Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Intervju: Milan St. Protić ~ Nudim se da budem izdajnik  (Pročitano 7019 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Nikada ne bih potpisao nezavisnost. Ne zato sto se kao sad nesto kurcim vec mi je suvise ljigavo da za shaku dolara prodajem zemlju koju nemam prava da prodajem! Ako ce da nam je uzmu na silu (sto naravno mogu) neka je uzmu! Srbija ne treba nikada da prihvati otimanje dela teritorije. Smrdi tu meni jos sto sta i licno mislim da stvari nisu takve kao sto ih opisuje Protic. Zasto bi nam neko uopste nesto i nudio ako je nezavisnost de facto vec resena stvar? One price da je to zbog "dobrosusedskih odnosa" su vise nego smesne. Prosto niko nema to 'ovlascenje" da prodaje delove teritorije. Osim toga zar neko veruje da bi SAD odrzala obecanje za sve ono sto nudi? Daj bre...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Г-дин Милан је типичан пример човека који би зарад својих или интереса неких за које ради,
потписао  и "да му је мама курва" без икаквих проблема.

И ако то она није.
Тужно ............. таквих је на жалост доста у Србији, али још увек су у мањини  Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Milan Protic, cuveni "prevrtach" koji voli da se setka iz stranke u stranku, dok, evo mogu da se kladim, ne osnuje neku svoju. Secam se koliko se bio zauzeo da dobije ambasadorsko mesto u Americi, ali su ga ispalili pa nam se nash Protic toliko uvredio da je to bilo skandalozno. Covek je dokazao da je obichan politicki profiter, a ova njegova poslednja izjava me nije iznenadila, jer sam znao da je moralni pigmejac.
Pricha o tome kako ce nama neki kappitalista da otpishe dugove je krajnja smesna i stvarno mi nije jasno kako neko moze da veruje u takve baljezgarije. Kakve veze ima sto pojedinci prodaju svoje kuce, njive i ostale nepokretnosti shiptarima? Po kom to pravu sada sve to njima pripada ako negde nema Srba. Upravo takvo razmisljanje koje prvo polazi od sebe pa tek onda ako pretekne i za druge, doveli su nas do ovde. Ovi koji su za "prodaju" Kosova, predlazem neka krenu prvo od sebe: znachi neka prodaju svoje najblize, bracu i sestre pa i svoju decu. Verujem da ce tako da nakupe koju milijardu ( boze sta deca znaju sta je milijarda) kojoj toliko teze. Otpis dugova!? Smesno i zalosno, prodavati svoju zemlju za bilo-kakve shushke. Upravo time sto nude kintu znaju da nemaju nikakv argument da odvoje Kosovo, pa pnda idu na halapljivost ili malobrojne izdajnike koji mogu da zive bilo gde na ovoj planeti. Zato, nega ga duva Protic, neka on zalozi svoj stan u centru Beograda, a takodje neka ga duvaju i svi oni koji se utrkuju da nam objasne kako nije uopste problem prodati tudje. Milsim da oni koji su prodali svoju imovinu na Kosovu nemajju moralno pravo da prichaju sta treba ili ne treba raditi sa NASHIM KOSOVOM!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
zar ti ne razumes da se ovde ne radi o tome da neko zeli, eto tako, iz hira, da proda kosovo. radi se o tome da ce nama najverovatnije uzeti kosovo, protivzakonito, isto kao sto su nas i protivzakonito bombardovali. takvo je stanje stvari,nemas se kome zaliti. mozes samo da ih ne volis. niko njih ne voli, oni ne postoje da bi ih neko voleo. njih boli dupe za nas isto koliko bi trebalo da nas boli za njih. njima je cilj da nas iskoriste, to treba da bude i nas osnovni cilj.
bas zato, ako nam pri kraju pregovora daju jasni znak da ce nm uzeti(nelegalno) kosovo, najpametnije bi bilo da ga prodamo. ne znam zasto si toliko ubedjen da nece ispuniti ono sto ce psati u nekom ugovoru..ako ne ispune, pa mozemo da uradimo ono sto bi uradili ranije-da posaljemo vojsku i okupiramo kosovo.
pa zamisli ovo: zivis sa porodicom na nekoj planini bogu iza kicme, dolazi ti 100 do zuba naoruzanih vojnika i kazu da ce ti uzeti zadnji deo tvog dvorista na kome su npr. letnja kuhinja i bunar. ti kazes ne mozete to! nemate prava. oni kazu: mi kontrolisemo sud-mi mozemo sve! najvise sto mozes da uradis a da ne nastradas je da im u sebi psujes majku i kunes decu. onda ti oni kazu: pazi mozem ti dati lepe pare za tu zemlju i da dodjemo tu, a mozemo i samo da dodjemo tu. ti izaberi. u svakom slucaju je taj deo tvog placa od danas nas. ne mozes nikom da se zalis(sem tvojoj zeni i deci)
i aj mi recite sta bi normalan, psihicki zdrav covek izabrao.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Sada verujem u priche da je ipak Kraljevic Marko bio izdajnik na Kosovu. Upravo kako si ti iskontruisao prichu, naravno sa vodom koju navodish na svoju vodenicu, takodje moze se ispricati i sasvim drugacije. Klima koja sada stvorena na Kosovu i oko njega je samo odraz politicki dnevne situacije. Znachi, kako ti kazesh, prostom prodajom tudjeg, ti gubish svaku mogucnost bilo pravnu ili istorijsku da se stvari vrate kako je bilo nekada. Oteto moze biti vraceno, ali prodato ne! Razlika koju ti ocigledno ne osecah jsuprosto vidljivi iz tvojih recenica. E vo, reci mi posto si ti za ti da se proda tudje, reci mi koliko kosta Kosovo? A, koliko je to milijadi evra ili dolara? Mozda mislish da ti sleduje neki procenat?
Tvoja poredjenja gde se Kosovo usporedjuje sa bunarom i letnjom kuhinjom jasno govori o tebi i kako poimash ozbiljnost svega ovoga. Ja znam da bi ti prodao bashtu i letnju kuhinju, i znam da bi prodao ama bash sve, ali me zanima gde ces posle. Hm... ima li negde kraja tvojoj "prodaji", znash tamo gde cesh se jednog dana skrasiti i reci "e ovo necu da prodajem" ( osim ako ne dodje 101 vojnik).
Zato cu da ponovim:Upravo time sto nude kintu znaju da nemaju nikakav argument da odvoje Kosovo, pa pnda idu na halapljivost ili malobrojne izdajnike koji mogu da zive bilo gde na ovoj planeti. Zato, nega ga duva Protic, neka on zalozi svoj stan u centru Beograda, a takodje neka ga duvaju i svi oni koji se utrkuju da nam objasne kako nije uopste problem prodati tudje. Milsim da oni koji su prodali svoju imovinu na Kosovu nemaju moralno pravo da prichaju sta treba ili ne treba raditi sa NASHIM KOSOVOM!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
MILANE, STIDI SE!
Srpski političari složni u osudi Milana St. Protića, koji se ponudio da potpiše nezavisnost Kosova, i predlažu da se protiv njega pokrene krivični postupak!

BEOGRAD - Šokantna ponuda potpredsednika DHSS Milana St. Protića da će on, "ako neće niko drugi", potpisati nezavisnost Kosova i Metohije, zaprepastila je juče domaće političare, i vladajuće i opozicione! Osim što su svi od reda žestoko osudili Protićevo istupanje, optužili su ga i da opstruiše nastup srpske pregovaračke delegacije i predložili da se protiv njega pokrene krivični postupak!

Naime, u intervjuu našem listu Protić je, uz opasku da je nezavisno Kosovo neminovnost, rekao da je najbolje rešenje da se prizna njegova nezavisnost i prihvati bogata ponuda međunarodne zajednice.
- Nudim se da budem izdajnik! Ako svi kažu da neće da potpišu nezavisno Kosovo, evo ja ću da stavim potpis - ponudio se Protić.

Marko Jakšić, jedan od lidera kosovskih Srba iz DSS, kaže da takva Protićeva ideja nije u skladu s njegovom porodičnom tradicijom, ali primećuje da to "ne bi trebalo da čudi, pošto je poznato da potonje generacije vremenom dožive dekadenciju".

- To što je Protić rekao srpska istorija od Nemanjića naovamo nije zabeležila! Jadno je to što neko zarad sitnih političkih karijera i sopstvenog egzibicionizma pristane na razne aranžmane koji nisu u skladu ni s našim nacionalnim, ni s državnim interesima. A, za to što se, navodno, junači i hoće da bude izdajnik, poručujem mu: "Čega se pametan stidi, budala se ponosi" - ističe Jakšić, dok šef socijalista Ivica Dačić kaže da je "sreća u tome što Protić nikada neće biti u poziciji da lično odlučuje o budućnosti Kosmeta".

- Ovo je skandal! U svakoj normalnoj državi na svetu protiv njega bi bio pokrenut krivični postupak - tvrdi Dačić.

Radikal Milorad Mirčić tvrdi da je "Protić pravi predstavnik demokratske opozicije Srbije, ali da je žalosno što u Srbiji danas ima mnogo Protića".
- To što Protić priča je protivustavno! On bi trebalo da ima barem toliko elementarnog znanja. To je skandal, i verujem da njegov šef Vladan Batić sada propada u zemlju zbog sramote - kaže Mirčić i ističe da "niko nikome ne može da zabrani da ima sopstvene stavove vezane za Kosovo, ali da je ovo što priča potpredsednik DHSS žalosno".

Slično misli i član Pregovaračkog tima za status Kosova iz Demokratske stranke Goran Bogdanović, koji podseća da je "Protićeva računica potpuno besmislena tim pre jer je on ranije učestvovao u vlasti".
- Strašno je da bilo ko danas u Srbiji razmišlja tako, ako ne zbog ono malo Srba koji su dole ostali, ono zbog same Srbije! Ovo je presedan, mislim da nijedna zemlja u svetu nije spremna da se dobrovoljno odrekne dela svoje teritorije - smatra Bogdanović. On dodaje da je takva izjava "izuzetno opasna jer se plasira javnosti u momentu kad traju pregovori o budućem statusu pokrajine i pospešuje trend iseljavanja Srba".

I član srpske delegacije iz SPO Ranđel Nojkić kaže da je u najmanju ruku čudno da se baš Protić nudi da potpisuje nezavisnost Kosova.
- Iznenađen sam, on je poznat kao izuzetno nacionalno opredeljen čovek! Uostalom, borio se i za nezavisnu Srbiju, a sada bi, izgleda, sa se bori i za nezavisno Kosovo preko srpskih leđa i da zemlju svede na granice beogradskog pašaluka - ocenjuje Nojkić i ističe da je "očigledno da se Protić ponudio budući da je svestan da ne snosi nikakvu odgovornost".
Albijanić: Ko beše taj Protić?

Šef poslaničkog kluba G17 plus Miloljub Albijanić najpre "nije mogao" da se seti kolege Protića.
- Ko to beše? A, da, to je onaj Batićev pulen! Pa, Protić nema nikavu odgovornost, jer nije u politici i može da priča šta god mu padne na pamet. Za mene njegova izjava nije relevantna, pošto ne pripada državnom pregovaračkom timu i svakako ne ide u pravcu onoga za šta se mi zalažemo, a to je obezbeđivanje boljeg statusa Srba na Kosmetu - zaključuje Albijanić.

Izvor: Kurir / (J. J.)
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
pa vec sam rekao da nemaju nikakav argument niti pravo da uzmu. ne znam sto to ponavljas????sto ne znaci da nece.
ako udjemo u evropu vise nam granicenece biti povredjivane. u svakom slucaju ne verujem da ce nam se kosovo ikad vratiti. stoji da se uvek vracalo. ali i za to postoji razlog. na kosovu su oduvek bili srbi, pa posle svakog rata ono opet bude nase. sada tamo srba vise nema, zato vise i nije nase. ono cemu mozemo da se nadamo je dobijanje RS jer tamo ima srba, siguransam da ce nam se RS kad tad pripojiti isto koliko sam siguran da kosovo nece ako se odvoji(a nazalost odvojice se na jedan ili drugi nacin sto je da ponovim protivzakonito).
kosovo je izgubljeno i svako ko to ne vidi je slep. sad treba da se potrudimo da izvucemo najvise koristi od toga.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Kada su ponudili plan Z4 za Srpsku Krajinu neki su povikali: srpska zemlja nije na prodaju. Nakon tri godine tamo nije bilo ni jednog Srbina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ako nisam tu onda sam tamo i obrnuto

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 52
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Nema potrebe trošiti ni vreme ni prostor na protića, to je upravo ono što on želi. Niti mu je neko dao pravo niti mandat da o tome ozbiljno govori. protić je čovek koji niti ima neku ozbiljnu funkciju, niti je na bilo kakvom mestu sa koga bi mogao išta odgovorno da govori.
Što se tiče prodaje Kosova, neka se javi onaj koji ima tapiju ili neki dokaz o vlasništvu nad istim, pa neka ga on proda. Kosovo može da bude samo oteto, i to nema nikakve veze ni sa Miloševićem, ni Koštunicom ni sa Tadićem ili ma kojim drugim političarem. Nikakav rat ili bilo šta drugo ne dolazi u obzir, ali govno se u oblandu ne zavija, odnosno ako je oteto onda je oteto i to može samo tako da se zove.
Što se tiče ljudi koji su svoju zemlju, kuće i ostalo prodali, mogu slobodno da zaborave to Kosovo. Ovo nije ništa lično, i samo oni znaju zašto i kako su to uradili, ali su time samo ojačali šiptarske pozicije i oduzeli sebi pravo da bilo šta tamo svojataju, i zbog onih ljudi koji to nisu uradili, i tamo su pa kako im je tako im je, i zbog onih koji sa Kosovom nemaju ama baš ništa zajedničko, a tamo su ostali zauvek, ili ostavili deo sebe.
Zato protića treba zaboraviti i ignorisati kao jednu prostu tupavu Bitangu, št on ustvari i jeste.
IP sačuvana
social share
Nije da ja sad kao znam nešto, a opet ne mogu da kažem da baš ništa neznam
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
SRBIJA DO TOKIJA
MILAN IZD. PROTIĆ
Dragoljub Petrović

Milanu St. Protiću dosadilo je raznoliko tumačenje dvoslovnog srednjeg slova. Jedni misle da mu je otac bio STolar, drugi da mu je otac bio STub, a treći da mu je otac bio STablo. On je, inače, iSToričar. Mnogi, međutim, misle da mu je baba bila SToja. Ima, doduše, mišljenja da mu je neki dalji predak bio STrašilo. Kao i u tom slučaju, retki su oni koji smatraju da mu je u familiji bilo SToke, STada, STeonih krava, STajskog đubriva, jer je Milan SToprocentni rodženi Beogradžanin, sa STanom u Beogradu, ulica Džoke Vlajkoviča, a takvi ne umeju da pomuzu kravu. Zato umeju da pomuzu Srbiju. Samo muzu odozgo. Pogrešan pristup problemu. Krave se, obično, muzu odozdo, jer krave imaju anatomski deo zvani vime. Svaka sličnost sa V. Koštunicom je slučajna. Još nije primećena nijedna osoba kravljeg pola koja ima vime odozgo. Osim krave veoma egzotičnog imena - Srbija.

S tim pristupom, Milan Ma Šta To Značilo St. Protić, kandidovao se dobrovoljno da postane izdajnik poznate robne marke, svekolikog srpskog naroda. Što za njega nije ništa osobito strašno jer je jedan period života proveo u intimnim odnosima s V. Koštunicom, drugi deo u šumadijskom grču sa V. Ilićem, a treći deo života provodi u sličnim odnosima sa rodženim Obrenovčaninom V. Batičem. Biti izdajnik posle dugogodišnje romanse sa STajskim đubrivom predstavlja jedan simpatični STereotipni seks na brzaka. Protić, koji se obično bavi pitanjima za koja ga niko ne pita, tipa - koga bi on postavio da igra štopera za reprezentaciju Italije - odlučio je da potpiše nezavisnost Kosova. Pa da se, umesto St. Protić, potpisuje sa Izd. Protić. I to baš u trenutku kada je premijer Vo. Koštunica otišao na humorističku turneju po Americi, gde je viceve prethodno pričao St. Protić.

Premijer Vo. Koštunica je na reci Ist river zastupao stavove ''kakvo sunce usred bijela dana'', suprotne od St. Protića, rekavši da je Kosmet deo Srbije, u koji on obično odlazi na golf u vozilu zvanom tenk. Golf igra sa vladikom Artemijem, srpskim Tajgerom Vudsom. S golfa se vraća u bornom vozilu. Ameri su, uobičajeno - sve shvatili. Znači, Kosovo je teren za golf. Veoma rizičan za dolazak i odlazak. On je, opet, podvukao da će se radije potpisivati kao Vojislav St. Koštunica nego što će potpisati izdaju. Tako da nije isključeno da će Ameri uskoro bombardovati Srbiju ne bi li postavili St. Protića za premijera, a Batića za predsednika. Njih dvojica oće da potpišu šta god hoćeš. Oće da budu žiranti svima koji podižu kredit za stan od 200 kvadrata, hoće da igraju za košarkašku reprezentaciju Srbije bez otkaza, hoće da pevaju na Ušću u tanga gaćama. Idealni ljudi. Samo ih niko ne zove.

Vo. Koštunica se susreo i sa Kondomlizom Rajs. Hteo od nje da uzme autogram jer je mislio da je to Hale Beri. Ona se sve vreme smejala kad joj je iznosio svoje stavove o Sv. srpskoj zemlji. Na kraju ga je pitala: ''Je l' znate neki o Muji i Hasi?'' Onda je Koštunica obišao i našu ambasadu u Vašingtonu, koja se nalazi u vašingtonskoj Ulici Milana St. Protića. Tu je zatekao Kip slobode u obliku Milana St. Protića, i osoblje koje se tek sad vratilo sa reanimacije posle paklenog perioda provedenog pod ambasadorskom palicom Milana St. Protića. Taj je inače bio ambasador Jugoslavije u Americi, mada su mnogi mislili da je bio ambasador samog sebe u Americi. Čudno, on još nije postao država. Ali, ako treba da se potpiše, potpisaće da je on lično država.

Ta zemlja počinje od glave izvesnog St. Protića, a završava se kod palca na desnoj isturenijoj nozi St. Protića. Pošto je obišao ambasadu i zatekao posledice St. Protića, Vo. Koštunica je čvrsto odlučio da više ne brani svetu srpsku zemlju Kosmet, nego da brani svetu srpsku zemlju - ambasadu Srbije u Vašingtonu, gde su Srbi u mnogo gorem stanju od Srba s Kosova. Jedino mu je bilo neobično što St. Protić nikad nije bio vlast na Kosovu, a osoblje ambasade ima traume ko da je St. Protić bio vlast na Kosovu, pa onda došao da bude vlast ovde. A prema Koštuničinim istraživanjima, izvesno je da Protić nije Šiptar. Moguće da je Goranac.

Situacija se zakomplikovala kada su Koštunicu pozvali na mobilni i javili mu da se ne nalazi u Americi, nego u romingu. Premijer srednjeg slova Vo. odmah je obavestio osobu koja se ne zove Vojislav, ali isto ima srednje slovo Vo., siromašnog novinara Aleksandra Vo. Tijanića, da promeni najavu drugog Dnevnika, koja je glasila: ''Najlepši, najpametniji, najšarmantniji premijer na globusu ne nalazi se u Americi, već u radnoj poseti svetoj srpskoj zemlji - romingu. Obavio je bilateralne razgovore sa glavnim ljudima rominga, a posebno sa malom ugroženom srpskom enklavom, ambasadom u Vašingtonu. A sada, vremenska prognoza...'' Jedino je bilo nejasno zašto je dugoročnu vremensku prognozu za područje Kosova i Metohije čitao Milan St. Protić.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.