Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 12:56:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Irački novinar gađao Buša cipelama  (Pročitano 16566 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
(tek sam sad video temu,nisam mislio da je otvorena na Bureku)
Moram jednom da upoznam tog coveka da mu stegnem ruku...  Smile Smile Smile Smile
svaka mu cast!  Smile Smile Smile
to je prava inspiracija za pola siromasnog sveta koji ameri siluju!
evo,i mene je inspirisao-ko kaze da uvek mora da bude bacen komad odece?ima i drugih stvari slicne velicine,doduse,malo drugacijih namena   Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 11:08:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Samo, taj Muntazar az-Zejdi vam je Šia. I nije planirao da osramoti Bušovog batlera Malikija, nego samo Buša.

Mislite o tome. Želite li zaista da imate pozitivno mišljenje o nekome ko ceni Malikija, čoveka koji je sama definicija kvislinškog vladara.

Dalje, Muntazar je ovde napravio budalu od sebe i u sledećem smislu: Amerikanci pokušavaju da prodaju priču da su Iračani psihološki oštećeni Sadamovom vladavinom.
Pošto je porodica ovog bacača cipela hapšena pod Sadamovom vlašću, to im sad daje novu municiju za tu priču o navodnoj traumatizaciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ovi bar bacaju cipele, ne kradu iste iz protesta  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Odloženo suđenje novinaru koji je gađao bišeg predsednika SAD cipelom
Muntazer: Razbesneo me je Bušov ledeni osmeh
Autor: Tanjug | 19.02.2009. - 18:57

Suđenje iračkom novinaru koji je u decembru u Bagdadu bacio cipele na Džordža Buša, odloženo je ubrzo pošto je Muntazer al-Zaidi danas, na početku procesa, izjavio da je to učinio zato što je "ledeni osmeh" američkog predsednika izazivao kod njega nekontrolisani bes.

Sudsko veće iračkog Centralnog suda odložilo je za 12. mart postupak protiv Zaidija kako bi utvrdilo da li je Buš u vreme napada bio u zvaničnoj poseti Iraku kao šef države, preneo je Rojters.
Zaidi, optužen za napad na stranog državnika, rekao je na početku suđenja da je planirao da gađa Buša cipelama tokom posete predsednika SAD Jordanu, ali da tada nije imao priliku za to. Novinar je, takođe, naglasio da nije nameravao to da učini na konferenciji za štampu u Bagdadu, ali da ga je osmeh na licu američkog predsednika, dok je ovaj govorio o dostignućima u Iraku, podsetio na "ubistvo više od milion Iračana, nepostovanje svetosti džamija i domova, silovanje žena".
"Govorio je i u isto vreme se ledeno osmehivao premijeru Nuriju al-Malikiju. U tom trenutku nisam video nikog drugog u prostoriji osim Buša. Činilo mi se da pod njegovim nogama teče reka krvi dok se on hladno osmehuje. Posle više od milion ubijenih Iračana, posle ekonomskog i socijalnog razaranja... osetio sam da je taj čovek ubica, glavni ubica. Pobesneo sam i bacio na njega cipele", kazao je Zaidi pred tročlanim sudskim većem i grupom od 25 branilaca.

Gađajući Buša obućom, Zaidi je uzviknuo: "Oproštajni poljubac od iračkog naroda, psu!" Zaidi je, takođe, izjavio da je pre dve godine snimio sebe kako vežba bacanje cipela i dobacivanje uvreda na arapskom i da je to priznao tokom brutalnog policijskog ispitivanja pošto je uhapšen.
"Rekao sam to pred premijerovom gardom pošto sam bio pretučen i pošto mi je kroz telo puštana struja", kazao je on.

Kada se Zaidi pojavio u sudnici, članovi porodice su ga dočekali sa usklicima i prebacili su mu preko ramena iračku zastavu. Zaidi (30) proveo je u pritvoru više od dva meseca, a, ukoliko bude proglašen krivim, mogao bi da bude osuđen na 15 godina zatvora. Novinar iračke televizije sa sedištem u Kairu postao je junak za mnoge na Bliskom istoku, a njegov ispad na Bušovoj konferenciji za novinare prikazan je na televizijskim stanicama širom sveta.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Siemens c 75
(tek sam sad video temu,nisam mislio da je otvorena na Bureku)
Moram jednom da upoznam tog coveka da mu stegnem ruku...  Smile Smile Smile Smile
svaka mu cast!  Smile Smile Smile
to je prava inspiracija za pola siromasnog sveta koji ameri siluju!
evo,i mene je inspirisao-ko kaze da uvek mora da bude bacen komad odece?ima i drugih stvari slicne velicine,doduse,malo drugacijih namena   Smile Smile

Tako je bratiću, i ja bih da mu čestitam, jes da mi je žao što mu nije razbio tu neofašističku njušku ali i ovo je za svako poštovanje, čovek je imao muda da to uradi i svaka mu čast.

Verovatno su i njemu kao i meni " MIlosrdni andjeli " ubili nekog člana porodice tako da je ta cipela letela i za moju sestru i ujake koje su ti fašisti pobili 99.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Smanjena kazna novinaru koji je Buša gađao cipelom
Autor: Beta | Foto:Reuters | 07.04.2009. - 18:41

Zatvorska kazna Muntazeru Al Zaidiju, novinaru koji je cipelama gađao tadašnjeg predsednika SAD Džordža Buša, smanjena je sa tri na jednu godinu, saopšteno je danas u Bagdadu.

"Apelacioni sud je odlučio da smanji sa tri na jednu godinu zatvorsku kaznu", izjavio je advokat Dija Al Sadi.
"Sud je naveo nekoliko razloga za smanjenje kazne - razloge optuženog, njegove godine i činjenica da ranije nije počinio nijedan zločin. Lepo se ponaša u zatvoru i to je razlog više za odluku suda", dodao je advokat.
Al Zaidi je Buša gađao cipelama 14. decembra na konferenciji za novinare. On je 12. marta osuđen na tri godine zatvora zbog "agresije na šefa strane države tokom zvanične posete" i prebačen je u zatvor u "zelenoj zoni" Bagdada, kvartu koji je najbolje obezbeđen.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Smanjena kazna novinaru koji je Buša gađao cipelom
Autor: Beta | Foto:Reuters | 07.04.2009. - 18:41

Zatvorska kazna Muntazeru Al Zaidiju, novinaru koji je cipelama gađao tadašnjeg predsednika SAD Džordža Buša, smanjena je sa tri na jednu godinu, saopšteno je danas u Bagdadu.

"Apelacioni sud je odlučio da smanji sa tri na jednu godinu zatvorsku kaznu", izjavio je advokat Dija Al Sadi.
"Sud je naveo nekoliko razloga za smanjenje kazne - razloge optuženog, njegove godine i činjenica da ranije nije počinio nijedan zločin. Lepo se ponaša u zatvoru i to je razlog više za odluku suda", dodao je advokat.
Al Zaidi je Buša gađao cipelama 14. decembra na konferenciji za novinare. On je 12. marta osuđen na tri godine zatvora zbog "agresije na šefa strane države tokom zvanične posete" i prebačen je u zatvor u "zelenoj zoni" Bagdada, kvartu koji je najbolje obezbeđen.

Smile Smile Smile Smile
taj covek je heroj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Mozda je eroj al nek gadja Putina ako sme  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
ма јееееесте ...  Smile
гађаће га када му доктори саопште да пати од потенцијално смртоносног недостатка полонијума 210  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Tako je bratiću, i ja bih da mu čestitam,
jes da mi je žao što mu nije razbio tu neofašističku njušku
Naravno pojma nemate šta se dešava, ali nastavljate sa svojim uobičajenim repertoarom svetskih zavera.

Ako je po vama Boris Tadić izdajnički lider Srbije, onda je Nuri al-Maliki izdajnički lider Iraka.

A ovaj bacač cipela Muntadar Azejdi je Malikijev podržavalac.

Prema tome: kada hvalite Muntadara, hvalite Šutanovca.

« Poslednja izmena: 09. Apr 2009, 04:04:40 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 12:56:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.