Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 11:36:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: inteligencija & metal ????  (Pročitano 16073 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
U principu svi koji slusaju muziku iz starijih vremena su pametni,jer kako neko da ne slusa "What a Wonderfull World' "Simply the Best" "War"
i sve odlicne hitove iz starih vremena..... to je bila muzika i samo ovi glupi fenseri mogu da slusaju danasnji pop i da ga tako i nazivaju.... naravno postoje izuzetci kao sto su velikani rap i hipiti hopeti muzike  Smile

E sad zakljucak glasi: Ne cini metal ljude pametnima,nego pametni  ljudi cine i slusaju metal.  Smile  Smile\

Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ni mi nsmo niti jednom rekli da su svi fenseri kreteni
Ja tvrdim da su fenseri kreteni. Da, postoje fenseri koji slusaju metal. Fenseri su oni koji ne razmisljaju svojom glavom vec slushaju kako trendovi diktiraju. Fenserima je samo stalo da su u trendo i sta saja i paja sa ulice misle o njihovom "looku".
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 19:37:25 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Imas dvije vrste metalaca prema nekoj mojoj kategoriji, oni koji to slusaju kao rezultat revolta prema sredini i modernoj civilizaciji (intaligentniji), i oni koji se loze na dugu kosu, solaze i mnogo zvuka(prosjek)... Svaki metalac spada u obje kategorije, ali ipak jedna je vise izrazena od druge.... Ne moze se reci da su svi metalci pametnjakovici(ja znam par blago receno neintaligentnih osoba), ali vecina onih koji ozbiljnije razmisljaju o zivoti i nesto citaju, a da nisu samo novine uzima doze zesceg zvuka
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ne,ja samo ne razumem cemu toliko preterivanje sa sminkom i ukrasima...znaci,znam da svaki stil mora da bude jedinstven,tj da i metalci moraju nekako da imaju svoj "trademark" Smile hehe,ali mislim da previse onakvog ukrasavanja kako metlaci to rade(mislim,nacin kako se sminkaju) sakrivaju neku lepotu...mislim da moze da se i uocljivo bude metalac(mislim,da se odma vidi),a da ne mora pritom da lici na Djavola... Smile
to je jedino sto mi ne-smeta,vec sto mi je krivo kod izgleda metalaca...znaci mislim da tolika sminka nije neophodna da se zna tvoj muzicki"identitet",a da opet izgledas lepo...znam metalce koji se oblace umereno,a opet se zna sta slusaju,a znam i one koji izgledaju ko s Marsa...ali,znam da nekad tu ima slucajeva da neki nalaze"utehu" u toj muzici i da se namerno tako sminkaju/oblace da bi nasli neki put....ne mislim lose,nego u smislu,neko ima razlog ako se sminka jako i ako izgleda kao najjaci metalac,ali ako nema neki razlog,zasto ne bi usput i LEPO(ne mislim da bude jebeni maneken ili da blista okolo) izgledao... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 3510i
Znam neke koji slusaju metal, a mnogo su glupi, glavno im je da cuju ono: Aaaaa! Krv! Smrt! Demoni!
Takodje znam neke koji slusaju metal, a pravi su streberi, a opet glupi, van skole nemas sta od njih pametno da cujes...
Ali opet, znam neke jako zanimljive likove koji slusaju i sviraju death i black metal... Jedan od njih je ekspert za filozofiju i mitologiju. Sa njim mogu da pricam ceo dan o svemu i svacemu, a eto - ogranicen je na hc...  Smile
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
@Hkj: To rade uglavnom Black Metal bendovi (Corpse Paint) da bi se navodno vise izgledali kao neki ratnici/varvari. Meni je corpse paint urnebesan. Inace ako si video ljude koji to nose onako kao nesto potpuno obicno onda su ti likovi stvaro prsli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
da,to sam primetio,nego nisam mogao recima da objasnim>>> stvarno,kad ih pogledas,vidi se veilka teznja ka demonima,varvarima i tim divljim stvarima...  Smile
znaci reko sam-ako neko u tome nalazi utehu u redu.znam da ume da bude sjebano u zivotu,pa makar i da nije nista materijalno se deslio...naprosto se sve skupi... Smile ali,ukoliko se neko dvoumi(a metalac je i svejedno mu je od ova dva,al ne moze da odluci)da li da lepo,privlacno izgleda ili nosi taj War stil,moje misljenje je da je bolje izabrati ono prvo.  Smile
a ako se mora ili je depresija,onda ono drugo...svakome ume da bude tesko,ali svako nadje neku utehu,pa je ovde to slucaj...samo je lose ako to predje u naviku ili ekstrem...
i ja bih sada nosio (nekad,ne stalno) npr. smoking,jer mi je mnogo smekerski i jer osgovara mom Jazz/Blues.Classic Stilu,ali hehe,znam da ce biti malo neobicno,a i malo neprijatno...znaci razumem death-metal izgled,ali ukoliko lepo izgledas(mislim,solidno-ne da nosimo uske majice ko pederi neki bilderi)onda to pokazi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Neki shit
Ja sam razumeo temu na potpuno drugaciji nacin...

Ako slushash metal/rock logicno je da si inteligentniji od nekoga ko se razvaljuje od zvezda granda,beyonce i trenutne mtv kompanije...i onih pimp repera...jednostavno razmislite...neko ko voli da slusha u pesmama Bitch Ass Bitch Yeah Bitch...nikako po meni ne moze biti inteligentan...
bar ja tako gledam na ovo...

A naravno imash i metalce koji su debili...ali ako se sve to gleda kao vecina ima vishe pametnih metalaca nego pametnih dzibera...znam jedna rech ponishtava drugu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
"Ako slushash metal/rock logicno je da si inteligentniji od nekoga ko se razvaljuje od zvezda granda,beyonce i trenutne mtv kompanije...i onih pimp repera...jednostavno razmislite...neko ko voli da slusha u pesmama Bitch Ass Bitch Yeah Bitch...nikako po meni ne moze biti inteligentan...
bar ja tako gledam na ovo..."  ehehe... Smile to naravno...mislim meni Grand ne moze da se nagadi vise...zgrozim se kad pomislim...a i kompanija nije nesto mnogo bolja...svi pevaju iste ritme,rime,spotove... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Meni se cini da se na ovoj temi i jos nekim skupljaju pozeri...
Da li je biti pozer inteligentna stvar ili ne? Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 11:36:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.383 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.