Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 22:02:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iron Maiden 14.03- Beograd, Sajam !  (Pročitano 46108 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung Neki shit
mislim da nije...moja ortakinja je pokazivala grudi i nisu je pustili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 458
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7270
 Mejdeni su savrseno odrtadili svoj deo posla. Bolji koncert nego oni koji su odrzavani Americi ove sezone. ZAmeram im na slaboj interakciji sa publikom,Ipak, struktura ljudi koja je bila tamo govori koliko je Srbija zaostala u svakom musickom pogledu. Samo metalci, metalci i metalci. A zenski svet je skoro izostao. Video sam 4 dobre cice za vece, a obisao sam pola hale. Metallica ce ostati najbolji koncrt koji je ikada napravljen u Srbiji sto se insotranih Rock/Metal bendova tice. I Partizanov stadion i vise ljudi i vise devojaka, i vise pesama i vece ludilo!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Ma, sta i da pisem.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mejdenima svaka čast, ali ona hala je UŽAS!!!
nisam ništa video, jer nisam hteo da se guram dole sa znojavim metalcima, zvuk onako, ne baš dobar...
hala sportova na NBu bi bila idealna za ovakav koncert, ne znam koji idioti su se odlučili za sajam, ta hala apsolutno nije za koncerte!
a metalika je definitivno bila šest puta bolja, sve ukupno, a možda duplo bolja što se tiče performansa. mejdeni su nekako odradili, dok je metalika divljala!!!
« Poslednja izmena: 15. Mar 2007, 19:03:54 od marezic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n91
koncert je bio odlican, ja sam bio u prvom redu i verujte da se isplatilo svo ono guranje...
svaka im cast, najjaci su
slazem se za halu, sranje je a i akustika je losa skroz...
neki momci su snimali koncert sa mobilnim telefonima, pa ako neko nabavi clipove bilo bi lepo da to uploaduje negde
IP sačuvana
social share
The greatest enemy will hide in the last place you would ever look!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se da je metallica imala veci koncert. tj. stadion,bolje ozvucenje,vise ljudi ) ali nisu ni do kolena bili mejdenima.(ne mojte pogresno shvatiti obozavam metallicu i nadam se da ce doci za leto)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
video sam da su neki likovi uspeli da prokrijumchare digitalnu kameru (i to u delovima Smile) .nadam se da su uspeli da je sastave,da nadju dobro mesto za snimanje i da ce snimci "procureti" na net ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6630
E ljudi...
"Blago onom ko ovo dozivi,imao se rasta i roditi..."
Pricajte Vi sta hocete,ovo je moj najbolji koncert u zivotu,jedino sto me razocaralo je samo sat i po svirke,ali moramo biti svjesni...koliko para toliko muzike...Pricao sam sa nekim slovencima,kod njih je karta vise od 50 eur,i kladim se da ce tamo koncert trajati dva sata minimum...Ali dobro...Onaj drugi dio koncerta,ubitacan,ne znam ni kako sam izdrzao sve,glas mi je otisao u qrac skroz!
Ja sam cuo hallowed by the name,fear of the dark,osjetio zmarce na ledjima i zadovoljan sam!Kad bi sad nabrajao sta bih volio da su svirali,koncert bi trajao 5 sati minimum!
Zato,najbitnije da su dosli,da smo mi bili na nivou,i da je sad vrlo vjerovatno da cemo ih gledati uskoro opet...
Zivjeli mi svi,i nemojte da sad zamre tema!
Up the irons!
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Apple Iphone 5s
Ja se sad vratio Smile

Bilo je fenomenalno ali bas sve,upoznao sam neku bjanu ekipu iz bugarske,pa neke engleze ludilo

Oce li ko postaviti kakve slike,klipice sa fona bilo sta posto sam se toliko oduzeo da nista nisam fonom uhvatio! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

All we are saying, is give peace a chance!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 756
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 1209
Svaka cast maidenima, slazem se sa mnogima, hala sranje zvuk tu i tamo koncert odlican. Dehidrirao sam, bio mokar, umoran, ali dozivljaj je sjajan. Nadam se nekom stadionu u buducnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6630
Imam ja nekih par snimaka,ali ocajni su...Kad ih prebacim na komp vidjecu da li ima svrhe postovati ih!A vidio sam da su neki postovali slike po nekim forumima,malo pretrazite da ne reklamiram druge,a i ja cu mozda postaviti sutra,sad sam toliko mrtav,da odmah bjezim u krevet!
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 22:02:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.