Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 16:50:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: inteligencija & metal ????  (Pročitano 16083 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson k610i
@DJoZ  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Za ovu priliku citiracu Stendala koji je rekao: "Razlika rada mrznju...."
A metalci nisu osobe koje mozemo da nazovemo "obicnima", suvise su razliciti od drugih elemenata u drustvu.... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Citat
...o chemu ti filozofirash? Pa svuda ima buranije!! Ako hotjesh na taj nachin da se raspravljash, pa prodji pored splavova vidi tamo shta se deshava?U celom beogradu ima ukupno 3 i po kafitja ,klubova vezanih za rock,metal....dok tehnitja i roze poze mesta na svaki tjoshak. Dokle vishe povezivanje metala,rocka,punka sa povratjanjem,vikom,bukom? Jel to cenish da samo metalcima ne prija alkohol pa imaju te nus pojave???
Gledaj ja slusam rock,moj najbolji drug slusa metal,kada izlazim izlazim u kafic gdje pustaju rock.Ali u Banja Luci ti mogu reci bar 3 parka gdje nemas mjesta nocu od pijanih budala koji su metalci.Ja ne kazem da su svi metalci budale ili narkomani,ali kad vidis nekog obucenog u crno od glave do pete ne pomislis da je bas najnormalniji.A da odgovorim na pitanje pa mislim da to dvoje moze ici zajedno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...667 - The neighbour of the beast...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1693
Zastava MML
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Omnia
Citat
...o chemu ti filozofirash? Pa svuda ima buranije!! Ako hotjesh na taj nachin da se raspravljash, pa prodji pored splavova vidi tamo shta se deshava?U celom beogradu ima ukupno 3 i po kafitja ,klubova vezanih za rock,metal....dok tehnitja i roze poze mesta na svaki tjoshak. Dokle vishe povezivanje metala,rocka,punka sa povratjanjem,vikom,bukom? Jel to cenish da samo metalcima ne prija alkohol pa imaju te nus pojave???
Gledaj ja slusam rock,moj najbolji drug slusa metal,kada izlazim izlazim u kafic gdje pustaju rock.Ali u Banja Luci ti mogu reci bar 3 parka gdje nemas mjesta nocu od pijanih budala koji su metalci.Ja ne kazem da su svi metalci budale ili narkomani,ali kad vidis nekog obucenog u crno od glave do pete ne pomislis da je bas najnormalniji.A da odgovorim na pitanje pa mislim da to dvoje moze ici zajedno Smile

...ja kad vidim metalce u porku koji povratjaju odma pomislim da su videli nekoga u rozem od ukosnice do pertle.
Pozdravi ortaka i reci mu shta mislish o njemu....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
vi pricajte sta zelite...ja sam vam to napomenuo.ali je glupavo i dosadno otvarati iste teme na sto mesta... Smile  Smile
ukoliko pogledate,ja NISAM vredjao metal,niti dao svoje opredeljenje,vec sam samo rekao da je glupo reklamirati metal...
a sto se tice mog misljenja,slazem se sa Milanrs-om.Znaci,recite mi da nije situacija-da povracaju,piju,puse,drogiraju se u parkovima...na svi,naravno,ali mnogo njih...i cekajte,gde je tu inteligencija? Smile dajte,ljudi,i ja nekad uzivam u toj muzici u retkim prilikama i ne mrzim je,ali ne moze se reci da ono gore navedeno izgleda kao inteligentno ponasanje...
znaci metal muzika je ok,misljenja su razlicita,i svako nek slusa sta zeli,naravno...ali nemojte stalno drviti jedno te isto i dobositi zakljucke da je ta muzika za pametne...to je moje misljenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Kao sto ti mislis da su svi fenseri kreteni tako vecina ljdui misli da su metalci kreteni.Ja nisam ni jednom rekao da su svi metalci kreteni,pa ne bi se druzio sa njim da je kreten Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

punk!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 414
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E600
ni mi nsmo niti jednom rekli da su svi fenseri kreteni, naprotiv, ima vrlo pametnih ljudi koji su fenseri... a ako si fenser ne mora da znaci da automatski slusas grandovce! imas ti i fensera koji slusaju metal... mislim evo jedan primer... na koncertu slayer-a se pojavljuju fensi cice sa sponzorima i sponzori koji samo cekaju sponzoruse... i to samo da bi bili vidjeni i da bi bili u centru paznje... samo sta se desi, cim pocne sutka pobegnu glavom bez obzira... i gde je tu ljubav prema muzici? u grand showu verovatno...  Smile ne zelim da prozivam fensere, zao mi je ako sam vas ikako uvredila, ali je cinjenica da je 45% ljudi koji slusaju turbo folk primitivno i zaostalo... dok je taj postotak kod metal muzike manji od 15%... to govori mnogo... 

jos jednom se izvinjavam, i ako ste u onih 55% koji niste glupi i primitivni...  Smile predjite na kvalitetniju muziku...  Smile
IP sačuvana
social share
verujem da svi smo ovde isti...
verujem da ljubav nije rekla zbogom...
verujem, zato poci cu za tobom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson k610i
Aman ljudi... ne radi se o tome da su metalci pametniji od drugih ljudi, niko to nije ni rekao... jednostavno navedeno je istrazhivanje (tachnije rezultati istrazhivanja) i to je to... ostavljen je prostor da se da komentar... Ne razumem zashto su se sad neki nashli prozvani...
Iskreno, jako mi smeta kad me neko trpa u isti kosh sa sektashima, narkomanima, alkoholicharima i slichnim grupama... ali opet razumem da ljudi generalno imaju takvo mishljenje jer zhivimo u konzervativnoj sredini koja ne podrzhava razlichitosti i iz svake subkulture generalizuje ono najgore... Zashto ikome smeta shto nosim crno, shto ne upada u ochi devojka obuchena u roze shto DJoZ kazhe od ukosnice do pertli, shto je pa ona normalnija od mene?? Smile
A hkj, za to shto ti smeta shto ima dosta tema o metalu... e pa izvini al niko te nije zvao da chitash niti da komentarishesh ako ti smeta, kad u nazivu teme vidish rech metal a ti slobodno zaobidji, netjemo da se ljutimo! Pozdrav!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ni mi nsmo niti jednom rekli da su svi fenseri kreteni, naprotiv, ima vrlo pametnih ljudi koji su fenseri... a ako si fenser ne mora da znaci da automatski slusas grandovce! imas ti i fensera koji slusaju metal... mislim evo jedan primer... na koncertu slayer-a se pojavljuju fensi cice sa sponzorima i sponzori koji samo cekaju sponzoruse... i to samo da bi bili vidjeni i da bi bili u centru paznje... samo sta se desi, cim pocne sutka pobegnu glavom bez obzira... i gde je tu ljubav prema muzici? u grand showu verovatno...  Smile ne zelim da prozivam fensere, zao mi je ako sam vas ikako uvredila, ali je cinjenica da je 45% ljudi koji slusaju turbo folk primitivno i zaostalo... dok je taj postotak kod metal muzike manji od 15%... to govori mnogo... 

jos jednom se izvinjavam, i ako ste u onih 55% koji niste glupi i primitivni...  Smile predjite na kvalitetniju muziku...  Smile
Ja sam vec jednom napisao da ne slusam turbo folk Smile,vec da slusam rock  Smile
Ja samo pokusavam da objasnim da ljudi koji se oblace u crno automatski  kod vecine drugih ljudi stvara reakcija vidi ovog narkosa!Ja ne mislim da su svi metalci narkomani!!!
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 15:22:35 od Milanrs »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e71
Jako je bitno ko je true metalac a ko iz furke. Kod klinaca je jako popularno ako si dzanki i slusas metal. Smile
IP sačuvana
social share
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 16:50:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.