Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:54:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Inostranstvo..  (Pročitano 23525 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Sve je to sareno...generalno niko ne voli kada dobije novog komsiju iz ko zna koje pickematerinejedosao. Podjes od sebe useli se neko nov u zgradu docekas ga lepo ali sa rezervom....tako i oni. Medjutim trenutno mislim da nas svi gotive jer pored Turaka i Iracana mi im dodjemo kao melem na ranu  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Nema to veze samo sa Srbima, ima veze sa tim da se i oni, kao i mi ... groze imigranata... Smiley

Sto je sasvim legitimno.

Jel sad vreme da potegnem razne teme o Kinezima, azilantima u Banji Koviljaci i cigicima ispred meka? Smiley
« Poslednja izmena: 30. Jul 2012, 14:47:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ma samo kažeš ''Novak Đoković'' i oni počnu da padaju ničice.  Smile

Od ovih koji su studirali i živeli napolju (najviše Nemačka i USA), čujem da nas sasvim lepo prihvataju. Šta više, obzirom da je u najvećoj meri bilo u pitanju studiranje, to su sve normalni, obrazovani ljudi koji ne prave pitanje od toga odakle dolaziš. Mama mi je jedno vreme živela u Nemačkoj, posle nekoliko meseci dobila pristojan posao, nema loših iskustava, ali ima jedno loše iz Italije (Milano), kad su joj devedesetih tamo ukrali torbu pa joj u policiji samo pokazali vrata kad je rekla odakle je. Inače, osim ovoga, nikad nisam čula da su napolju nekog tretirali kao gubavca samo zato što je iz Srbije.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Generalno je sada slika mnogo bolja, ranije je bilo to vise izrazenije. Evo od skoro su Norvezani rezervisaniji prema Srbima jer su uvideli da su napravili dosta propusta prilikom prihvatanja Bosancherosa za vreme rata.
Tako su masovno krenuli Srbi/Albanci sa KiM da kvare sliku generalno...i dalje nas gotive ali ne u tolikoj meri kao pre.
Ranije si ipak kao Srbin bio vise pod prismotrom od kako sletis na aerodrom, danas ti se ipak obracaju totalno drukcije i uljudnije.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Evo jedne proste činjenice - 90% vas trenutno online ste na radnom mestu?

Smile

Da konstatujem dalje ili ne?  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
HTC One
Kada izmedju ostalog govorimo i na temu - a koji posao tamo radis/sta ces raditi...

Nekako sticem utisak da ljudi misle da bi zivot mogao da tece bez problema i kada bi svi sedeli samo u fotelji. Ovde ili preko, svejedno, uvek ce neko morati da se bavi kancelarijskim poslom, ekonomijom, akademskim stvarima... ali ce uvek neko morati i da kuva kafe, posluzuje u restoranu, radi sekretarske poslove, vozi kamion, kopa kanal.

Nije ni to problem, vec sto se odmah zauzima neki stav kako su to neki poslovi ispod casti... a opet, vecina i kod nas radi bas te poslove.

Dok god neko svoj posao radi posteno i kako treba, nema nikakve price o poslu ispod casti. Ispod casti je jedino da si sposoban da nesto radis a ne radis jer smatras da si bolji od toga... a kukas kako je sranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Citat
Ranije si ipak kao Srbin bio vise pod prismotrom od kako sletis na aerodrom, danas ti se ipak obracaju totalno drukcije i uljudnije.

Samo zbog para. Smiley

Donosis im pare. Smiley

Eto, ja se secam price nekih mojih poznanika o tome kako im je cika Grk donosio sokic i bio fin prema njima... a oni su mu vracali tako sto su svaki dan dolazili kod njega na rucak i veceru... Smiley
Mislim... trebalo im je da se vrate, ispricaju o grckom gostoprimstvu i shvate da je za ciku Grka to sve bio unusan biznis  Smile

Citat
Nije ni to problem, vec sto se odmah zauzima neki stav kako su to neki poslovi ispod casti... a opet, vecina i kod nas radi bas te poslove.

Kao sto rekoh, ja masovno cujem recenicu - Ja bih da odem, ali ako nadjem posao u struci.
Za mene je to sinonim za ono - meni je ovde dobro.

Mislim, ne miniram ja nikoga... i ne ubedjujem da ne ode... samo... eto... kazem...
« Poslednja izmena: 30. Jul 2012, 15:05:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Sve zavisi i kako se postavis i gde upadnes. Na Zapadu se(kao i svugde) traze ljudi koji hoce da rade posao koji im das i koji ce taj posao da odrade dobro. Njima je bitno da ti dodjes i obavis posao, odakle si je potpuno nebitno. Sad, prihvatanje okoline je druga stvar ali ako si OK i malo te upoznaju tesko da ces imati problema osim ako naletis na neke idiote.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Kao sto rekoh, ja masovno cujem recenicu - Ja bih da odem, ali ako nadjem posao u struci.
Za mene je to sinonim za ono - meni je ovde dobro.

Pa naravno, procenat ljudi koji imaju visoko obrazovanje i odu preko da saviju grbacu je 0,0003%.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Citat
Podjes od sebe useli se neko nov u zgradu docekas ga lepo ali sa rezervom

eto, a meni je recimo to uvek bila teska malogradjanstina..

ja polazim od sebe - sta mene boli ona stvar KO se doselio u ZGRADU.. nije zgrada moja da bih ja razmisljala ko mi se doselio u dnevnu sobu.. zasto bih uopste razmisljala o nekome ko se doselio bilo gde, ma zasto bih uopste razmisljala i pravila rezervu ili ne pravila rezervu prema bilo kome na ovoj planeti na koga nisam direktno upucena, kontakti, odnosi..

ljudi.. koji su dosli tu da zive.. igrom slucaja u moj komsiluk.. dobro  Smile

nikad niko nije imao zadrsku sa mnom zato sto sam iz Srbije.. sem crnogoraca.. oni imaju problem i sa pticama i gmizavcima..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:54:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.