Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 10:06:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iranci v2.1  (Pročitano 2201 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Дексион ... ти канда имаш потенцијал да обориш рекорд гледе најкраћег времена потребног да се покачи с целим форумом ...  Smile

тејк ит изи ... и то што ти је рекла, лепо ти је рекла ... чак је много логичније него ли твоје жалопојке што наши закони нису више ко тај врли шеријат ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
Isla sam na vjersku mrznju jer od svih zemalja kud bas spomene istocnjacke zemlje!

па вероватно их је споменула зато што се само тамо практикује такво кажњавање Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Gde su sad ovi što bi nabijali na kolac, jebali u dupe, polivali kiselinom...
Da podrže akciju iranaca?
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
@Dexion molio bih te da ne prijavljujes komentare koji nicim ne ukazuju na to zbog cega si ga prijavila.
Ukoliko ne mozes da prihvatis tudje misljenje, ignorisi ga  Smile
Pa to treba da vazi i za ostale. Smile
IP sačuvana
social share
Ako ti se ne svidja moje misljenje - nije moj problem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Gde su sad ovi što bi nabijali na kolac, jebali u dupe, polivali kiselinom...
Da podrže akciju iranaca?
Ovo kod ljudi mrzim od cijele price isprica samo detalj o kiselini. Za proljevanje kiselinom pametnjakovicu ispricaj cijelu pricu! Iranac je djevojci sasuo kiselinu po licu jer mu je dala nogu, nije se htjela udati za njega! U zemlji gdje ima pravde , znaci kazna je po istoj mjeri kao ta sa kiselinom ako je nesta drugo onda je smrt izuzeci su ako ti zrtva ne oprosti. Koliko god nesta bilo brutalno pravedno je! Dokazite mi da nije!

« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 09:21:11 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
Dokazite mi da nije!

хех ... то што ти се нешто не може доказати није никава врлина ...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Дексион ... ти канда имаш потенцијал да обориш рекорд гледе најкраћег времена потребног да се покачи с целим форумом ...  Smile

тејк ит изи ... и то што ти је рекла, лепо ти је рекла ... чак је много логичније него ли твоје жалопојке што наши закони нису више ко тај врли шеријат ...
Ja jedina imam argumente, kada covjek ima argument ne znaci da se svadja.. teme su tu da covjek raspravlja..(iskreno izvinjavam se ako je neko moje argumente shvatio kao svadju, jednostavno zelim da od naroda uklonim razmisljanje Istocnjacki zakon je fuj)  i da iznosi svoje argumente a ne da prica o polovicnim pricama ili kako ovo kako ono.... Dajte mi jedan zapadnjacki  zakon koji je dao nekome prednost u odnosu na zakone Irana. Znaci ne trazim 10.trazim 1!

Citat
Dokazite mi da nije!

хех ... то што ти се нешто не може доказати није никава врлина ...  Smile
Dajte mi 1.zapadnjacki zakon koji je nekome dao prednost u odnosu na zakone Irana!
« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 09:38:21 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
вид сестро ... ти на кеца остављаш утисак особе којој се нешто не може доказати. Мени су шеријатски закони бесмислени, одраз заосталости и фундаменталне неусаглашености са степеном цивилизацијског развоја остатка света ... били су ОК за средњи век ... од средњег века на овамо остатак света се развијао и јбму матер евидентно напредовао па и на пољу закона ...

ти што лично симпатишеш те шеријатске законе који у теорији лепо звуче а у пракси су језа ... јбга ... с мог становишта си у дебелој заблуди ... да се културно изразим ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
Dajte mi 1.zapadnjacki zakon koji je nekome dao prednost u odnosu na zakone Irana!

нема их Smile

сада следи логично питање: зашто не живиш у ирану?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
вид сестро ... ти на кеца остављаш утисак особе којој се нешто не може доказати. Мени су шеријатски закони бесмислени, одраз заосталости и фундаменталне неусаглашености са степеном цивилизацијског развоја остатка света ... били су ОК за средњи век ... од средњег века на овамо остатак света се развијао и јбму матер евидентно напредовао па и на пољу закона ...

ти што лично симпатишеш те шеријатске законе који у теорији лепо звуче а у пракси су језа ... јбга ... с мог становишта си у дебелој заблуди ... да се културно изразим ...
Ne, evo jedna stvar sto meni smeta kod istocnjaka sto pokrivaju djecu maloljetnu. Sa stanovista islama djevojka se pokriva kada dostigne punoljetnost tj. kada dobije prvu menstruaciju ( kada moze da zatrudni). Znaci ima dosta stvari kod nj.pogleda sto se meni ne svidjaju iako sam ja muslimanka, sto su oni uveli (a sve sto je uvedeno mimo serijatskog zakona je novotarija). Uveli su da se zena mora za nekoga udati iako serijatski zakon daje prava zeni da bira za koga ce se udati. Krivo mi je sto pojedinci pokusavaju to da prikazu kao nesta bolesno. Ja kazem bolesno je ono sto se uvelo, ali serijat kao serijat nije! Onda sta mi je krivo sto ljudi serviraju polovicne price. kao onaj sa kiselinom. Nije rekao ej ljudi momak je nju polio kiselinom pa je zato drzava njemu vratila istom mjerom. Onda sluze se nekim stvarima sto iskreno po meni je na jako pokvaren nacin. Spominju konekakva silovanja, aman zaman isto kao da toga kod drugih vjera nema. Medjutim moje misljenje je da takve osobe ne treba prikazivati kao vjernicima. Ne trebaju se njihovi bolesni postupci koristiti kao argument.
Svjedoci smo koliko je Amerika lajala na istocnjacki zakon, te zene odvojene u skolama, te ovo ono, sta se danas desava mozete vidjeti na netu ista ta Amerika sve ono sto je pljuvala na odvratan nacin je polizala. Aman zaman psiholoska istrazivanja su pokazala da djeca bolje uce kada su musko zensko odvojeni! To je mni glupo sto imas ljudi pljuju a nisu ni svjesni ili su svjesni ali nece da priznaju da su polizali neke stvari. Amerika je osudjivala Iran na smrtne kazne, sta se desava Amerika uvodi smrtnu kaznu! Nekako imam utisak da svi primaju zdravo za gotovo ono sto im drugi serviraju pa cak ni da ne pokusavaju upoznati osobu koja je npr. Iranac. Ne mora biti iranac ali eto koji tamo zivi. Na drugoj temi vidjela sam eto nikome ne smeta nacija, vjera boja koze, ali eto samo da nije siptar ili rom! osoba sam koja osudjuje osobe koje nekoga ignorisu ili imaju nekakav ruzan stav o njima jer je druge kulture, nacije...pa to je bolesno! Nije ni cudo sto imamo nakaradan stav u drustvu! To sto ja podrzavam nj.zakon jeste iz razloga sto se zrtvi nadoknadi steta! Jedino sto ja licno bolesnim smatram jeste zemlja Afganistan ondje aman zaman serijat a sve samubice,teroristi,silovanja itd...znaci hocu da kazem da gledamo ili trebamo gledati zakon kao zakon a ne sta se radi. Zaista sto se tice Afganistana po zlodijelima niko im ravan nema!

Citat

нема их Smile

сада следи логично питање: зашто не живиш у ирану?
Neprimaju ni oni svakog! Smile
Ali hajde odgovorite vi meni..
« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 10:09:51 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 10:06:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Iranci

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.