Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:55:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iranci v2.1  (Pročitano 2196 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
iako sam ja muslimanka,

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
nisi vec u avionu za Iran/Saudijsku Arabiju/____________ (dopuni po zelji) ?  Smile  Smile

evo dragog civilizovanog islamskog sveta

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/290222/Imam-otkupio-ubistvo-cerke-5

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
За твоје добро било би добро да то што си муслиманка буде негде ... па двајестрећа ствар која ти одређује погледе на свет и тебе као особу... а не прва ил још горе једина.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
За твоје добро било би добро да то што си муслиманка буде негде ... па двајестрећа ствар која ти одређује погледе на свет и тебе као особу... а не прва ил још горе једина.
Pripazi se da ti ne prodje 24.sata jos mi nisi odgovorila na pitanje, daj mi jedan zapadnjacki zakon koji nekome daje prednost u odnosu na serijatski zakon. Zar je tako tesko pitanje? Jos uvijek cekam odg...
« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 18:53:54 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Ako ti se ne svidja moje misljenje - nije moj problem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
na glupa pitanja ne dajem odgovore ... smisli nesto smislenije, budi manje zadrta... pa mozemo pricati...

al ajd da napravim izuzetak, evo jedan gratis odgovor... zakonom garantovano pravo na slobodu misljenja i govora ... bez da zbog iste fasujes fatvu il kamenovanje do smrti.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Mogucnost da slobodno biras i da budes biran kojeg god da si pola. Mogucnost da slobodno kazes sta mislis, izrazis svoju volju i svoje misljenje.

Otprilike nista drugo nije ni bitno.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
HTC One
daj mi jedan zapadnjacki zakon koji nekome daje prednost u odnosu na serijatski zakon. Zar je tako tesko pitanje?

Nema sudjenja i kaznjavanja u skladu saverskim doktrinama, a ujedno se stite svakome verska prava.

Samim tim su zasticeni i od ove besmilice zvane serijatski zakon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Vjerujte kada bi kod nas bile kazne kao sto su na Istoku kriminala bi bilo mozda 10% i to kome uspije!
Drugo najlakse je suditi kako ovo kako ono, pa nisu normali, pitanje zar je krast normalno? Uciniti nepravdu itd? Imam prijateljicu u S.arabiji dolje smrtna kazna ako otac ne vodi brigu za dijete nakon razvoda. Neke face su se pocele ibretiti, medjutim kada vidis kod nas, to je postalo vise normalno! Napravis dijete i neces da se brines za njega!
Dolje siluje neko nekog smrtna kazna -ako mu zrtva ne oprosti! Ovdje po nasem "vele" zakonu jos bude nagradjen! Kao zrtva ga je provocirala!
Ko krade nije normalan, a jos nenormalnije je nenormalnoj osobi odseci prste, ruku ili bilo sta slicno.
U serijatskom zakonu ili islamu ili bilo kojoj drugoj religiji nema niceg normalnog.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
@Dexion,mišljena sam da ti uopšte nemaš najjasniju sliku,kad postavljaš paralelu izmedju šerijatskog zakona i zakona pisanih u zemljama,koje svoja zakonodavstva zasnivaju na pravu svakog čoveka da ima pravo na svoje mišljenje,pravo na slobodu govora,pravo na život.....i pravo,da kao žena imaš pravo učiti,polagati i vozizti automobil,a da ne budeš od strane verskih prvaka proglašena za lošu ženu,ženu koja zaslužuje neku od šerijatskih drakonskih kazni.možemo pričati o nekim drugim stvarima,na primer,koliko je u zemljama u kojima se primenjuje šerijatski zakon uopšte primenjiv zakon pisan npr. u jednoj švedskoj ili norveškoj?zakon mora da prati mentalni sklop ljudi na koje se primenjuje.ukoliko je društvo zamrznuto u srednjem veku,ili ukoliko društvo dozvoljava da ga uobličava pojedinac,ma kako se on zvao i koje zvanje imao,kako u duhovnom,tako i u svetovnom smislu,onda je sasvim ormalna primena zakona,koji kontroliše to isto društvo kroz neznanje i strah.što nikako ne može biti primenljivo u društvima,koja sazrevaju s vremenom u kojem žive i imaju tendenciju za prestignu ostale.
šta očekivati od zakona,koji od žena prave pokretne abažure i odsecaju ljudima prste i noge.
šerijat je primenjiv u zemljama u kojima još vlada ubedjenje da tek tako možeš ubiti ženu,samo zato što je poželela da proba oralni sex.
to što si muslimanka,za mene ne predstavlja nikakvu posebnost,kao ni fobičost.
mišljenja sam da je mnogo važnije kako se ti boriš,ili kako ti nosiš to svoje muslimanstvo.
za mene si prvo čovek,pa jedno milion popunjenih mesta do toga koje si vere.
i još nešto,amerika nikako ne može bitiprimer bilo čega dobrog,osim koka-kole i još ponečega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Nisu Iranci ali jesu ovi bolji, lepsi, pametniji  Smile

Saudijac pogubljen zbog ubistva

Rijad -- U Saudijskoj Arabiji je danas odsecanjem glave izvršena još jedna smrtna kazna nad Saudijcem, osuđenim za ubistvo. 

Šbibu al-Otaibiju je odsečena glava zbog ubistva Faleha al-Ssibanija posle međusobne svađe, prenela je agencija AFP, pozivajući se na zvaničnu saudijsku agenciju SPA.

Današnjim izvršenjem smrtne kazne je broj lica kojima je u Saudijskoj Arabiji od početka godine do sada odsečena glava povećan na 13.

Prema zvaničnim podacima, u toj ultrakonzervativnoj muslimanskoj kraljevini je prošle godine smrtna kazna izvršena nad 76 ljudi, ali međunarodna organizacija za zaštitu ljudskih prava Hjuman rajts voč taj broj procenjuje na 69.

Prema strogom saudijskom šerijatskom zakonu, smrtna kazna se presuđuje za silovanje, ubistvo, izdaju, oružanu pljačku i trgovinu narkoticima.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:55:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Iranci

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.