Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 386401 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
IGo Primo je 99.99$ za celu Evropu. Bar je to bila cena kada sam ga ja kupio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Apple Iphone 8+
ima onih varijanti jedan deo pa 40e Smile

a onaj roll back sto si okacio je dobra stvar, pre jedno 2mes sam to video na jednom nemackom sajtu...
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Ima jeftinijih, ali to su tipa Eastern Europe, Wester Europe i slicno, dakle parcijalni. Ovaj za 99.99 je cela Evropa.

Sto se ovoga sto sam okacio tice, ovo je potpuno nova stvar. Cak jos uvek nije ni moguca, jer se ceka novi redsn0w koji ce uskoro izaci i to omoguciti. U pitanju je inace "huge thing" za ljude koji znaju o cemu se radi. Do sada restore uz pomoc SHSH je bio moguc samo za A4 uredjaje. Sa ovim ce biti moguc i za A5 uredjaje, odnosno iPhone 4S i iPad3, naravno one koji imaju sacuvane SHSH za 5.1.1 i koji nisu vec presli na iOS6, jer downgrade nece i dalje biti moguc.

Moguce da mislis na starije A4 uredjaje, jer je za njih restore i dongrade bio moguc oduvek uz pomoc sacuvanih SHSH.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Apple Iphone 8+
moguce je da je to za a4 cipove, da nisam obratio paznju... ali mislim da je za 4s bilo bas...

nemam vremena sad da trazim post... ko razume nemacki evo jedan fin sajtic za iphonehack

http://www.ma3xl3.com/
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Za A4, 100%. Znam posto pratim to i nerviram se, jer zavisim od jailbreak-a a sad kad je izasao iOS6, jedna greska i ode jailbreak. Sa ovim resenjem mogu da budem opusten da ako nesto i zeznem, moci cu da se vratim na iOS5 i sacuvam jailbreak.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2012, 10:58:38 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Apple Iphone 8+
i ovi su to objavili...

a kakva greska? pa moras ti da odobris da radi update Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Ne znam nemacki, ali ovo sto sam obajvio je danasnja vest, koju je objavio dev-team na svom blogu i koja je sigurno aktuelna, odnosno sigurno do sada nije bio moguc restore ili kako ga oni zovu re-restore 5.1.1 na 5.1.1. od kada je izasao iOS6.

Pod greskom sam mislio na neki los tweak ili bilo kakav drugi nacin da zeznem sistem i da mi je potreban restore, jer do sada u tom slucaju nisam mogao bise da ubacim 5.1.1. vec samo (od sinoc) iOS6 sto znaci da nema nista od jailbreak-a, bez koga mi je telerfon skoro neupotrebljiv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Apple Iphone 8+
moguce je onda da su izbacili za 5.1.1 bilo je moguce da rollback-ujes na 5.0.1 ako neces 5.1.1 da koristis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Cekam JB zbog Igo-a Smile

gde si skinuo igo?! krekovan ili si platio?! mislim nisi valjda lud i dao 40e Smile

A sta mislis zasto cekam JB Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mob
Apple iPhone 5
Kakve to ima veze sa ovim sto sam ja napisao?

Iznosim svoje misljenje o iOS-u 6 i jailbreak-u. Jel zabranjeno?
Nemoj da si isfrustriran.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.