Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 23:47:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Koji je bend po vama bolji?
Iron Maiden
Metallica
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iron Maiden VS Metallica  (Pročitano 52666 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Possto se Metalika solidno iskompromitovala u poslednjih 15 godina

evo...bas im je tesko...ne znaju kako ce preziveti toliku iskompromitovanost... Smile

Moze li se odgovoriti na pitanje koje bolji, Balzak ili Kami? Ne moze, jer razlike u stilu velike, a oba su do savrsenstva dosli razlicitim stazama. Osobe koji istinski vole i slusaju muziku ove dvije grupe ne postavljaju to pitanje jer su i Maideni i Metallica "krivci" za neke od najboljih albuma u istoriji. Nije ovo folk pa da se u buretu blata trazi onaj najmanje blatnjav, onaj "trendy".

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Rock'n Rool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
Zastava Majdanpek,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 3110
Iron Maiden!!!
IP sačuvana
social share
Iron maiden    Up the irons!!!
AC/DC ROCKS!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
@Mrgec

Znass kako, mislim da im je mnogo strarih fanova otpalo zbog takvog stava, uopsste, zbog "post Justice trulih kompromisa".

Slazzem se sa Ravenclaw-om, babe i zzabe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
@Mrgec

Znass kako, mislim da im je mnogo strarih fanova otpalo zbog takvog stava, uopsste, zbog "post Justice trulih kompromisa".

Slazzem se sa Ravenclaw-om, babe i zzabe.

otkucao sam kilometarski post i pre nego sto sam ga poslao nestalo je struje(srbija bato bre Smile Smile Smile)...tako da nema sanse da ga opet kucam i objasnjavam kako su mi ti "stari fanovi" urnebesno smesni Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
"stari fanovi"...ti stari fanovi su umalo glave dosli metalu. Priblizna i tacna definicija bi bila ta da su to osobe koje su metal pocele da slusaju ne iz svoje zelje, nego iz zelje da se pokazu pred nekim. Imajuci to u vidu, posto nemaju veliko znanje, cvrsto se hvataju jedne grupe, ili jednog albuma te grupe i postaju veci zastitnici zvuka te grupe od same grupe. Svaku promjenu dozivljavaju kao udarac sebi jer su jedva savladali "prethodno gradivo" a pred njih se stavlja nesto novo. Za njih evolucija zvuka i ideje ne znaci nista jer tu muziku ne slusaju iz nekih velikih pobuda, vec iz sasvim drugih razloga. Po njima, metal ne bi trebalo da postoji poslije 1980. a iako ne znaju razliku izmedu death, groove, symphonic, industrial, progressive i drugih pravaca, glasno ce reci da je svaki od njih smece.  Vise mrzim jednog tzv. "starog fana" nego 101 grandovca, jer metal se bori i borice se protiv svake okostalosti a oni su pojam okostalosti...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

*still the window burns*

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung gt-s5230
Metallica.!.!.!.!.!.!.!.!. Smile  Smile
IP sačuvana
social share
The day that never comes.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia C3
Iron Maiden su 100000x bolji od bilo kog benda !  Smile Smile

Uvek su bili dobri, ostali su dosledni svojim fanovima, svojoj muzici.
Više od 20 godina prave najbolju muziku na HM sceni. A scenski nastupi su za anale!  Smile
Naravno Buce Dickinson - a nijedan pevač ne može da nadmaši.Ni vokalno ni scenski...nikako !

Naravno da Metallica nije za potcenjivati...ali po meni ova dva benda ne treba porediti.
Nekako...od kad je Cliff Burton umro i Dave Mustaine napustio Metallicu, taj bend nije bio isti.
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Nekako...od kad je Cliff Burton umro i Dave Mustaine napustio Metallicu, taj bend nije bio isti.
Sta tek reci nakon odlaska Jasona Newsteda?  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2009, 23:43:25 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Više od 20 godina prave najbolju muziku na HM sceni.

heh...vise od 30 godina Smile

Citat

dave mustaine nije napustio vec  je izbacen iz metallice pre objavljivanja prvog albuma a cliff burton je poginuo pola godine posle izlaska treceg albuma...metallica je objavila jos 6 studijskih albuma nakon toga...naravno da bend ne moze ostati isti...svasta se desava...sazreva se na svakom pa i na muzickom planu...ne moze se stalno jedno te isto svirati...u stvari moze...pogledaj npr slayer...totalna komedija i lakrdija Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia C3
Dobro manje više...

Ne diraj mi Mustaine-a...  Smile Smile Smile Metallica mi nikada nije bila "Mila", dobro, Mustaine jeste tada bio problematičan (Takav je bio dok se nije oženio i pronašao Isusa  Smile ),možda su i imali pravo što su ga izbaciliali,iskreno...izgubili su dosta...

Maideni...su dosta radili,ulagali u svoju muziku,nastupe...da potcetim,Bruce i kompanija su se potrudili i svojim fanovima obezbedili "Sitnicu" putovanja zajedno sa bendom...
Čini mi se da nekako...u metallici je to malo izveštačeno...to je samo moje mišljene.

Ja sam odrasla slušajući Maidene...tako da...najbolji su !!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 23:47:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.