Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 386307 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iPhone 6
iOS6 up and running. Smiley
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Cekam JB zbog Igo-a Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iPhone 6
I ja sam mislio da sačekam, zbog Super Hexagona. Smile

http://browsermark.rightware.com

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

photo 1.PNG
(159.72 KB, 640x960)
photo 2.PNG
(94.18 KB, 640x960)
« Poslednja izmena: 20. Sep 2012, 00:15:56 od thefukara »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iP5
Slabo to, ja skoro udario u 105 Smile
A izgleda da je Apple nešto opet smandrljao tu pošto sam na iOS 6 beta išao i preko 109k.

image.jpg
(93.53 KB, 640x960)
image.jpg
(93.38 KB, 640x960)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iPhone 6
Ne "izbaci" uvijek isti rezultat. Smiley

image.jpg
(92.29 KB, 640x960)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Odradjen update na ipod touch-u 4s 8gb.Kad sam stisnuo download,3 puta me izbacivao (preko ipod-a).Onda
sam presao na komp i tu sam uspio da skinem napokon,ali je brzina bilo oko megabit,a ja imam 8 megabita.Preopterecenje servera.Kad se to napokon zavrsilo ipod se restartovao,i sve je bilo kao kad se kupi nov.Setup Smiley.Primjetio sam da radi dosta sporije,pa sam ga restartovao jos jednom.Od tog restarta radi kao lud,dosta bolje i fluidnije nego na 5.11.Preporuka za sve kome ne treba jb Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Jako dobra vest, posebno za ljude sa iPhone 4S i iPad 3, koji se oslanjaju na jailbreak. Preuzeto sa drugog foruma. Ovo ce biti moguce uz pomoc novog Redsn0w alata koji ce uskoro izaci.

Za one koji nisu upuceni o cemu se radi. Da bi ste imali jailbreak na vasem telefonu, morate imati verziju 5.1.1. ili stariju. Apple je juce izbacio novi iOS 6, tako da ukoliko vam zatreba restore vaseg telefona (ako nesto zeznete, ili iz bilo kog razloga), morate uraditi upgrade na iOS 6 (ne mozete vise zvanicno vratiti iOS5(za iPhone 4S i iPad 3)). To znaci da ostajete bez jailbreak-a, koji postoji samo za verziju 5.1.1. dok cemo se za novi nacekati. Do sada za iPhone 4S i iPad 3 nije bilo moguce ni na koji nacin da se omoguci vracanje iste verzije (5.1.1.). Ovo je prvi put da je ovo omoguceno. Preduslov da bi ovo radilo je da imate sacuvane SHSH. SHSH vam automatski cuva Cydia ako imate jailbreak-ovan telefon, a mozete ga i rucno sacuvati preko alata tinyumbrella, ili direktno na telefonu preko iSHSHIT. Iako cydia ovo cuva, moj predlog je da rucno sacuvate SHSH za vas telefon na racunaru. Ako ovo planirate da uradite, uradite sto pre, dok Apple jos dozvoljava skidanje SHSH za iOS 5.

Citat
Evo ovako…ovo je sumirana situacija sto se tice onih sto se oslanjaju na jailbreak ili zele da i dalje imaju mogucnost da koriste isti:

1. 3GS iphone i A4 uredjaji koji imaju sacuvan SHSH uvek ce moci da urade Downgrade sa iOS 6

2. iPad 2 korisnici koji imaju sacuvane 4.x i 5.x blobs moci ce da urade Downgrade sa iOS 6. Ali je trik u tome da vam trebaju i 4.x  i 5.x blobs cak i kada se vracate samo na 5.x

3. iPad 3 i iPhone 4S korisnici (i iPad 2 korisnici koji ne zadovoljavaju tacku 2) uvek ce moci da urade Restore na 5.x. Znaci ako ste na 5.1.1 uvek mozete da uradite Restore na 5.1.1 sa sacuvanim SHSH. Medjutim ukoliko predjete na iOS 6 ne mozete da uradite Downgrade na 5.x. Tako da ko predje na iOS 6 morace da ceka  novi JB.

4. Naravno za korisnike koji se oslanjaju na Unlock(iphone 4s i xsim) ukoliko budete radili restore dobijate BaseBand(Modem Firmware) sa iOS 6 tako da ukoliko zavisite od Unlock restore otpada ukoliko Xsim(ili vec neki) ne radi Unlock tog BB.

5. NE POSTOJI JAILBREAK ZA iOS 6 za A5(x)uredjaje dok ce za iphone 3gs,A4 uredjeje uskoro izaci tethered JB.

Izvor:

Kod:
http://iclarified.com/24547/iphone-devteam-details-which-devices-can-be-downgraded-from-ios-6x-to-ios-5x
« Poslednja izmena: 20. Sep 2012, 08:53:12 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mob
Apple iPhone 5
Sve je to lepo ali ja ne radim update dok ne izadje jailbreak.
Navike ne mogu da promenim nikako a bez nekih tweak-ova i programa bi samo pizdeo.
Isto tako necu ni uzimati peticu dok ne odrade jailbreak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Kakve to ima veze sa ovim sto sam ja napisao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Apple Iphone 8+
Cekam JB zbog Igo-a Smile

gde si skinuo igo?! krekovan ili si platio?! mislim nisi valjda lud i dao 40e Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.