Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 356664 puta)

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Brate, nisam ja to nikad skidao sam, vec kada sam bio udario zadnja leva vrata, morao sam da kupim polovna bez enterijera i zatim sa starim enterijerom napravio zamenu... Medjutim, to mi je zavrsio drug iz komsiluka pa ja nista nisam video kako se enterijer skida i ponovo montira. Pitacu ga ovih dana pa ti javljam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Zavisi od sudije do sudije...zavisi od toga da li si vec imao prekrsaje...( ako nisi imao, dobices samo uslovnu i platices kaznu i to je to ),a ako si vec imao preksaje onda vec zavisi od sudije...

Nisam imao prekrsaje. Vozim oko deset godina i jedini prekrsaj koji sam imao je sto su me jednom uhvatili sto sam usao u jednosmernu ulicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Zavisi od sudije do sudije...zavisi od toga da li si vec imao prekrsaje...( ako nisi imao, dobices samo uslovnu i platices kaznu i to je to ),a ako si vec imao preksaje onda vec zavisi od sudije...

Nisam imao prekrsaje. Vozim oko deset godina i jedini prekrsaj koji sam imao je sto su me jednom uhvatili sto sam usao u jednosmernu ulicu.

Колико се ја сећам раније је било да се дозвола одузима ако се брзина прекорачи за 30+ од дозвољене али то је све релативно и зависи и од судије и од брзине којом си возио. То твоје са 40 на 77 није за одузимање, само је питање колико ће да те одвале са казном. Немој ме држати за реч али мислим да је казна за прекорачење до 25.000 динара, то је ваљда максимална плус одузимање. А минимална је ваљда 3.000. У сваком случају верујем да је твој прекршај само за новчану казну.

П.С.Ево нашао сам нешто па прочитај.

Citat
• Управљање возилом у саобраћају на путу неприлагођеном брзином. Ово је прекршај који је веома чест и узрок је многих саобраћајних незгода са тешким последицама. ЗООБС на путевима прави разлику када је реч о кретању недозвољеном брзином која је већа од 10 до 30 км на час од дозвољене брзине у насељу, односно од 30 до 50 км на час ван насеља, што се сматра блажом повредом, док је најтежи прекршај из ове области кретање брзином која је за више од 30 км на час већа од дозвољене брзине у насељу, односно за више од 50 км на час већа од дозвољене брзине кретања ван насеља.

Приликом утврђивања овог прекршаја, неопходно је да овлашћено службено лице помоћу одговарајућих апарата на лицу места утврди брзину кретања возача у саобраћају на путу и о томе пружи материјални доказ у смислу записника који окривљени мора да призна, извода из књиге радара, фотографије са радара. Прекорачење брзине се никако не може утврђивати сведоцима, већ она мора бити измерена.

У пракси се често дешава да се окривљени бране да радар није баждарен, или да мерена брзина није са њиховог возила, или да су прекорачили брзину али не колико је утврђено, што углавном представља изговор несавесних возача, срачунат на избегавање одговорности, јер су надлежни органи за контролу брзине кретања дужни да користе баждарене апарате за мерење и о томе пруже доказ, и да мерење врше у складу са прописима, а да возачу на његов захтев пре сачињавања записника предоче брзину кретања.

Тежа врста наведеног прекршаја је санкционисана новчаном казном у износу од 1.800,00 до 9.000,00 динара или казном затвора до 60 дана (члан 226. став 1. тачка 4. ЗООБС на путевима).

У ставу 2. поменутог члана уз казну је предвиђено и изрицање заштитне мере забране управљања моторним возилом у трајању од три месеца до једне године која се, међутим, применом члана 236. ЗООБС на путевима може одложити, под условом да учинилац прекршаја у одређеном року, који не може бити краћи од једне године, нити дужи од две године, не учини прекршај за који се може изрећи та заштитна мера.

У ставу 3. овог члана прописан је квалификован облик прекршајног понашања којим је изазвана непосредна опасност за другог учесника у саобраћају или проузрокована саобраћајна незгода, па је у вези с тим предвиђена санкција од 4.500,00 до 21.000,00 динара или казна затвора од 30 до 60 дана, као и изрицање возачу уз казну и заштитне мере забране управљања моторним возилом у трајању од 3 месеца до једне године.

За блажу врсту овог прекршаја из члана 228. став 1. тачка 3. ЗООБС на путевима, предвиђа се изрицање новчане казне у фиксном износу од 1.500,00 динара, док се у ставу 2. истог члана предвиђа квалификовани облик прекршајног понашања којим је изазвана непосредна опасност за другог учесника у саобраћају или проузрокована саобраћајна незгода, па је у вези с тим предвиђена санкција од 1.800,00 до 18.000,00 динара или казна затвора до 60 дана. Према ставу 3. истог члана, може се изрећи уз казну и заштитна мера забране управљања моторним возилом одређене категорије у трајању од 30 дана до 6 месеци.

А ево и линк. http://www.propisi.net/proinfo/0358.htm
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 12:33:07 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
U, hvala ti. Bas sam tako nesto trazio, ali nisam mogao da nadjem. Ovako svi imaju neke drugacije informacije i ne znam sta da ocekujem. Znaci ako naletim na nekog skota, moze da mi uzme dozvolu, a ako ne onda novcana kazna i uslovna. Jbg, valjda ce biti neki normalan sudija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Brate, nisam ja to nikad skidao sam, vec kada sam bio udario zadnja leva vrata, morao sam da kupim polovna bez enterijera i zatim sa starim enterijerom napravio zamenu... Medjutim, to mi je zavrsio drug iz komsiluka pa ja nista nisam video kako se enterijer skida i ponovo montira. Pitacu ga ovih dana pa ti javljam.

provalio sam kako se enterier skida

pozdrav i 10x
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70,6303,K610...
U autu imam napred pionirove zvucnike mislim da su 2x25w i visokotnce spojeni zajedno, nazad roadstar 2x25w i pojacalo kenwood 4x45w. Posto su roadstar po meni bili ne kvalitetni kupio sam sony 17cm 2x40w realne snage, izbacio roadstar i ubacio sony, medjutim skonto sam da sony zvucnici imaju slabije basove od roadstarovih. Kada preko kenvuda prebacim da rade samo zadnji zvucnici i onda stavim da radi samo zadnji levi ili desni, onda se super cuje taj zvucnik znaci ima bas, i jace se cuje taj jedan, nekako bolje, nego kada rade oba. Sad mene interesuje da li se to samo meni tako cini da kada jedan radi radi mnogo bolje ili je u pitanju nesto drugo?
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
treba mi neki sajt za kupovinu polovnih vozila iz francuske  Smile

hitno je ako mozete sto brze da odgovorite  Smile Smile Smile

hvala unapred Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
kasko i provera u mup-u

pozdrav!

imao sam malu nezgodu, udario sam kamen na putu, i ostetio kola.

pozvao sam policiju, ali su mi rekli da ne mogu da trazim odstetu (tj. da tuzim ove sto odrzavaju put), jer je nekoliko kilometara ranije postavljen znak o opasnosti od odrona kamenja.

takodje, fotografisali su kola, uzeli moje podatke, ali ja zvanicno nisam dao nikakvu izjavu, niti su policajci procenili stetu niti bilo sta.   znaci, samo su zapisali moje podatke i fotografisali kola.

e sada.  .  .   imam delimicno kasko osiguranje, i zvao sam kucu u kojoj sam osigurao kola, da pitam za nadoknadu stete.   rekli su mi da tu vrstu nezgode ne mogu da pokriju, jer je nezgoda dosla mojom krivicom (zbog onog znaka upozorenja koji se nalazio na putu).

ono sto vas sada pitam je: da li da za nekoliko dana ponovo nazovem osiguranje, i da kazem da mi je neko ostetio kola na parkingu? na taj nacin bih mogao da trazim od osiguranja da mi isplate stetu, ali ne znam da li osiguravajuca agencija proverava izvestaje iz mup-a.

znam da sam pogresio sto sam zvao policiju, ali bio sam van sebe, i.  .  .   jbg.  .  .  .

da li moze neko da mi pomogne sa svojim iskustvom? veliko hvala unapred!

boki
« Poslednja izmena: 03. Dec 2007, 15:50:55 od nsboki78 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6700 classic
da li neko moze da mi pomogne??? Smile Smile
zanima me zna li neko koliko iznosi cena uvoza i registracije polovnog automobila u Makedoniji?
odnosno hteo bih da registrujem auto koji je kupljen u Italiji i koji je na italijanske tablice pa me zanima kako to kod njih funkcionise?u pitanju je Golf 4 1.9... Smile
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da li ima neko iskustva sa Chevrolet lacetti dizelasem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.36 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.