Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 387088 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
Velika vecina aplikacija je 99 centi , mnogo ih je besplatno, a ima i ovih skupljih, mada su ove kao iGO u velikoj manjini. Sve u svemu, ja redovno koristim mozda 10 programa, od kojih je 5 besplatno, 4 su 99 centi, a jedan je 100$, ali i njega nisam platio 100$ vec sam ga platio 20$ posto smo jednu licencu podelili nas petorica, sto je moguce. Dakle ako ne instaliras bespotrebno svakodnevno desetine programa, tek tako, bez neke potrebe, sasvim ti je dovoljno 10-ak $ za osnovne aplikacije (ne racunam iGo), sto je svakako smesna suma naspram cene telefona i to ne samo iPhone-a, vec bio kog ozbiljnijeg telefona. Od skoro su se pojavili i ti programi kojima sakupljas poene, koje onda mozes da konvertujes u appstore-u i tako dalje, pa ako je nekome problem da da 10-ak $ moze i tako da sakupi pare. Takodje je bitno reci da se za tih 99 centi ne kupuje samo aplikacija, vec njena licenca, sto znaci da imas sve naredne update-a, plus mozes da intaliras na pet razlicitih uredjaja, recimo iPad, iPod i ono sto je mozda i najvaznije to je sto je licenca vezana za tvoj apple id nalog, tako da kad promenis telefon, iPad, ili sta god, imas opet mogucnost da instaliras te programe, tako da mislim da je Apple tu ispao vrlo fer.  Mene je recimo bukvalno sramota da neki kvalitetan program od 99 centi ne kupim, vec ga instaliram krekovanog (dok je moglo). Zelim da nagradim i motivisem autora programa i zato kupujem uvek licencu za nesto sto cu da koristim i sto je kvalitetno. Mana je jedino sto ne mozes da znas kakav je neki program dok ga ne instaliras. Tacnije mozes, ali tako sto ces citati po netu i raspitati se od drugih ljudi. Za to je jedino zgodna piraterija. Ja sam nekada instalirao neke programe da vidim kakvi su i svi koji su valjali a kostali su do 2-3 $ kupovao sam ih legalno. Dakle Apple igra na kartu kvanteteta, a ne kvaliteta i to im ocigledno uspeva. I kao sto rekoh, piraterija je meni bar mnogo manje bitna. Ironicno je to sto su u proseku mnogo skuplji tweak-ovi po cydia-i koja je na neki nacin nelegalna (znam da zvanicno nije, ali s'obzirom na to kakve mogucnosti otvara, onda zapravo jeste), nego na appstore-u. Dakle piraterija je mnogo manji (bar meni) problem. Mnogo mi je bitnije to sto ne mogu da instaliram neke mnogo bitne tweak-ove koje koristim svakodnevno po nekoliko desetina puta.
« Poslednja izmena: 31. Dec 2012, 15:35:34 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 5
Mozda je jos jedna navlakusa, al ajd da postavim:

Untethered jailbreak za iPhone 5/iOS 6 je spreman

Haker planetbeing je danas objavio novi status untethered jeilbreak-a za iPhone 5/iOS 6, on je spreman ali da moramo da budemo strpljivi.

On već duže vreme ima jailbreakovan iPhone 5 sa iOS 6 (untethered) i nema neke velike tajne oko toga, ali samo je pitanje vremena kada će on biti izbačen za javnost.

Razlog za čekanje je taj što se čuvaju korisni propusti pronađeni u iOS-u. Ako bi se izbacio sada, a znamo da je na putu iOS 6.1, Apple bi mogao da vidi gde je napravio propust i da zakrpi tu rupu u 6.1.

Ako pratite Apple/iPhone/jailbreak scenu znate da ovakve odluke nisu ništa novo. Momci koji rade na jailbreaku nas nikada nisu izneverili kada su obećali jailbreak, pa neće ni sada.

Ono što vi možete da uradite do tada jeste da ne snimate nove verzije iOS-a 6 na vaše iUređaje ako želite da ih jailbreakuje, pogotovu ne 6.1 (kada izađe) jer svakom novom verzijom Apple poboljšava sigurnost.

Kada izađe jb, bićete obavešteni na našim stranicama zajedno sa korak-po-korak uputstvom za obavljanje postupka, zato nas pratite na Facebook-u, Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Izvor: Originalna vest

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple iP5
Siri in a car! Nilay and Paul check out Chevy's new Siri Integration

The Verge's Nilay Patel and Paul Miller get a hands-on look at Chevy's new Siri Integration technology. With it, you can signal Siri right from the wheel, letting you keep your eyes safely on the road. To find out more, check out The Verge's detailed coverage at the link below:
http://www.theverge.com/2013/1/6/3844032/chevy-spark-mylink-siri-integration-is-irritating-hands-on

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 5
Jel neko jos probao ovo?

http://www.mobilepoint.us/2013/01/kuaiyong-download-instruction-for-how.html

Ja sam ga sada instalirao cisto da vidim sta ima od aplikacija i nije uopste losa fora.

Evo i verzije ios-a koju ja imam:

Evo sta sam instalirao onako na prvu ruku:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Apple iP5
Ja nisam posto uglavnom imam sve sto mi treba od aplikacija, a igrice vrlo slabo igram u poslednje vreme.
Tu su jos i servisi kao FreeMyApps preko kojih mogu relativno lako da dodjem do para za kupovinu na AppStore-u tako da se za sada ne bih petljao sa ovim Kinezima Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Apple iP5
iSmart Alarm watches your home
The system comes with door sensors, and a 350 degree camera controlled via smartphone.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple iP5
Šta raditi sa starim iPhoneom? link

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ako je istina, ovo su sjajne vesti za jailbreakere: https://twitter.com/GGeoHot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Nice, vratio se GeoHot Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.381 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.