Pa sta cu vam ja kad se svim silama borite protiv mene i mojih terapijica :BoomSmilie_anim: :bolt: Nema meni druge nego da sjednem fino u svoj autic :keskolica: povedem drazesnog ljubimca :runningdog.gifag: i krenem u bolji zivot :eusa_clapg:
A ne ne ne ne ne ne ne :bnaugh: nece da moze :bsilencg: Nedam ja moju kumu tako lako,ima sve da ih :6g: :3g: :afu2: :15: Kumo ako odes ja cu da se :bn-hang.gifg:
Kumo, ti si moj :ejndzel: i neces da se :bn-hang.gifg: , vec fino ti i kum :misko: :333: pa dodjete kod mene u :francais.gifg: , pa cemo da odemo na :kaffee.gifag: ili mozda :vecerg: , pa cemo onda ici gradom zajedno i nositi :bg:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kumo divna si :beusa_clapag: :41g: a gde je moj kum u svemu tome? :19: Prvo ti idi u :francais.gifg: onda cu ja u SD kod mog dragog :ddcg: pa cemo se cuti :telefon.gifjag: i dogovoriti o svemu ,samo odma ad znas mozda ce biti i :n-baby2.gifag: da te unapred pripremim ,sve u svemu mi stizemo :keskolica:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne ocekujem, ocekujem da prestanes da govoris kako ces otici i ti i svi ostali koji se prepoznaju... Kako mislite da se ja osetim kad tako nesto radite?
Khm... Zaista mi nije cilj ovjde bio da nagovjestim svoj odlazak. Ne mozes bukvalno shvatati sve sto napisem, a kada sam rekla "mogli ste me nagovarati da ostanem" mislila sam da ostanem na mjestu psihijatra. Ali nebitno sad, sad ionako nema smisla, i zajebancija je propala.