekujem dalje slabljenje crkve, sve veću individualizaciju vere, sve veći broj agnostika.
Islam će se održavati još neko vreme, ali na duže staze i on će doživeti sudbinu ostalih
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Nestanak religioznisti u današnjem smislu je sledeća etapa u evoluciji ljudskog društva.
Ali sumnjam da ćemo tome svedočiti za vreme naših života.
U narednom peridu očekujem dalje slabljenje crkve, sve veću individualizaciju vere, sve veći broj agnostika.
Islam će se održavati još neko vreme, ali na duže staze i on će doživeti sudbinu ostalih

Ne bih rekao. Strah na Zapadu od migranata koja je uzdrmo samo postojanje EU je zbog toga što Islam NE SLABI.
Slobodna volja i razum nije dar mainstream-a kao što je napisao diskutant iznad. To je neozbiljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Задњи трзај пред крај.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.