Posto su pitanja ove vrste sve cesca, evo jedna tema na kojoj cete moci da postavite pitanja o gotovim resenjima koja vam trebaju.
Budite jasni!
Napomena: Imajte u vidu da je pitanja vezana za modifikacije odredjenih aplikacija (foruma, portala i drugih sistema) bolje postaviti u temama koje se bave tim sistemima.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
1) In computer programming, a script is a program or sequence of instructions that is interpreted or carried out by another program rather than by the computer processor (as a compiled program is). Some languages have been conceived expressly as script languages. Among the most popular are Perl, Rexx (on IBM mainframes), JavaScript, and Tcl/Tk. In the context of the World Wide Web, Perl, VBScript, and similar script languages are often written to handle forms input or other services for a Web site and are processed on the Web server. A JavaScript script in a Web page runs "client-side" on the Web browser. In general, script languages are easier and faster to code in than the more structured and compiled languages such as C and C++. However, a script takes longer to run than a compiled program since each instruction is being handled by another program first (requiring additional instructions) rather than directly by the basic instruction processor. 2) A script is sometimes used to mean a list of operating system commands that are prestored in a file and performed sequentially by the operating system's command interpreter whenever the list name is entered as a single command. 3) Multimedia development programs use "script" to mean the sequence of instructions that you enter to indicate how a multimedia sequence of files will be presented (the sequence of images and sounds, their timing, and the possible results of user interaction).
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Treba mi skripta za ovo da kad se stisne na poslaji posalje meni rezultate iz ankete i onome ko je stavio mail odgovori na mail hvala na koriscenju ankete ali da bas nista nije obavezno da se unese i ako to neko uradi da mi ne posalje a ako unese bar jedan odgovor da mi posalje.
Hvala!
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Bilo koja sendmail skripta ce to poslati tebi na mail, a nije neki problem ni napraviti modifikaciju koja ce poslati duplikat mail-a ispitaniku. Tako nesto gotovo, spremno za tu tvoju anketu sigurno neces naci. Mi smo to pisali za nase potrebe, za majice i marketing.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.