Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 08:33:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Insajder  (Pročitano 62317 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
видим да се тхе бранкица баш интересује з двери...мене више интересује зашто ова држава баца паре на "заштиту" 24/7 тамо неке трећеразредне спикерке и новинарке у покушају као што је тхе бранкица Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
sinoć gledah emisiju između dve vatre,gostovao komandant žandarmerije Bratislav Dikić, general policije
i ako je neko pratio,morao je primetiti da je čovek jasno i glasno objašnjavao sve natenane na svako pitanje,al nelezi vraže novinar i domaćin ima papir na kome piše državna tajna-strogo poverljivo i nikom ništa,to je valjda za hvalu novinarstva,i pored jasnih odgovora gosta u današnjim vestima ispljuvaše čoveka kako nije dao odgovere na bitna pitanja i da insajder nastavlja sa radom  Smile  Smile

ko n ije pogledao emisiju:

između dve vatre
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 19:15:15 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Nista cudno Jugoslav je poprilicno drcan novinar koji ne dozvoljava ikakvo obasnjenje koje nije u skladu sa njegovim saznanjima...ili insajdera svejedno...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
Nista cudno Jugoslav je poprilicno drcan novinar koji ne dozvoljava ikakvo obasnjenje koje nije u skladu sa njegovim saznanjima...ili insajdera svejedno...
Zato samo što nije mazio Šibadžiju, kada je pričao o filmu Anđeline Žoli. Sve u svemu Jugoslav bi bio dobar novinar, samo da je sposoban da bude nepristrasan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
ja licno volim emisiju sa njim, ali mi se ne svidja njegov tvrd stav i potenciranje ali ja imam ovo....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung i9300
ja sam isto gledao, bilo mi smesno kad mu je komandir odgovorio Svi gledaoci su me razumeli samo vi niste pa me opet isto pitate  Smile a ovaj mu odgvori Ali ja imam informaciju ..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Insajder: Ponovo “(Ne)moć države?”
Izvor: B92

Beograd -- Zbog odluke Apelacionog suda da prepolovi kazne ubicama Brisa Tatona i poslednjih incidenata huligana u Novom Sadu, na TV B92 ponovo Insajder “Nemoć države”.

Repriza počinje u utorak u 20h.

Odmah nakon emitovanja ovog serijala Insajdera 2009. godine, MUP Srbije dodelio je obezbeđenje autorki Insajdera Brankici Stanković uz procenu da joj je bezbednost ugrožena, ali od tada nije urađeno nista povodom svih saznanja koja su objavljenu u emisiji "Nemoć države".

Sa kapuljačama i prekrivenim licima, a pod izgovorom patriotizma, nacionalizma, borbe za srpsku stvar i ljubavi prema sportu, oni koji sebe nazivaju navijačima, često se za potrebe raznih pojedinaca, pretvaraju u pravu armiju razbojnika.

Ne samo što poslednjih godina ruše grad i prebijaju svakoga ko im zasmeta, već im često pozivanje na patriotizam, služi samo kao paravan za razna krivična dela.

Protiv pojedinaca i navijačkih grupa fudbalskih klubova Crvena Zvezda, Partizan i Rad, u poslednjih nekoliko godina, prema istraživanju “Insajdera”, podneto je ukupno više od sto krivičnih prijava i to za krivična dela kao što su iznuda, otmica, teška krađa, nasilničko ponašanje, prodaja opojnih droga, nanošenje teških telesnih povreda, pa i pokušaj ubistva ili ubistva.

Međutim, te krivične prijave MUP-a do danas uglavnom nisu procesuirane do kraja ili su na nivou Tužilaštva odbačene ili pognute optužnice, ali sudski postupci traju godinama. Rezultat je da za sva ova teška krivična dela nema pravosnažnih presuda.

Posle šokantnih informacija iznetih u Insajderu 2009. godine, ministarka pravde Snezana Malović, ministar policije Ivica Dačić, svi predstavnici Vlade, pa i predsednica Vrhovnog suda Nata Mesarović najavljivali su obračun sa huliganima kao i da će reforma sudstva dovesti do toga da se nasilje ne ponavlja.

evo ih kreću,sad će stoka da pljuje
kako im više nedosadi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ео моје мишљење за индијанце са б92
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
Kako uopšte neko može imati razumevanje za nasilje tipa ubijanja Tatona? Tu jednostavno zdrav razum nema šta da polemiše. Kazne za ovo nedelo su uvek male. Pogotovo mi nisu jasni ovi grupni nastupi "navijača", koji liče na hored divljih pasa. Tako sport dobija čudnu dimenziju. Na terenu su mladi zdravi ljudi, a gledaju ih razuzdani, drogirani, pijani banditi željni krvi. Uostalom sve je smišljeno od strane vlasti u kapitalističkom svetu. Samo se ti narode zabavljaj dok mi krademo. Tebi narode krv i zatvor , a nama vladarima jahte, avioni i peščane plaže. Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2012, 13:20:35 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49735
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Да су могли да докажу ко је и како убио Татона, не би овим несрећницима ни преполовили казне. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 08:33:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.