Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:31:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ислам  (Pročitano 37808 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
@Reloader
Aj bre oladi sa provokacijama!!Jel te neko tera da postujes ovde?

@darkNight
Cekaj ,objasni mi ti sad mislis da muslimani treba da se muce ceo zivot na zemlji?Mislim da gresis.....u stvari ne mislim ..nego gresis.Poenta Islama kao i svake druge religije je da se pridrzavas pravila,a ne da se patis.
Vidis meni se na primer svidja Adan(poziv na molitvu),mislim lepo zvuci stvarno svaka cast tim Hodzama koji ga izgovaraju,ali me interesuje nesto da li se i kod nas pre molitve radi ritual (twada...je na arapskom) pranja po pravilima ili onako ofrnje kao sto sam imao prilike da vidim u Tuzli.Ne stvarno ja pravim ogromnu razliku izmedju Arapskih muslimana i nasih....oni su nekako umereniji...naravno mislim na obican i normalan svet.Prema nasima nekako ne mogu da gledam da su muslimani jer je to kontradiktorno prostoru koji naseljavaju,pa cak vidim i one Tumbake koji se nose po pustinjama ,a ne na Balkanu...mislim tamo imaju primenu.Nekako nasi muslimani kao da ne maju svoj identitet...mislim bar meni se tako cini ili gresim?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
ritaulno pranje, koje se zove abdest, jeste obavezno, i radi se prije svakog klanjanja, niposto "ofrlje", jer ako nemas abdest, onda ti namaz nije uspio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
@Reloader

Ко теби дрма кавез?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
ritaulno pranje, koje se zove abdest, jeste obavezno, i radi se prije svakog klanjanja, niposto "ofrlje", jer ako nemas abdest, onda ti namaz nije uspio...
tacno je ovo sto je rekao gospodin Dinooo,
Za mucenje sam hteo da naglasim koliko je vredniji onaj zivot od ovoga(metaforicno znacenje,al dobro)
A za pranje tj.abdest je obavezno a to kako si ti video to ljudi koji dolaze na namaz(klanjanje) i koji ne uzimaju abdest u dzamijama ti ljudi su verovatno imali abdest ili su kuci uzeli...
A za odecu si u pravu(bar ja tako mislim)jer se ti muslimani iz  arapskih zemalja tako oblacili zbog velike prasine koja bi im ulazila u oci i ostale delove tela...a ne zbog toga sto im je Bog to naredio,dok je za zene to propisano.
Jos jednu stavar koju bih hteo da ti naglasim,kako me nebi svatio pravilno je do,da ipak posoji vreme i mesto u kome treba covek da skine svoju dunjalucku(ovosvetsku) odecu i da se obuce u bijeli carsaf
pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
@Reloader

Ко теби дрма кавез?

Rekoh ti jednom ,ali ti izgleda ne razumes.Ako ti je prisustvo na ovom delu foruma usko vezano za vredjanje ,kao i omalovazavanje tudje religije,tradicije i kulture,stvarno treba da zaobidjes ovakve diskusije.Jebiga nisu svi za to,a ko meni drma kavez objasnicuti na PM ,mada vec si prekrsio sva pravila burek foruma tako da ako nastavis ne vidim ti svetlu buducnost ovde.Shvati to kako hoces............i probaj da se iskontrolises.

Citat
Jos jednu stavar koju bih hteo da ti naglasim,kako me nebi svatio pravilno je do,da ipak posoji vreme i mesto u kome treba covek da skine svoju dunjalucku(ovosvetsku) odecu i da se obuce u bijeli carsaf

To je ono sto se nosi u hadziluku u Meki?Mislim ta vrsta odece?A sta ona predstavlja,mislim jel vezana za religiju,Boga zelju ili nesto drugo?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
predstavlja to da su u tom trenutku, svi ljudi jednaki pred Bogom...nema razlike po vanjstini, nego samo po onome sto je u tebi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49972
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
da, a unama je svašta.

Duhovni principi islama su po meni OK, ali zašto se toliko pretjeruje ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ako ti je prisustvo na ovom delu foruma usko vezano za vredjanje ,kao i omalovazavanje tudje religije,tradicije i kulture,stvarno treba da zaobidjes ovakve diskusije.

Као што можеш приметити, мој опус деловања је мало шири. Изузетно поштујем и цени туђу веру и религију али када не угрожава мене.

Jebiga nisu svi za to,a ko meni drma kavez objasnicuti na PM

Само изволи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
Па наравно - зеза их јањичарски комплекс.

Sta je ovo?

Citat
Ако, ако, учите док још има времена... требаће вам да зовете вашу арапску браћу у помоћ.

ili ovo?

Da li ti stvarno mislis da imam vremena sa tobom da se raspravljam?Da li si ti ubedjen da imas prava da vredjas koga i kako hoces?S

I posle kazes ovo ....mislim sram da te bude.

Citat
Као што можеш приметити, мој опус деловања је мало шири. Изузетно поштујем и цени туђу веру и религију али када не угрожава мене.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Najveća razlika između Kršćanstva i Islama je po mom mišljenju u načinu objave .

Kuran je neko šaputao u uvo jednom nepismenom seljaku .

Biblija je pisana generacijama .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:31:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.227 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.