Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 07:35:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: interes  (Pročitano 8724 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ok, ti opet pricas o sebi , ja bih u toj situaciji imao nulti interes... ne odgovori mi na primer sa slikom ...

No, dobro , da ti dam drugi primer .. najbolji drug, uvek kasni kad se nalazimo , idemo negde itd.
Meni to licno ne smeta da ga sacekam a i nisam jedini , uvek tako kasni i svi mu to zameraju .
Ali ja ne mogu da predjem preko toga, to govori o nepostovanju nekog i automatski prekidam druzenje,  ... interes = nula .

To sto ti pricas ce biti moguce samo kada covek bude bio robot , tj. jedno bice koje je 100% racionalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
skoro mi jedan prijatelj rece:
"ne postoje vecni prijatelji i neprijatelji, vecan je samo interes. zapamti, to je sustina."
Smile
da ne znam da nisam,pomislio bih da sam ti ja to rekao  Smile

Citat
Ali ja ne mogu da predjem preko toga, to govori o nepostovanju nekog i automatski prekidam druzenje,  ... interes = nula
nije nula,tvoj interes je da budesh isposhtovan.Znachi prekidash druzenje sa njime iz interesa samo shto taj interes nije tako ochigledan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Onda sam ja idealista , ne kupujem to ... kao sto rekoh ne radimo svi sve iz interesa . Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD

Citat
Onda sam ja idealista
to vec svi znamo.

Citat
kao sto rekoh ne radimo svi sve iz interesa . Smiley
Radish radish,samo toga ponekada nisi svestan.Nemoj da te zavara to shto ispunjavanje tog interesa nije uvek postignuto.

posluzicu se tvojim primerom,pomogao si nekome iako to u stvari nisi zeleo i nisi se dobro osecao zbog toga shto si mu pomogao...i mislish da tu nije bilo nikakvog interesa?Bilo je pa makar si mu pomogao samo da bi prestao da te smara da mu pomognesh,i bash to je tvoj interes.Prestao je i tvoj interes je ispunjen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Radish radish,samo toga ponekada nisi svestan.
To i ja pokusavam da mu kazem... al' dzaba...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
posluzicu se tvojim primerom,pomogao si nekome iako to u stvari nisi zeleo i nisi se dobro osecao zbog toga shto si mu pomogao...i mislish da tu nije bilo nikakvog interesa?Bilo je pa makar si mu pomogao samo da bi prestao da te smara da mu pomognesh,i bash to je tvoj interes.Prestao je i tvoj interes je ispunjen.

Ako ja kazem da nisam imao nikakav interes , sta jos mogu da dodam . Smiley

Ne kazem ja da ne radim nesto nekad iz interesa , samo kazem da ne rade svi uvek iz interesa .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
E... nemam vise interesa da pisem na ovu temu.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Pa kako opisujete interes...meni interes sada zvuči posle vaših odgovora nešto što odvaja čoveka od životinje, tj. čovek zato što je svestan svojih težnji ima interes... Smile
Ma normalno je da imaš interesovanje, ali interes je po meni nešto drugo...materijalistički gledano....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
a sto da me cebujete bwe  Smile
Ma... to ja samo koristim kao izgovor da se nadjem ispod cebeta sa tobom... da vidimo imamo li zajednickih interesa Smile
Smile ju paki  Smile
a jel ce i anea sa nama?  Smile

moram reci da se, u ovom slucaju, slazem sa ytp.
mozda i ja jesam idealista, ali cini mi se da ga ovde jedino ja razumem i opravdavam, zato sto i ja slicno radim, iako imam mnogo vise godina od njega.

sa druge strane, realno gledano, znam da svi vi ostali (koji kazete da interes postoji u svemu) jeste u pravu.
ali to je u dusi coveka, kako ce gledati na neke stvari, to se ne moze menjati.
mogu ja da cinim onako kako se ocekuje, kako mnogi drugi misle da treba, ali to nije moja dusa.
duboko u sebi uvek cu verovati da u nekim stvarima (u prijateljstvu i ljubavi) ne treba da bude nikakvog interesa.
kao sto prema svom detetu (to znaju oni koji imaju decu) neces nikad osecati tako nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa, bice da je davanje detetu, i sebe i svega sto mu roditelj moze priustiti, najnesebicniji interes za koji je sposoban  Smile
mada, moze se i u tome videti i dublji interes...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 07:35:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: interes

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.