Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 357061 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
kasko i provera u mup-u

pozdrav!

imao sam malu nezgodu, udario sam kamen na putu, i ostetio kola.

pozvao sam policiju, ali su mi rekli da ne mogu da trazim odstetu (tj. da tuzim ove sto odrzavaju put), jer je nekoliko kilometara ranije postavljen znak o opasnosti od odrona kamenja.

takodje, fotografisali su kola, uzeli moje podatke, ali ja zvanicno nisam dao nikakvu izjavu, niti su policajci procenili stetu niti bilo sta.   znaci, samo su zapisali moje podatke i fotografisali kola.

e sada.  .  .   imam delimicno kasko osiguranje, i zvao sam kucu u kojoj sam osigurao kola, da pitam za nadoknadu stete.   rekli su mi da tu vrstu nezgode ne mogu da pokriju, jer je nezgoda dosla mojom krivicom (zbog onog znaka upozorenja koji se nalazio na putu).

ono sto vas sada pitam je: da li da za nekoliko dana ponovo nazovem osiguranje, i da kazem da mi je neko ostetio kola na parkingu? na taj nacin bih mogao da trazim od osiguranja da mi isplate stetu, ali ne znam da li osiguravajuca agencija proverava izvestaje iz mup-a.

znam da sam pogresio sto sam zvao policiju, ali bio sam van sebe, i.  .  .   jbg.  .  .  .

da li moze neko da mi pomogne sa svojim iskustvom? veliko hvala unapred!

boki

Па пробај можда ти прође.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73 Music
interesuje me jel mogu da zovem JKP Parking servis da odnese 6(!!!) kola koja stoje na parkingu i niko ih ne dira mesecima... doterali ih neki klinci iz kraja, kao, da ih budze... sta uraditi? jeste da su propisno prakirani ali zauzmu pola parkinga, niko ih ne vozi (raste trava oko njih), a mi onda prakiramo negde dole, u mraku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Koja je neka sredja cena za AR 147 1.9JTD 16v (od 140ks)? Razmisljao sam i eventualno od preko nesto da vidim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
interesuje me jel mogu da zovem JKP Parking servis da odnese 6(!!!) kola koja stoje na parkingu i niko ih ne dira mesecima... doterali ih neki klinci iz kraja, kao, da ih budze... sta uraditi? jeste da su propisno prakirani ali zauzmu pola parkinga, niko ih ne vozi (raste trava oko njih), a mi onda prakiramo negde dole, u mraku...

Па наравно да можеш, само што то није гарант да ће они стварно и да их однесу.

Koja je neka sredja cena za AR 147 1.9JTD 16v (od 140ks)? Razmisljao sam i eventualno od preko nesto da vidim...

Које годиште?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

Па наравно да можеш, само што то није гарант да ће они стварно и да их однесу.

Које годиште?

00,01,02god eventualno i 03 ako nije puno skuplje. 04 verovatno dosta skuplje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Ако се не варам конкретно ту од 140 кс нећеш наћи испод '03 годишта. А што се цене тиче мислим да преко ретко која има испод 7.000 да ваља. Е сад код ових наших мађионичара вероватно може да се нађе за те паре на име купца, возила га само баба на пијацу мало прешао није ударан ма ко за тебе и сличне форе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Hvala na odgovoru. A i dosta je retka, ako je jos i '03 bice dosta skuplja. Znaci ovde bi me izasla preko 9000e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
takva alfa i uopste alfa romeo se ne kupuje na taj nacin po raznim placevima.ako vec imas toliku zelju za 147,kupuj od poznanika ili preko "veze" vani.takav polovan auto je bas macketina u vreci.zna kasnije glava da boli pravo."realna" cijena na nasem trzistu godista 01-02 je oko 16 k km-8k eura sa "dobrom" kilometrazom.razna muljanja priucenih "majstora" zanata vlasnika tjeraju na dalju prodaju,tako da se uvijek nadje neko naivan za kupovinu "vrsnog" sportiste sa "malo" kilometara u sebi.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
takva alfa i uopste alfa romeo se ne kupuje na taj nacin po raznim placevima.ako vec imas toliku zelju za 147,kupuj od poznanika ili preko "veze" vani.takav polovan auto je bas macketina u vreci.zna kasnije glava da boli pravo."realna" cijena na nasem trzistu godista 01-02 je oko 16 k km-8k eura sa "dobrom" kilometrazom.razna muljanja priucenih "majstora" zanata vlasnika tjeraju na dalju prodaju,tako da se uvijek nadje neko naivan za kupovinu "vrsnog" sportiste sa "malo" kilometara u sebi.

Такав ауто уопште преко са неком пристојном километражом (нпр. испод 100.000 км) да није хаварисан тешко да се може наћи испод 7.000 еура. Кад на то додаш царину и порез... Наравно код наших чаробњака на плацевима је свашта могуће па тако и да га нађеш овде за те паре са истим параметрима.  Smile
И наравно да такав ауто није нико купио да га мази тако да ни 100.000 км није мало.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2007, 23:58:49 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung s3
Jeste da se bavim auto delovima, ali gume nisu moj fah. Pa me interesuje sta je visina gume u dimenziji? Tacnije Imam 2 gume 175/70 R13, i komsa me zamoli da mu ih da za juga. Inace on sada ima 165/70 R13. Ja mu ih dadoh, i prema dimeziji treba da su moje gume samo sire, a iste visine. Kad one ne mogu stati na juga jer su isuvise visoke !!!  A trebalo bi da je razlika samo u sirini. 175/70, naspram 165/70. Sad, on kaze da je visina gume ona treca brojka sto stoji. Kod njega je 79T, a kod mojih je 82T. Sta je sta i kako prepoznati tacnu dimenziju, jer niko sa sigurnoscu nezna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.