Neka hvala Imam ja za sebe svoje terapije, kud cu boljeg terapeuta od sebe p.s. sad mi je zao sto nisam upisao Filozofski fax, jer sam i o njemu ozboljano razmiljsao
Idem....... Nema ovdje meni vise posla kumo...... U Francuskoj bar mogu da klosarim po citav dan ispred Ajfelovog tornja :francais.gifg: ..... Mogu da zabavljam ljude :juggle.gifag: ili da sviram :eusa_boohooag: ili da prodajem voce :bannaag: pa onda mogu da nosim i parole (oni francuzi stalno demonstriraju ) :97ag: :58ag: :adien: .... A nakon nekog vremena mozda upoznam nekog finog francuza :love.gifg: .... Znas kako to vec ide :sereg: udvaranje, :vecg: pa vecerica, pa onda mala pusica :bussig: , pa onda malo veca :srccg: .... Onda... Ko zna, mozda i :skrevcg: Kasnije kad se udam, onda cu da :sudcg: i cuvam male bebice :n-baby2.gifag: .... Eto.... Zar nije tako bolje nego da ja ovdje molim nekoga da se lijeci? :onceldoc.gifag:
Lepo je sve to kumo moja ali ko ce da leci sve nas? 0X zelembace :trink: alkose :debilce: debile :77ag: ludake :bfight.gifg: ubice? Lepo ti stavi tacku na sve i kreni sa lecenjem :onceldoc.gifag: