Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:56:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: inteligencija & metal ????  (Pročitano 16040 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
ajde momci,devojka se samo zbunila....
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

punk!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 414
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E600
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile bravo ja!!!
IP sačuvana
social share
verujem da svi smo ovde isti...
verujem da ljubav nije rekla zbogom...
verujem, zato poci cu za tobom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile bravo ja!!!
e to je lepo....sala na svoj racun Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

punk!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 414
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E600
uvek...  Smile
IP sačuvana
social share
verujem da svi smo ovde isti...
verujem da ljubav nije rekla zbogom...
verujem, zato poci cu za tobom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Da li metal cini ljude pametnijim ?      DA
Da li rep cini ljude pametnijim ?     Da
Da li tehno cini ljude pametnijim ? Da
  Svaka muzika koji nije nastala samo zbog novca ili zabave  vec hoce da nam kaze nesto više
  da nam prenese neku poruku,neku emociju ili ideju tera ljude da razmišljaju o stvarima oko sebe da ih vide na   drugi način,time šire naše vidike   ,bolje shvatmo stvaran svet oko nas
 Muzika ne moze činiti ljude pametnim ali može pametnijim
 Sam žanr muzike je ne bitan (naravno dogovorili smo se da turbo city grandovštine nisu muzika  Smile)
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Citat
Da li rep cini ljude pametnijim ?     Da
Da li tehno cini ljude pametnijim ? Da
Sam žanr muzike je ne bitan
kako mogu rep('shake your ass,gangsta in hood...")i tehno(nema tekstove)da cine slusaoce pametnijim?metal je jedina muzika,ne racunajuci rock,punk koja utice na ljude da imaju svoju filozofiju,namece im ispravnu,otvara im oci,tera ljude da razmisljaju nepovrsno itd...ostale vrste muzike su ili komercijalne ili imaju neku "voliteseljudi'',"danassvikradu'' poruku koja je u sushtini...komercijala.dok nisam poceo da slusam heavy i kad sam se lozio na pesme"daj malo tange sestro"( Smile)bio sam samo josh jedan u gomili povrsnih.sve izvan metal/punk/rock je bullshit. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Da naglasim mislim na prave rep pesme koje imaju ideju i hoce nesto da kažu što stvarno ima smisla
  koje teraju ljude na pokret a ne oni idioti 50 centi ,shake you ass,gangsta...ne slušam rep ali imam
   respect prema pravom repu
   Kao što nije isto da li voliš Linkin park ili neki slican nu "metal" tako i tehno muzika ima ljiga kao Skuter
   i slicne  i sa druge strane bendove koji ozbiljno shvataju to što rade
  A za ideju nije ni potreban text da bi je shvatio (vivaldi,Ravel,Bethoven...) bitno je da onaj ko sluša
  prepozna alternativni zvuk  i  ideje dolaze samo po sebi 

Metalac fenser je isto što i šaban koji svako vece šalje poruke na tv palmi ,pa verovatno i gore

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Rep je koliko ja znam nastao iz revolta crnaca koji su imali manja prava od belaca u Americi, i hteli to da promene. Otvarao je oci ljudima da se bore za svoja prava jer su i oni ljudi, tako da i izvorni i ne komercijalni rep zasluzuju postovanje, barem od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Srbin100%

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG U8330
Nisam znao gdje da stavim topic... Ali evo... Pita se muzika, i to dosta, pa neka bude ovdje.
Elem...

Dugokosi tinejdžeri, ljubitelji metala, obično su inteligentniji i talentovaniji od svojih vršnjaka, a žestoki rifovi i provokativni tekstovi im pomažu da izbace nagomilani stres.

Inteligentni tinejdžeri često slušaju metal kako bi se lakše nosili s pritiskom koji proizlazi iz njihove nadarenosti i sukoba s okolinom, pokazuje najnovije istrazhivanje!

Anketa koja je provedena u Velikoj Britaniji na 1000 ispitanika, članova Nacionalne akademije za talentovane i nadarene mlade ljude, pokazala je da roditelji čija su dugokosa djeca odana Iron Madienu, System of a Downu, Slipknotu ili In Flamesima, nemaju razloga za brigu. Teško da će od njih nastati mladi delikventi.

Istraživanja su opovrgnula dosadašnje vjerovanje da ovu muziku slušaju neobrazovani delikventi. Naime, dokazano je da veliki broj adolescenata koji su bistri, slušaju upravo ovu vrstu muzike koja im pomaže da se bolje snađu u stresnim situacijama.

"Postoji percepcija javnosti da nadareni i talentovani studenti slušaju klasičnu glazbu i provode mnogo vremena čitajući. To je potpuno netačan stereotip, dok s druge strane postoji percepcija da metal muziku slušaju delikventi. Mi smo sa svojim istraživanjem uspjeli dokazati da su to samo stereotipi'', kaže Stuart Cadwallader, psiholog koji je vrshio istraživanje.

Ispitanici su otkrili da im stihovi tih pjesama, koji često obrađuju socijalne i političke teme, puno više odgovaraju, nego ljubavni tekstovi pop-pjesmuljaka, dok im agresivni tonovi pomažu da iz sebe istjeraju svu negativnu energiju.

Hmmm?   

Zhivjeli bracjo metalci! Iako smo "fabrichke greshke generacije" izboricjemo se za svoje mjesto. Smiley

Samo retardi danas misle da ko slusa Metal ili bilo koji teži oblik Rock"n"Roll-a ili kako kažu kod mene u komšiluku "Treskavce" Smile 
Nazivaju ih narkomanima iz razloga što nose crno ili kožu Smile , a velika većina korisnika raznih opojnih supstanci ne zna ko je AC/DC, Iron maiden, Black Sabath........čuli su za Metallic-u
Inteligencija i metal danas idu zajedno iz razloga što je zavladalo maloumlje kod većine naših sugrađana...nažalost.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ljudi,inteligencija je sposobnost snalazenja.ima mnogo inteligentnih ljudi koji su glupi..oni kopcaju,shvataju ali ne mogu da povezu!
i ja sam procitao taj clanak,poenta je da nas drustvo osudjuje zbog brutalnosti muzike/tekstova i to nas tera da se povucemo daleko od cece,jece, i ostalih sranja,da se drzimo zajedno i razvijamo se ili kao samotnjaci,ili u manjim grupama,a po koncertima se skupljamo i srecemo likove kao sto smo i mi sami.smatram da je taj clanak definitivno bar delom u pravu..ja znam da se frustracije resavam ili ako raspizdim metalcinu da komsiluk zove hitnu pomoc,misleci da su ogluveli,ili tako sto odem sa bendom na probu i izivim se kao najveci manijak.nikog nisam izudarao,izbo nozem,pucao,lomio flase i slicne gluposti..stvar koja stoji je da cemo se mi mnogo lakse snaci u kasnijem zivotu,i da se bolje snalazimo u zivotu,jer smo spremni za drugacije ideje,jer smo kreativniji,jer smo navikli da je samo mali krug ljudi oko nas i da nismo u coporu..to nas izdvaja od ostalih!Long Live Metal!!
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:56:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.