Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:54:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Indijanac objasnio ko je pravi domorodac  (Pročitano 37167 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Citat
Ja ne vidim nista pametno u tome, oni tebe ne bi branili, niti oni uopste imaju pojma ko su Srbi a kamoli odakle su, osim mozda tog crnackog plemena koje poznajes iz Bruklina (a i u to cisto sumnjam).

Stvatno čisto sumnjaš, nemoj da zezaš?

Citat
Imaces, ali dobro, treba ti jos vremena da uvidis ko su ti neprijatelji.
Meni Romi nisu neprijatelji. Čak imam i drugare romske populacije sa kojima se odlično slažem. Al pazi sad, i da imam problema sa njima, sigurno ih ne bih nazvao recimo "najvećim šljamom planete Zemlje", samo iz razloga što ih ja ne volim... jer oni to dakako nisu.

Citat
I koji su to najveci po tebi, posto vidim da ti imas neke dokaze koje mi obicni smrtnici nemamo.  Deder, prosvetli nas, da ne tumaramo po mraku.

Sigurno ne mogu da znam ko su najveći, jer ih ima na sve strane, ali svakako da to crnci nisu. Nisu to neki dokazi, već dokazi koji su vrlo žalosni. Al pošto vidim da si ti u nekom tom dark fazonu, verovatno nemaš osećanja kod takvih stvari, pa pljuješ po onima koji su vekovima proterivani, mučeni, klani, ubijani. Srećom pa je malo takvih.

Što se tiče ovog najdužeg pasusa, ništa drugo do priča u prazno. Kriminal. Ma šta kažeš? Ja sam mislio da to ne postoji. Gde nema crnaca tu nema kriminala. Okej, shvatio sam te (majko moja s kim ja pričam... nema veze).
Dalje, dilovanje droge, baratanje oružjem, divljačko ponašanje, pa čak i taj kriminal... kakve to veze ima sa rasizmom?

Citat
Ma da, veliki sam ja rasista, i crnci su veliki prijatelji belaca, uvek bili i ostali

Ti il si nenormalan, il ne znaš da čitaš, il se praviš da si imbecil. Ko priča bre tome ko je kome prijatelj? A za to neprijateljstvo su samo i isključivo belci krivi, jer je sve to 100% od njih izazvano. I zato kažem da ne bih žalio da ceo taj kontinent u dilu sa Indijancima prožderu potope zapale il šta im se više sviđa. I svi se onda vrate svojim korenima.

A ovo mi je dalo vrlo dobru ideju za sledeći scenario, dosta dobro opisano i imaću u vidu svaki detalj. Krajnje napeta i zanimljiva situacija.
Citat
Evo bas pre neki dan, vozim se ja u Chicagu i stajem u sred bela dana u relativno da kaze covek mirnijem delu Chicaga.  Stoji tako jedan crnja na uglu i gleda mene, i naravno pocne da mi prilazi, i zavuce on tako ruku u opasac i pocne da izvlaci utoku, dok moj drugar nije izashao iz kola sa druge strane i uperio njegov top. Crnja se naravno povukao, jer bez utoke je pic'' i napada jer zna da vecina ljudi u Chicagu ne nosi oruzje

pa ti mene zajebavaš jebote. Izvini što sam te maltretirao.

A lepo sam reko da mi ne odgovaraš jer si drogiran Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2013, 05:12:37 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Vidim ja da si ti neki demokrata, da nisi pristalica mozda i LGBT organizacije, jer su i oni jadni neshvaceni, muceni i maltretirani godinama  Smile

Ma ti si pristojan decko. Kazi mi leba ti, kome ti prodajes te fore?  Mislim sve to, ja ne bih nazvao ovog ovako, nemam ja nikakve probleme ni sa jednom grupom, ja sam dobro sa svima.  Why can't we all just get along  Smile

Smile Ima toliko naroda i grupacija koji su prosli jos i gore, pa njih niko ne jebe ni dva posto, samo je vazno da se  ponavljaju iste gluposti.  Jao jadni crnci bili su robovi, jao jadni Indijanci bili su ubijani.  Da li postoji ijedna drzava koja nije naplatila svoje stvarnje tudjom krvlju? Ne postoji.  Nacije se dizu i propadaju, ljudi ginu i pate, ceo zivot je patnja.  Srbija je prezivela mnogo gore od tih Crnaca i Indijanaca. Nas kasape od tamo nekog 7-8 veka, njih su tek pre 2-3 potkacili.  Crnce su crnci prodali u roblje, dakle treba da se zale svojim plemenima i od njih traze dodatna prava a ne da se izlezavaju na racun drzave.  Izgleda da u Bruklinu nisi primetio (mozda tamo toga nema) da bar jedna trecina crnacke populacije je na sisi drzave, jer im se ne isplati da rade i sve im se servira.  Sto rece jedan na TV-u, kada ga je tuzio crnac sto je bio otpusten jer je sve to bilo zbog diskriminacije, "Ja sam te zaposlio zato sto si crn, a otpustio sam te zato sto nisi hteo da radis."

Naravno, ja ne branim Amerikance, ali mi se smuci od svih ovih ostalih, svi traze neke povlastice za ovo ili ono, samo za postenog i radnog coveka nema nista.  Ali dobro je, vazno je da pomazemo manjinama da zavrse skolu, njima dajemo poslove, i dajemo im sta god da je potrebno, samo zbog boje njihove koze, ostale ko jebe, nije vazno.  Naravno to nije rasizam, to je demokratija na delu, koja uzima maha kako vidim i u Srbiji.

Opet vadis reci van konteksta, ali dobro ne ocekujem ista razumno od tebe, ova diskusija je cisto zabavne prirode.  Ja nisam rekao da nema kriminala gde nema crnaca, vec da ga ima vise gde ima crnaca, indijanaca, latinosa itd.  I to je veoma tacna konstatacija, ali dobro, necemo sada po jadnim i ne zasticenim manjinama, oni su med i mleko, ne bi nista oni od toga uradili  Smile

Pgledaj neki Rap/Hip Hop mozda ces uvideti neke stvari ako nisi do sada...

Koji su belci krivi? Svi oni sto su poumirali pre x godina?  logika je jeba;; mater  Smile  Po toj logici mi (Srbi) bi trebali sravniti Austriju, Nemacku, Madjarsku, Bugarsku i sve zemlje i nacije koje su nam ucinile bilo sta nazao, to jest njihovu decu i praunucice. I trebali bi da kukamo svaki dan, i da trazimo odstetu, ali Srbi zele da rade, a ne da zive od necije milostinje, sa ovima jedrugacije, na jednoj strani kukaju sto im je tesko i sto zive od milostinje od drzave a ne zele da uce i da postanu bolji ljudu, a na drugoj, daj, daj, daj jer osecam da zasluzujem nesto non stop samim svojim postojanjem.  Dakle ko je tu lud a ko normalan  Smile
Nego kod koga si ti to radio, kod belaca ili crnaca? bas me interesuje

Znaci po tebi gore navedeni scenario je nerealan?  Gde se nalazi taj Bruklin u kom si ti bio, jer Nedodjija mozda?  Dodji ti lepo u posetu ovde u USA da te ja odvezem na par lokacija i ostavim na 15-ak minuta, pa da vidis kako crna braca vole skinny white boys  Smile

I da "White Power" Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Pgledaj neki Rap/Hip Hop

smajli koji zeva

Nisam mislio da dajem bilo kakav komentar na post, al evo samo kratko

Citat
I da "White Power"

Kad si pomenuo to "white power", verovatno znaš koji je bio razlog osnivanja pokreta "Black Power".
Uzdravlje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.97
 Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
a što mu objašnjavaš kad on nikad u životu nije video crnca ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung 
Kad smo kod toga;

How do you starve a nigger? Hide his foodstamps under his work boots. Smile

A zasto su ga prebili? Pa zato sto je bio drogiran, pa su mediji isekli prvi deo kada se opirao muriji  Smile

Uzoran gradjanin Rodni King, koji je inace debelo naplatio te prilicno zasluzene batine, ali novac nije uspeo da potrosi ni na sta pametnije od droge i advokata, koji su ga drzali dalje od zatvora.

Kad vec pominjes medije, slican slucaj je skoro bio u vezi sa ubistvom onog crnca, koga je ubio lik koji je patrolirao svojim susedstvom, u cilju sprecavanja kradja (nepotrebno je i napominjati ko je za to odgovoran), kada su mediji "ispresecali" njegov razgovor sa policijskim dispecarom, pa je ispalo da govori kako je lik sumnjiv, zato sto je crnac i da ce ga pratiti. Naravno, kada je pusten ceo razgovor, ispostavilo se da je pominjanje rase ubijenog, zapravo samo odgovor na postavljeno pitanje. Mislim da se uopste nisu izvinuli, vec su rekli da je u pitanju nenamerna greska.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2013, 02:55:12 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152

Nisam, nisam... nisam ni belca video...

Duki pojasnio priču. More je takvih primera, mnogo više na štetu crnaca. Al ajde, borba s vetrenjačama.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152

Nisam, nisam... nisam ni belca video...

Duki pojasnio priču. More je takvih primera, mnogo više na štetu crnaca. Al ajde, borba s vetrenjačama.

aj nemoj se ljutiš. raven dark živi u njihovom okruženju, ti ne. ne možeš samo da ih gledaš kao kul sportiste, repere i sl. vidiš koji je haos nastao kod nas proterivanjem cigana iz eu. da su nam turci u amanet ostavili afrikance kao cigane, imali bi veći problem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ne gledam ih kao sportiste i repere. Odakle ti to?

I ja viđam crnce. Ne svaki dan ali ih viđam. Apsolutno nije bitno gde ih viđaš.

Ovo je rekao atletičar Tomi Smit posle podignute pesnice u znak podrške organizaciji "Black Power", kada je bio na podijumu 1968. na OI u Meksiku: "If I win, I am American, not a black American. But if I did something bad, then they would say I am a Negro. We are black and we are proud of being black. Black America will understand what we did tonight." Čovek je rekao jednu veliku istinu.
Posle toga su mu pretili smrću. I njemu, i njegovoj porodici. Ne možemo da govorimo kako su crnci najveći rasisti koji postoje, jer ceo svet zna činjenice koje ne idu u prilog tome. Potpuno je nebitno gde žive ti crnci.

Postoji mnogo siromašnih crnačkih krajeva po svetu. Takođe i u Americi. Misliš da oni ne žele da budu ko i ostali? Žele da se drogiraju i umru u 30. godini? Žele da kradu i uvaljuju se u probleme? Beda, čoveče, beda. Kada samo jedan čovek, u tom lancu, odraste u bedi, tako odrasta i njegov sin. Crnac, koji ima za normalan život, u velikoj većini neće uzimati drogu. Malkom Iks je posle pogibije oca počeo da se bavi kriminalom, kao klinac. Krao je da bi kupovao drogu. A ne drogiraju se zato što to vole i zato što su rasisti, nego zato što su očajni. I kakve veze potezanje pištolja i drogiranje ima sa rasizmom? Potežu pištolje i belci, pa ih zbog toga ne nazivaju rasistima. Niđe veze.
Crnac uzme pištolj u ruke jer mu kuvar ne da da pomiriše pečenu ćurku. Otera ga. To je inače Tupakov opis situacije, jednog od najvećih reprezenata Afroamerikanaca.

Vi brkate pojmove. Vi govorite o kriminalu, koji nema nikakve veze sa rasizmom. Zna se šta je rasizam. I pominjete cigane ko da govorimo o njima a ne o crncima. O crncima govorimo, drugovi, o crncima.
I svim tim me pravite budalom.

I ono najvažnije. Ne postoje crnci samo u jebenoj Americi jebala vas ona.
Jel su ovo ti "najveći rasisti koji postoje"? Jel o njima govorite, sramote jedne?

« Poslednja izmena: 06. Mar 2013, 20:07:29 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Чекај око чега се ви уствари спорите овде?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:54:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.