Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Интервентна јединица зауставила саобраћај и хапсила д  (Pročitano 4217 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
Mom drugaru su nacrtali na fasadi ogroman grb fc Zemun i dva portreta bivsih igraca.. preko noci, ali nisu zavrsili, nesto ih je omelo. Pritom mu je fasada bez boje, a grb i portreti plavo-zeleni i beli.. znao je da ce da se vrate da dovrse taj drugi portret i cekao ih je budan svake noci 11 dana. I kad su se vratili da zavrse, on i burazer iskoce preko zive ograde i navataju dvojicu od troje koliko ih je bilo. Uvuku ih u dvoriste i vezu za plasticne stolice  Smile i onda samaranje do ujutru.. kad je svanulo, obojici po cetka i kanta sa bojom i do popodne bez vode su krecili fasadu na 40+ stepeni. Onda su ih odvezli u SUP i ostavili ih tamo tako kolabirane  Smile

To je bilo pre desetak godina.. nikad vise nisam videla tu kucu da je nesto po njoj zvrljano a cesto prolazim pored  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Jeste ruzno crtati na necijoj kuci ako ti nije dopustio. Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
To i jeste sustina. Ostavi na miru javne povrsine i objekte i privatnu imovinu. Crtaj tamo gde te zovu ili crtaj po svom vlasnistvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Ili po nekim javnim povrsinama gde ce neko umetnicko delo da ulepsa ambijent. Poput pozida, parkinga itd. Problem je sto meni neko dopusti da nacrtam Karadjodja na njegovoj kuci i posle 10 dana dodje neko i nacrta kurac na Karadjordjevom celu.
Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
pa vidis.. taj neko mozda je zeleo da ulepsa ambijent.. jel kapiras koliko je to fleksibilna kategorija  Smile

To su ukusi i oni su razliciti kao i nagoni koji teraju ljude da rade razne stvari. Zato treba da postoji zakon koji to regulise i jasna sankcija za njegovo krsenje.

Jer bez toga, svako ima svoje proizvoljno misljenje gde i na koji nacin nesto treba da se ulepsa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Ja ne pricam o zakonu ili tome kako vecina vidi. Pricam o tome kako ja mislim da je ispravno Smile

Volim ulicnu umetnost, dobre grafite i ceo taj svet mi je cool. A narodu ne mozes ugoditi ni sa pet zakona Smile Narod je uvek kontradiktoran sam sebi.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
A čekaj, ne razumem, zašto uopšte crtati na toj kući?

Šta je problem u ovakvom prizoru ? I da li je lepše tako ili ovako ?

Ja ne pričam o lokacijama kao što su zid pored Jugopetrola ili neki sivi depresivni betonski prolaz, gde dobri grafiti mogu da ulepšaju okolinu. Nego o tome da neko vidi uredno parče ulice (zgrade, kuće, kola, trotoar, inventar) i prosto ne može da izdrži da ih ne pretvori u neki haos zbrda zdola.

A što se tiče te priče o ''umetnosti'' i ''dobrim grafitima'', ajde da se ne zajebavamo, znamo svi šta je dobar grafit, to je ono što se moglo naći na poemnutom zidu Jugopetrola. A ovo šaranje i potpisivanje po tramvajima ili sklepavanje grafita (ma kakve sadržine) po nečijoj zgradi, to je čisto sviranje kurcu. I nanošenje štete nekome. Jer, u slučaju da cenjena gospoda grafiteri nije znala, a verovatno nisu jer oni nemaju ni veze sa životom, a kamoli sa zakonima... ako ja odem i usvinjim nečiju zgradu, ne samo što mu ružim kuću i pravim troškove, nego će sutra stanari te zgrade da popiju kaznu što ne vode računa o svojoj fasadi. Znači, imaće trošak uklanjanja plus trošak kazne. A dešavaju se i takvi slučajevi. Pisale su se kazne zbog ''neuklonjenih grafita'' iako stanari tu ne mogu ništa da urade. I onda duplo najebu neki ljudi zato što ja ne mogu a da ne usvinjim zid njihove zgrade.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2015, 13:17:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Pa ti si za onih 5 umetnickih dela rekao da su sranje. Za ono stvarno treba biti nadaren.  Smile

A to sto je isarano nisu grafiti, to su tagovi, skrabotine.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2015, 13:17:12 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ovoliko drva za potpalu lomace nije bilo ni kod helihoptera ni kod Tijane, pa ni kod hapsenja Miskovica.

Nesto sa nama nije u redu, definitivno.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Na primer

Citat
Bernardu Švabu (Bernhard Schwab 30), ocu petoro dece iz donje Austrije iz grada Braunaua, na kućnu adresu stigla je presuda, po kojoj mora da plati novčanu kazu od 450 evra, ili odleži u zatvoru 18 dana, jer je na ulici ostavio praznu pivsku flašu.

“To je skoro polovina mog mesečnog neto primanja i apsolutno je previše. Misliom da nisam napravio toliko težak prekršaja da bih dobio ovako visoku kaznu. Da sam, na primer, vozio auto za 30 kilometara brže od dozvoljene brzine, morao bih da platim kaznu od 50 evra, iako bi u tom slučaju učesnici u saobraćaju bili ugroženi”, ističe Bernhard.

"Zločin" se odigrao 18.aprila ove godine u 17 sati za vreme demonstracija anifašističkog pokreta “Braunau protiv desničara”.

“Bio samo tamo iz čiste radoznalosti kao poslatrač. Policija me je lično legitimisala i fotografisala”, kaže Švab i dodaje da je tog podneva sam popio jednu i po flašu piva.

"Prvu flašu sam ostavio ispred ulaza jedne kuće, a drugu zbog koje sam  "popio" kaznu pored ograde jednog parkinga u ulici Lederergase 21 (Lederergasse 21), na kome sam parkirao svoj auto”, ističe ovaj otac petoro dece.

“Flašu nisam ostavio na putu, već sam je stavio pored ograde, misleći da će se neki beskućnik obradovati da dobije za  vraćanje flaše devet centa nazad”, naglašava Bernhard.

On je optužen da je prekršio paragraf 79 pravilnika o bacanju smeća, jer je odložio “neopasni otpad” izvan dela predviđenog za to.

“Napravio sam prekršaj , ok, i neka platim kaznu, ali  shvatio bih da ona bude i  45 evra, ali platiti desetostruko više, je čist bezobrazluk, i ako treba ići ću u zatvor”, ljutito ističe Bernanrd.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.