Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 386800 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Jbg, kako sve ide kod nas ce jako malo ljudi od sada uopste i razmisljati o iPhone-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Apple iPhone
Jbg, kako sve ide kod nas ce jako malo ljudi od sada uopste i razmisljati o iPhone-u.

Ne verujem Smiley Kad bi samo znao koliko je moj drugar video ajfonova koji nemaju podesen ni iTunes nalog, sokirao bi se Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Naravno da ce fensi udruzenje uvek biti otvoreno (dok iPhone ne zameni nesto drugo, kao nekada sto je bila nokla), ali sigurno ce dosta ljudi da budu pogodjeni svime ovime.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
To da iPhone koriste ljudi koji ne umeju da vezu pertle, a android neki vrhunski intelektualci, je po meni obicna predrasuda, a ni jedna predrasuda kao takva nije tacna. Ja znam 5-6 devojaka koje koriste S3, a koje apsolutno nemaju ni jednu aplikaciju instaliranu i koje osim slikanja, poziva, sms-a i facebook-a ne znaju apsolutno nista na tom telefonu da urade. Jedna me je izljubila jer sam joj pokazao da moze da snima zvuk (na predavanjima). Dakle ta prica kako iphone koriste ljudi koji ne znaju nista o telefonima, a android neki vrhunski hakeri ili sta vec, jednostavno ne pije vodu.

A sto se jailbreak-a tice, to jeste veliki problem, za sve napredne korisnike iPhone-a i iOS-a generalno. Evo ja sam sada kupio iPhone 5 i koristim ga nekih desetak dana i za sada za njega nema jailbreak-a i prilicno mi vec sada fali jailbreak, a naravno jos uvek sam u fazi "wow efekta", tako da racunam da ce mi jailbreak svakog dana kako taj wow efekat bude prolazio, jailbreak sve vise nedostajati.

Ja se sve nesto nadam da oni radi na tom jailbreak-u, ali da pricaju to da nisu blizu resenja i da nemaju ideju, cisto da ih ne bi smarali. Ne znam koliko ste pratili desavanja oko proslog jailbreak-a. Ako niste, ne mozete da verujete dokle je to otislo. Otislo je dotle da su na kraju POD2G-u koji je bio stozer tog dream team-a koji je pravio jailbreak, dobijao pretnje smrcu, a o onim uvredama dnevnim preko twitter-a i bloga i da ne pricam. Planetbeing koji je prosli put odradio kljucnu ulogu, odnosno spojio te neke delove koje ovi drugi nisu umeli i isto su digli ruke, se oglasio pre neki dan na twitter-u i rekao je da radi na tome, tako da to tesi i obecava.
« Poslednja izmena: 31. Dec 2012, 08:56:44 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple iP5
Kod mene na poslu vidjam sve vise ljudi sa jeftinim Androidima (oni sto se dobijaju uz ugovor za dinar) bez gmail accounta i oni to tako koriste i nista im ne fali.
Mi se ovde okupljamo na forumima pa se raspravljamo i mermo ciji je veci, ali verovatno i ne slutimo koliki je broj onih koji svoje smartfonove koriste samo za razgovor, SMS i nista vise Smiley

Sto se Installous-a tice, on jeste bio najpopularniji, ali nije jedini - postoje alternative kao sto su AppCake i vShare Smiley
Ima tutorijala za njihovu instalaciju na YouTube pa koga zanima moze da pogleda, ja ih nisam koristio dok sam bio jailbroken tako da ne bih da komentarisem kako rade.

Takodje sam juce saznao da postoji neki servis koji se zove Zeusmos i on omogucava instaliranje crackovanih aplikacija bez JB-a za $15 na godisnjem nivou:
http://thetecherra.com/2012/12/10/review-giveaway-zeusmos-for-ios-install-cracked-apps-without-a-jailbreak-video/

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 23.0.1271.101
mob
Apple iPhone
To da iPhone koriste ljudi koji ne umeju da vezu pertle, a android neki vrhunski intelektualci, je po meni obicna predrasuda, a ni jedna predrasuda kao takva nije tacna.

Ne znam odakle ti ovo, ja to nisam rekao. Posto pricamo o ajfonu, njega sam spomenuo. Naravno da je ista situacija  kod Android korisnika, ali poceli smo o ajfonu, jailbreaku, pa ne vidim zasto bih u toj prici spominjao Android?
« Poslednja izmena: 31. Dec 2012, 10:30:51 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
Ma ok, samo kazem, posto si rekao da je tvoj drug video dosta iPhone telefona bez apple id naloga, da takvih korisnika ima na svim platformama i kod svih proizvodjaca. Cak sta vise mislim da su u vecini i to velikoj.

Skoro sam procitao neki podatak, da cini mi se svega 10% korisnika iPhone-a ima jailbreak. I to je podatak bio dok jos nije izasao iOS6, sto znaci da je jailbreak bio moguc za veliku vecinu korisnika.

Jednostavno to je tako. Uvek ce biti onih koji ce iz svog telefona izvlaciti maksimum i mnogo vise onih koji ce ga koristiti za stvari koje mogu bez problema da obavljaju i sa telefonima koji kostaju 10x manje od tih koje nose. Ali to je jednostavno tako i na to ne treba obracati paznju.
« Poslednja izmena: 31. Dec 2012, 10:50:12 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N70
Ako postoji neko ko nece da kupi iPhone zbog Installous-a, onda stvarno...  Smile. Das 500-600 evra i stiskas se za aplikacije od dolar-dva Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
Nisu sve aplikacije dolar, dva. IGO Primo navigacija za Evropu recimo kosta 100$, a to je po meni recimo must have aplikacija. Ali mnogo veci problem je sto bez jailbreak-a nema tweak-ova, nego sto nema install0us-a. Ja bih pristao da onemoguce pirateriju, ali da omoguce pristup tweak-ovima, kada bi to bilo moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Ako postoji neko ko nece da kupi iPhone zbog Installous-a, onda stvarno...  Smile. Das 500-600 evra i stiskas se za aplikacije od dolar-dva Smile

Pa da se sutra odjednom ukine piraterija na Windowsu 95 posto ljudi u Srbiji bi momentalno prestalo da ga koristi (jel si ti sve aplikacije u životu platio na winu a dobar PC košta 1000+ eura), ja prvi ne bi koristio platformu na kojoj nema piraterije i ne pravim se da sam elitista koji će reći pa šta je 2,3,5 dolara za aplikaciju. Znam bar troje koje će ovo da pogodi gore nego bilo šta i nema šanse da nastave da koriste iPhone ili da kupe iPhone a da nema piraterije.
« Poslednja izmena: 31. Dec 2012, 15:14:18 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.