Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 08:23:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Iracionalna mržnja stvara nasilje  (Pročitano 14709 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Ne dozvoljavam da svet mene oblikuje, vec svet prilagodjavam sebi...

A i onako je 99,999999% ljudi nedostojno mog interesovanja...  Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2010, 21:57:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ne dozvoljavam da svet mene oblikuje, vec svet prilagodjavam sebi...

A i onako je 99,999999% ljudi nedostojno mog interesovanja...  Smile

I ja to radim, ali na svoj nacin.  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Iracionalna mržnja stvara nasilje

Piše: Saša Bjelić, psiholog

.................

tekst je politichki korektna pseudo-nauchna bljuvotina ...  Smile Smile 

inache , ne postoji iracionalna mrznja - svaka mrznja iza sebe ima racionalan razlog . dodushe , taj razlog je ponekad teze uochiti - mrznja kao i sve emocije nastaje u amigdali a racionalizacija je u kori velikog mozga . zbog toga se ponekad moze chiniti da za neku mrznju nema racionalnog razloga .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
nache , ne postoji iracionalna mrznja - svaka mrznja iza sebe ima racionalan razlog . dodushe , taj razlog je ponekad teze uochiti - mrznja kao i sve emocije nastaje u amigdali a racionalizacija je u kori velikog mozga . zbog toga se ponekad moze chiniti da za neku mrznju nema racionalnog razloga .
Znaci svaka mrznja je racionalna a taj racionalni razlog je hemijska reakcija nastala u mozgu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Znaci svaka mrznja je racionalna a taj racionalni razlog je hemijska reakcija nastala u mozgu.  Smile

ne , nego je uzrok svake mrznje racionalan u smislu da mrznja ne nastaje tek tako , vec za to postoji prirodno opravdanje . ali dzaba ja to tebi pricham ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Znate, svako vidi frustracije na svoj nacin a to govori vise o nama nego o bilo kome drugom. Tako da ako smatramo da su ljudi frustrirani fizickim izgledom onda smo verovatno mi frustrirani istim. Nego, kako stigosmo od agresije i mrznje do toga? A i ja pitam glupa pitanja  Smile Smile

Nego

inache , ne postoji iracionalna mrznja - svaka mrznja iza sebe ima racionalan razlog . dodushe , taj razlog je ponekad teze uochiti - mrznja kao i sve emocije nastaje u amigdali a racionalizacija je u kori velikog mozga . zbog toga se ponekad moze chiniti da za neku mrznju nema racionalnog razloga .
Bf, to je samo transfer mrznje. Postoji racionalni razlog ali ispoljava se na drugi nacin tj u pitanju je iracionalna mrznja. Kao sto tekst lepo kaze

Citat
Ovaj fenomen u pojednostavljenom obliku susrećemo u situaciji u kojoj vas na poslu šef iznervira, a pošto nije uputno "kačiti se" sa šefom, vi dođete kući i za beznačajan povod izderete se na decu. Vi u tom trenutku možete, a i ne morate, biti svesni da je izvor agresije frustracija koju je izazvao šef. Vi ste tada premestili agresiju sa šefa na decu.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Bf, to je samo transfer mrznje. Postoji racionalni razlog ali ispoljava se na drugi nacin tj u pitanju je iracionalna mrznja. Kao sto tekst lepo kaze

tekst je ekstremno glup i nestruchan . taj primer sa sefom je dobar primer za to  Smile . tu se ne radi o nikakvom transferu mrznje vec o uspostavljanju hijerarhije . sef je iznad mene i moram da ga trpim , ali su zato deca ispod mene pa se derem na njih da to pokazem ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
E pa to ti je cisto do terminologije. Tekst to zove "iracionalnom mrznjom" a ti "uspostavljanjem hijerarhije"  Smile

Inace, ni sefa ne moras da trpis, mozes da ga oteras u 3PM. To se zove slobodna volja  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E pa to ti je cisto do terminologije. Tekst to zove "iracionalnom mrznjom" a ti "uspostavljanjem hijerarhije"  Smile

Inace, ni sefa ne moras da trpis, mozes da ga oteras u 3PM. To se zove slobodna volja  Smile

uopshte nije stvar terminologije . da bi neko drushtvo bilo uredjeno potrebna mu je hijerarhija . takodje je prirodno da svako zeli da bude na shto vishem stupnju te hijerarhije .tu dakle nema nikakve "iracionalne" mrznje , vec samo prirodne borbe za shto bolji polozaj .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
najcesci izvor frustracija kod zena jeste nezadovoljstvo u braku...ili u vezi...
ili ako su bez veze... Smile one su najvise isfrustrirane... Smile sve im smeta..stalno nesto negoduju...
vredjaju ljude...psuju...pljuju po svemu...( naravno da nisu sve takve ...nego samo neke)

seksualno nezadovoljstvo..jako frustrira zene...
to nezadovoljstvo sluzi kao varnica a ostali problemi su kao benzin... Smile
mogu da planu u svakom trenu...ali ako se pametno skladiste nece planuti... Smile
onda to sve zapali frustrirajuci seks... Smile ili seks kojeg nema na vidiku... Smile
to je moje misljenje...jer nekako kad pogledam neke frustrirane zene..prije seksa...
izgledaju mi totalno s*****...a vec posle dobrog seksa...cvrkucu...i peru prozore i sute... Smile
e da  se seksaju tako svaki dan...nebi bi mrmljale...po citav dan...

problemi...pa ko nema danas probleme...jel zato treba da nekog mrzis...vredjas..
.i sta ja znam sta sve rade ljudi koji mrze... Smile ja to ne znam jer ja nikog ne mrzim... Smile
ni racionalno ni iracionalno... Smile

a  neki ljudi imaju i druge izvore frustracija...bolest...neimastina...itd...

a muskarci su frustrirani zbog njihovih frustriranih zena...koje prenose to na njih...
a i zbog materijalne situacije...i nekih drugih problema...omiljeni klub izgubi derbi...
pukne staap za pecanje...pokvari se auto...ogrbe ga neko...dijete se drogira..
cerka se vuca sa deset godina straijim od sebe...pije, pusi , duva...
ne dolazi kuci po dva dana...sve to covjeka frustrira....
jos nedaj boze kakva bolest...i eto...zasto je neko isfrustriran...

a sad zasto se ljudi mrze izmedju sebe...to ne znam...
znam samo da na svako zlo treba uzvratiti istom mjerom...istog momenta... Smile
jer kad pustis nekog da S*** po tebi...taj ce svaki dan dolaziti na isto mjesto to da radi...
i jos ce se smijati...koliko je zao...i pokvaren... Smile

to je moje misljenje i ja radim tako...i jos nisam nikako pozalio...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 08:23:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.