Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 386747 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Sony 
Pozdrav svima. Imam problem za iPadom 3. Blokirao i ne mogu ništa. Znači, skidao sam neke aplikacije ne njega i jedna app što se skidala, ostala je pauzirana i došao sam kući, sve normala, i kad sam se sljedeći put konektovao na internet sa iPadom samo je izbacio prozorčić "Nije moguće preuzeti aplikaciju - TuneIn Radio se trenutno ne može preuzeti" i imam 2 opcije da kliknem OK i Ponovi ali svejedno kad ni jedna ne reaguje. Koju god kliknem ne reaguje ništa. Ne mogu ga ni ugasiti ni ništa drugo otvoriti, uvijek je ovaj prozorčić na vrhu. Šta da radim? Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Stisnes ono dugmence uklj/islj...i zadrzis ga malo duze...ako nece...onda oba..i onu kockicu...i to dugmence... Smile

I tako... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Sony 
To tebra brate hvala znači. Držao sam ovo dugmence isklj/uklj ali ni tad nisam mogao ništa kliknuti, ali sad sam i kockicu i dugmence pa se ugasio i evo sad normala. Hvala još jednom! Smile Smile Pozdrav iz Prijedora!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Molim molim.... Smile Smile

To je stara fora sa onog prvog iPhone... Smile

On je imao obicaj tako nekad da se zabalavi... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Apple iPhone 6S
Ne znam gde ovo da napisem, pa sam odlucio da napisem ovde. O cemu se radi? Radi se o mom iskustvu oko ostvarivanja garancije za iPhone, cime me je Apple skroz "kupio" i zobg cega sam odlucio da iako sam bio skoro prelomio da posle visegodisnjeg koriscenja iPhone-a, predjem na neki drugi brend/os (wm najverovatnije), ostanem veran Apple-u. Dakle radi se o tome da mi se iPhone 4S iznenada pokvario. Iznenada su mi se pojavile dve ogromne mrlje na ekranu. Posto je kupljen u Svajcarskoj, online preko Apple store-a, poslao sam ga kod nekih prijatelja koje tamo imam. Posto mi se nista od Apple-a do sada nije kvarilo, iskreno nisam znao sta da ocekujem. Plasilo me je i to sto ti moji prijatelji zive u gradu gde nema Apple store-a, pa sam razmisljao kako ce se to organizovati, jer naravno ne mogu da trazim da putuju za drugi grad zbog mog telefona.

Ono sto je usledilo me je najblaze receno odusevilo. Bas sam u sali rekao jednom prijatelju celo iskustvo je bilo do te mere profesionalno i prijatno da prosto dodje coveku da pozeli da mu se telefon pokvari. Smile Dakle oni su pozvali samo besplatni telefon Apple Svajcarska i rekli da je telefon pokvaren. Nakon toga istog trenutka meni je stigao mail i to onako "apple-ovski" usminkan, lep, sa linkovima i tako dalje. Obavestili su me da sam poslao zahtev za popravku, broj pod kojim mogu da pratim desavanja i tako dalje. To je bilo uvece oko 18h. Vec sutra ujutro oko 9h stigao je kurir (koga je Apple poslao) na adresu ovih mojih prijatelja. Doneo je sva potrebna pakovanja kako bi telefon preuzeo bez ostecenja. Naravno ostavio izvestaj da je bio i tako dalje. Istog trenutka meni je stigao mail da je telefon preuzet i dali su mi tracking number. Telefon je morao da se posalje u Holandiju, posto im je tamo evropski centar za popravke. Istog dana oko 18h stize mail da je telefon stigao u Holandiju. Jos ja kazem, super kako su to sve brzo poslali i kako je brzo stiglo, racunajuci da ce sada to trajati bar nedelju dana, dok oni vide kvar, pa da li ce da ga popravljaju ili sta, pa dok ga posalju nazad i tako dalje. Nepunih pola sata nakon toga, stize mi novi mail. Ja jos u cudu, a i poucen uzasnim iskustvom sa garancijama nasih prodavnica, vec u grcu, misleci, ko zna sta sada kazu. Obavestavaju me da je NOVI telefon poslat, sa sve serijskim brojem starog telefona i serijskim brojem novog telefona i naravno tracking number-om za Svajcarsku. Sutra prepodne koko 11h, kurir donosi novi telefon sa folijama, neaktiviran, dakle skroz nov telefon. Stize mi naravno mail, a i ovi prijatelji me zovu. Ja ne mogu da verujem. Dakle oni su za nepunih 48h preuzeli telefon, poslali u Holandiju, novi poslali nazad za Svajcarsku i kurir im doneo kuci telefon. I jos mi tada stize novi mail sa nekon anketom gde me pitaju da li sam zadovoljan svim segmentima usluge.

Znaci ja sam stvarno ostao bez teksta. Takva profesionalnost i pozrtvovanost, nisam mogao da verujem. Toliko me je odusevilo sve to da sam odlucio da ostanem veran Apple-u iako sam razmisljao da promenim brand, jer uvideo sam jednu potpuno novu dimenziju Apple-a koju ranije nikada nisam primecivao (nisam ni imao priliku). I bas su me "kupili" celom tom procedurom i zbog toga sam odlucio da prodam ovaj novi telefon i kupim "peticu", jer ipak imati neki telefon, bar za mene je mnogo vise od prostog nabrajanja megaherca i broja jezgara. Mnogo je bitan taj cuveni ser experience, a to je ipak kod Apple-a nesto posebno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
kul.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Sve profi nema šta.
Kako bi ostvario neko garanciju ko nema prijatelje u Švajcarskoj ko je kupio tel. ovde na oglasu? Ne verujem da bi dolazili za SRB da preuzimaju fon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Ne znam gde ovo da napisem, pa sam odlucio da napisem ovde. O cemu se radi? Radi se o mom iskustvu oko ostvarivanja garancije za iPhone, cime me je Apple skroz "kupio" i zobg cega sam odlucio da iako sam bio skoro prelomio da posle visegodisnjeg koriscenja iPhone-a, predjem na neki drugi brend/os (wm najverovatnije), ostanem veran Apple-u. Dakle radi se o tome da mi se iPhone 4S iznenada pokvario. Iznenada su mi se pojavile dve ogromne mrlje na ekranu. Posto je kupljen u Svajcarskoj, online preko Apple store-a, poslao sam ga kod nekih prijatelja koje tamo imam. Posto mi se nista od Apple-a do sada nije kvarilo, iskreno nisam znao sta da ocekujem. Plasilo me je i to sto ti moji prijatelji zive u gradu gde nema Apple store-a, pa sam razmisljao kako ce se to organizovati, jer naravno ne mogu da trazim da putuju za drugi grad zbog mog telefona.

Ono sto je usledilo me je najblaze receno odusevilo. Bas sam u sali rekao jednom prijatelju celo iskustvo je bilo do te mere profesionalno i prijatno da prosto dodje coveku da pozeli da mu se telefon pokvari. Smile Dakle oni su pozvali samo besplatni telefon Apple Svajcarska i rekli da je telefon pokvaren. Nakon toga istog trenutka meni je stigao mail i to onako "apple-ovski" usminkan, lep, sa linkovima i tako dalje. Obavestili su me da sam poslao zahtev za popravku, broj pod kojim mogu da pratim desavanja i tako dalje. To je bilo uvece oko 18h. Vec sutra ujutro oko 9h stigao je kurir (koga je Apple poslao) na adresu ovih mojih prijatelja. Doneo je sva potrebna pakovanja kako bi telefon preuzeo bez ostecenja. Naravno ostavio izvestaj da je bio i tako dalje. Istog trenutka meni je stigao mail da je telefon preuzet i dali su mi tracking number. Telefon je morao da se posalje u Holandiju, posto im je tamo evropski centar za popravke. Istog dana oko 18h stize mail da je telefon stigao u Holandiju. Jos ja kazem, super kako su to sve brzo poslali i kako je brzo stiglo, racunajuci da ce sada to trajati bar nedelju dana, dok oni vide kvar, pa da li ce da ga popravljaju ili sta, pa dok ga posalju nazad i tako dalje. Nepunih pola sata nakon toga, stize mi novi mail. Ja jos u cudu, a i poucen uzasnim iskustvom sa garancijama nasih prodavnica, vec u grcu, misleci, ko zna sta sada kazu. Obavestavaju me da je NOVI telefon poslat, sa sve serijskim brojem starog telefona i serijskim brojem novog telefona i naravno tracking number-om za Svajcarsku. Sutra prepodne koko 11h, kurir donosi novi telefon sa folijama, neaktiviran, dakle skroz nov telefon. Stize mi naravno mail, a i ovi prijatelji me zovu. Ja ne mogu da verujem. Dakle oni su za nepunih 48h preuzeli telefon, poslali u Holandiju, novi poslali nazad za Svajcarsku i kurir im doneo kuci telefon. I jos mi tada stize novi mail sa nekon anketom gde me pitaju da li sam zadovoljan svim segmentima usluge.

Znaci ja sam stvarno ostao bez teksta. Takva profesionalnost i pozrtvovanost, nisam mogao da verujem. Toliko me je odusevilo sve to da sam odlucio da ostanem veran Apple-u iako sam razmisljao da promenim brand, jer uvideo sam jednu potpuno novu dimenziju Apple-a koju ranije nikada nisam primecivao (nisam ni imao priliku). I bas su me "kupili" celom tom procedurom i zbog toga sam odlucio da prodam ovaj novi telefon i kupim "peticu", jer ipak imati neki telefon, bar za mene je mnogo vise od prostog nabrajanja megaherca i broja jezgara. Mnogo je bitan taj cuveni ser experience, a to je ipak kod Apple-a nesto posebno. Smile

Ja sam posle 13tice uzeo MacBook Air...nov...iz prodavnice...donesem ga kuci...sve radi...medjutim posle jedno par minuta...tachped pocne da brljavi...nekontrolisano se pokrece mis....potpuno neupravljiv...sam klikce...sam selektuje...sam sve...brlja...

Nisam kupio u reStore...nego u Media Martku....i vratio sam...onda su ga poslali na testiranje u Moskvu...posto je to potrajalo ja sam vec uzeo 17" MacBook...onda ispala tamo neka frka sa obezbedjenjem...kad smo bili da vidimo sta je sa kompom...posle par dana su me zvali...i rekli da je fabricka greska...i da od kad se prodaje taj model...to je prvi put da se tako nesto desilo i zato su morali da salju na ekspertizu...u svakom slucaju vratili su mi novac...ali sam uz komp dobio neki sprej za ciscenje...na poklon...i njega su mi odbili sa racuna...odnosno naplatili ga...... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Apple iPhone 6S
@radosavsavatijevic

Nece naravno dolaziti u Srbiju, niti mozes odavde nista da uradis. Smile Ako nemas nekoga u inostranstvu, realno u problemu si. Doduse, mislim da mozes bilo gde po Evropi da ga reklamiras, ali opet, mislim da je najbliza destinacija Madjarska.

@inicio

Iskreno, pre bih rekao da je to krivica mediamarkt-a nego apple-a. Mada ne znam kako to sve izgleda u Rusiji. Ipako Rusi imaju nama slican mentalitet, pa verovatno i sve to funkcionise dosta traljavo. Ovo sto sam pisao je iskustvo iz Svajcarske, a video si i sam kako je sve odradjeno. Jos jednom kazem, nikad prijatnije iskustvo sa necim nisam imao nego sada. Prosto sam odusevljen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Google Nexus 5

bratic se igrao sa ipadom, prosuo vodu na njega i pojavila se neka bela fleka na ekranu ispod stakla. ja nazovem uvece servis, sutradan ups preuzeo ipad, i za dva dana dobila novi.
a ako imas onaj applecare protection plan, dobijes i novi i tvoj stari popravljen.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.