Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Kakav idiotizam je uopste razmisljati o zabrani dolaska nekoga samo jer ne volite nju ili njenog pokojnog muza. Mislim, da me ne shvatite pogresno, ja smatram da je ona i sve sto ima veze sa njom smece. Muzika, licnost i sve ostalo. Ali opet ne bih zabranio nekome da to slusa. Ukoliko ima 60.000 spremnih da slusa cajku, neka slusaju. Ukoliko ih ima 10, isto. Drugi argument koji koriste su eventualni nemiri. Valjda ne treba ponavljati da je duznost drzave da svima na svojoj teritoriji obezbedi sigurnost. Neka sami resavaju probleme sa svojim fasistima, a ne da se prave da oni ne postoje.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
...desilo bi se,da ga licno doceka Boris,sa sve gardom,pratnjom,crvenim tepihom.... i jednim velikim ...izvini Olivere. ...,a u pozadini bi vojni orkestar svirao oprosti mi pape.
Kakav idiotizam je uopste razmisljati o zabrani dolaska nekoga samo jer ne volite nju ili njenog pokojnog muza. Mislim, da me ne shvatite pogresno, ja smatram da je ona i sve sto ima veze sa njom smece. Muzika, licnost i sve ostalo. Ali opet ne bih zabranio nekome da to slusa. Ukoliko ima 60.000 spremnih da slusa cajku, neka slusaju. Ukoliko ih ima 10, isto. Drugi argument koji koriste su eventualni nemiri. Valjda ne treba ponavljati da je duznost drzave da svima na svojoj teritoriji obezbedi sigurnost. Neka sami resavaju probleme sa svojim fasistima, a ne da se prave da oni ne postoje.
Tereza Kesovija (72) je izjavila da ne podržava dolazak Svetlane Ražnatović Cece (37) u Hrvatsku. Pevačica je tako demantovala napise da podržava dolazak udovice Željka Ražnatovića Arkana, koja u junu možda nastupi na zagrebačkom “Maksimiru“.
Kesovija kaže da ne može da podrži dolazak nekoga “ko je bio u najtešnjoj vezi sa onim koji je majke i očeve zavio u crno i ubijao i klao bez milosti“. Pevačica je dodala da “branitelji imaju razloga da pobesne“.
Kesovija je nedavno naišla na slab odaziv publike tokom desete FESTE 2011. u Dubrovniku, koja je bila posvećena 50. godišnjici njene karijere. Dvorana je bila poluprazna, a neki su to povezali s Kesovijinim nedavnim koncertima u Beogradu i Novom Sadu.
Tereza kaže da je uverena da će oni koji joj zameraju što je pevala u Srbiji biti u prvim redovima na Cecinom koncertu.
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Јебо јој пас матер као и сваком ко је у Београду и Новом Саду отишао на њен концерт.
П.С.А да Цеца не треба да пева усташама слажем се у потпуности мада ме не би чудило да је читава та фама измишљена и да она и не зна да треба тамо да пева. Не би био први пут.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2011, 09:57:24 od twice »
Јебо јој пас матер као и сваком ко је у Београду и Новом Саду отишао на њен концерт.
П.С.А да Цеца не треба да пева усташама слажем се у потпуности мада ме не би чудило да је читава та фама измишљена и да она и не зна да треба тамо да пева. Не би био први пут.
грешиш...није тереза смеће већ они који су отишли на њен концерт у београду и новом саду...наравно...сасвим је легитимно бити смеће тако да немам ништа против тога