Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 358117 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
gde se nalaze brzine na motoru,gde je 1,2,3. . . brzina
Brzine se menjaju nogom na motoru,e,sad ne znam da li je na levoj ili desnoj strani,nisam neki ni stručnjak ni obožavalac motora,ali u principu imaš kao malu papučicu,i na dole je prva brzina,a kad je guraš na gore prebacuješ na veću brzinu(2,3,4..),kvačilo pritiskaš rukom. Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 00:26:55 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ja mislim da ne,jer ko je lud da ide na fakultet da bi posle popravljao automobile,i nigde nisam video fakultetski obrazovanog majstora. Smile

Potvrđujem da postoji jedan. Majstor. Sa fakultetom.  Smile
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
ima,ja znam jednog sto opravlja motokultivatore
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Pozdrav
planiram sebi kupiti skuter vec odredeno vrijeme i sad sam napokon odlucio uzeti sebi skuter da imam za vozati preko ljeta,pogledao sam ih dosta i odlucio si uzeti Piaggio Beverly,nov je otpao jer mi je preskup,nasao sam jedan polovan 2003 godina 200kubika,presao 20 000,registrovan je,servis mu uraden,samo mu treba zadnju gumu promjeniri,motor nije los,mislim sto se tice plastika,a ni ostalo mu nije lose,motor taj kosta 200 eura,sad me zanima vase misljenje o tom motoru i na sta treba posebno obratiti paznju pri kupnji,jer ipak ni sada ne dajem male pare da bi se zajebao,pa tko se razumije nek mi napise par rijeci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Catch me if you can!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
SonyEricsson p1i
E ljudi vidim da ne postoji Mitsubishi Club Srbija? Sta mi treba da bi osnovao jedan takav klub?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung i5700 + D880
Koja je realna cena za polovne gume 195/60/R15? Trebaju mi dva komada a komsija koji drzi vulkanizersku radnju mi nudi neke Goodyear za 2 200 po komadu, a inace ih prodaje po 2 500. Nove nema sanse da uzmem, nema ispod 60 evra komad...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Pozdrav
planiram sebi kupiti skuter vec odredeno vrijeme i sad sam napokon odlucio uzeti sebi skuter da imam za vozati preko ljeta,pogledao sam ih dosta i odlucio si uzeti Piaggio Beverly,nov je otpao jer mi je preskup,nasao sam jedan polovan 2003 godina 200kubika,presao 20 000,registrovan je,servis mu uraden,samo mu treba zadnju gumu promjeniri,motor nije los,mislim sto se tice plastika,a ni ostalo mu nije lose,motor taj kosta 200 eura,sad me zanima vase misljenje o tom motoru i na sta treba posebno obratiti paznju pri kupnji,jer ipak ni sada ne dajem male pare da bi se zajebao,pa tko se razumije nek mi napise par rijeci.
Koja je realna cena za polovne gume 195/60/R15? Trebaju mi dva komada a komsija koji drzi vulkanizersku radnju mi nudi neke Goodyear za 2 200 po komadu, a inace ih prodaje po 2 500. Nove nema sanse da uzmem, nema ispod 60 evra komad...

za taj piagoo agregat od 200 kubika neki pricaju da se nije bas pokazao,pogledaj po netu iskustva vlasnika,inace sam beverly je vrlo udoban i lak za voznju

sto se tice guma ta cena je ok samo pogledaj stanje i godiste guma oznacava se sa 4 cifre gde su prve dve nedelja u godini u kojoj je proizvedena a druge 2 godina recimo 34 05 znaci 34 nedelja 2005 godine,ja sam uzeo skoro nove pireli p7 2009 god sesnestice 2kom za 60e,ali to je kad naletis na tako nesto dobro
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ponasam se bahato jer dolazim iz huda

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 374
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w200i
Pitanje:
Audi A4 1.8T '96
Interesuje me kolika je potrosnja i kako se ponasa, koji uredjaj bi trebalo da ima?
molim za savete i iskustva
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

God helps those who help themselves!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 368
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6600
Zanima me koja je procedura za registrovanje putničkog vozila kao teretnog?

Koliko sam razumeo, neophodno je izbaciti zadnju klupu i postaviti pregradu iza prednjih sedišta.
A šta u slučaju ako hoću da registrujem pickup, koji ima double cab tj. 5 sedišta + tovarni prostor?
Da li je to moguće ili je neophodno da budu samo 2 sedišta?

Takođe me zanima, da li bih onda morao da se pridržavam ograničenja brzine na 80km/h i da li bih plaćao skuplju putarinu?

Zahvaljujem se na odgovorima!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Volkswagen%20Amorok_20091205154338.jpg
(299.94 KB, 1280x960)
Volkswagen%20Amorok_20091205154246.jpg
(299.27 KB, 1280x960)
« Poslednja izmena: 21. Maj 2010, 22:52:00 od Dr Dick »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
evo imam jedno pitanje u vezi motora sportaka.da li kod mjenjanja brzina na gore prije pritiskanja kvačila treba pustiti gas ili ne.

i ako neko može da mi objasni mjenjanje brzina sa veće na manju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.