Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 388338 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple iP5
Moze da se isece micro-sim od obicne sim kartice makazama ili posebnim sekacima koji su namenjeni za tu svrhu, moze da se uzme kod operatera ciju mrezu koristis itd. Pogledaj sledeci video da bi stekao neku predstavu kako to funkcionise:

http://www.youtube.com/watch?v=CsRJ9NBmPbg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony 
E hvala ti do neba. Još samo jedno pitanje. Smile Koliko sam skontao pola stvari sa iPadom ne mogu bez interneta, ne mogu ni otkriti stvarnu vrijednost bez interneta, valjda. Pa sam čuo za tu vajerles karticu, i je l' to kad nabavim, ona se ugradi u ruter kući, pa bar mogu hvatati u kući Wi-Fi, ili se ugradi u njega, pa da hvatam gdje god bio? Smile
I još nešto, da. Smile Ima li neka fora da se skidaju ove aplikacije koje koštaju na iTunesu, pošto, koliko sam skontao, ove što su besplatne su za k***c (prvenstveno mislim na igrice Smile).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple iP5
Mozes da kupis wireless ruter koji se poveze sa adsl ruterom i onda ces imati svoj wi-fi za iPad.
Nisam imao iskustvo sa wi-fi karticama i za njih je najbolje da pitas ovde:
http://forum.burek.com/internet-novosti-provideri-b34/

Ima puno odlicnih free aplikacija i igrica za iPad, a ako hoces ove sto se placaju onda mozes da nabavis iTunes gift card koji ces razmeniti na iTunes-u za odgovarajucu svotu dolara za kupovinu aplikacija.
Mogu da se instaliraju i crackovane aplikacije ako se uradi jailbreak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.55.3
mob
Apple iP5
New Unlock Works for All iPhones, All Firmwares

A new unlock has been discovered that works for all iPhones and all firmware versions.

The method discovered by Loktar_Sun appears to exploit a logical bug in Apple's server and can be performed on any jailbroken iOS device. His procedure involves using Sam Bingner's SAM (Subscriber Artificial Module) package to perform a series of steps that unlocks your phone to use a specific SIM.

We've posted some detailed step by step unlock instructions which will help you.

It's thought that an update to SAM might make this process quicker and easier in the future. You can follow iClarified on Twitter, Facebook, or RSS for updates...

izvor

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S6 & Lumia 9
New Unlock Works for All iPhones, All Firmwares

A new unlock has been discovered that works for all iPhones and all firmware versions.

The method discovered by Loktar_Sun appears to exploit a logical bug in Apple's server and can be performed on any jailbroken iOS device. His procedure involves using Sam Bingner's SAM (Subscriber Artificial Module) package to perform a series of steps that unlocks your phone to use a specific SIM.

We've posted some detailed step by step unlock instructions which will help you.

It's thought that an update to SAM might make this process quicker and easier in the future. You can follow iClarified on Twitter, Facebook, or RSS for updates...

izvor

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ogrom Hvalll  ,,Ja sam Uspeo da dekodiram iPhone 4 sa Baseband 04.11.08 zakljucan na T-Mobile Macedoni ja sam sledio od ovaj Video Celu proceduru i sam iz prve resio

Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2012, 21:40:57 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple iPhone
Jel bese iOS od verzije 5 ima OTA update? Jel to funkcionise?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.55.3
mob
Apple iP5
Funkcionise OTA, ali ne znam da li moze na jailbroken telefonima da se uradi.
U slucaju da moze, onda ce verovatno nastati neki dzumbus kada se pomesa sa jailbreakom Smile
-----------------------------

How to backup your unlocked iPhone’s activation ticket

Earlier this morning iPhone Dev Team member MuscleNerd recommended that all who unlock their iPhone using the SAM method backup their activation ticket for future use.

To do so, he suggested that we backup everything contained in this folder: /var/root/Library/Lockdown/ for each SIM card that we use. If you have iFile installed on your jailbroken iPhone, then you can securely backup your activation ticket in less than 5 minutes.

Check out our video how to inside…

Note: You will need to perform this for each SIM card that you use to unlock. So for instance, if you have an Orange SIM card, pop out your T-Mobile SIM, and perform the exact same steps while connected to the Orange network.

Step 1: Download iFile from Cydia

Step 2: Open iFile and navigate to /var/root/Library/

Step 3: Tap edit in the upper right-hand corner, and tap the circle next to the Lockdown folder.

Step 4: Tap the Zip button at the bottom of the screen (second from the left), and name your file something that you can recognize. For instance, if you’re currently on your T-Mobile sim, name it Lockdown-Tmobile.

Step 5: Once your zip file is created, scroll down to the bottom of the page to find it. Tap the circle next to your zip file, and tap the mail button. This will allow you to email the zip file as an attachment to save for future use.

That’s all there is to it. Your activation ticket is now safe and sound for future use if needed.

Stay tuned for more coverage on the SAM unlock, as there are sure to be additional revelations and tutorials surrounding this exciting new unlock possibility for the iPhone.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Jel ovo sada znaci da mogu da otkljucam telefon sa mreze, da bude simfree, ili postaje otkljucan samo za tu konkretnu karticu koja je u trenutku otkljucavanja u njemu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Jel ovo sada znaci da mogu da otkljucam telefon sa mreze, da bude simfree, ili postaje otkljucan samo za tu konkretnu karticu koja je u trenutku otkljucavanja u njemu?

Dakle ovako stoje Stvari ,,Ja sam imao zakljucan na T-Mobile i sinoc sam uradio otkljucavanje za VIP Operator i tada su mi radili i T-Mobile i Vip,ali danas rekoh ajde da ubacim i One Operator ali kada opet nece da radi ,pa sam ponovio postupak za da otkljucam za One operator i sve je proslo Ok i rekoh ajde da ubacim karticu od Vip Operator kada ono nece ,,pa sada mi rade T-Mobile i ONE ,,

Zakljucak otkljucujes samo za Operator koi ti hoces i ostaje za onaj operator koi je zakljucan
« Poslednja izmena: 23. Apr 2012, 12:45:21 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Da, da, tako sam i mislio. Hvala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.