Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:33:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Indijanac objasnio ko je pravi domorodac  (Pročitano 37316 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
@Gambino
Samo nazalost Srbi imaju slicnu manu ko Indijanci, zivimo u proslosti.
Ja sam uvek za da se gleda napred, to sam vec nebrojeno puta napisao i podstrekivao. I zato mi je sve ovo smesno, da se toliko ljudi brine za Indijance, a mi propadamo kao narod i nacija. To mi je uvek bilo interesantno.

Sve si rekao u ovom delu brate .. ali baš sve ... Smile

Ti ljudi žive od prošlosti i prenose s kolena na koleno tu mržnju za sve ostale što, nažalost, vidim i sa našim narodom na Balkanu gde će svaka nacija da prenosi svoju mržnju i to će ići Bog zna koliko dugo.
Hvala  Smile

Sa tim imam i najvise problema, besni su na pogresne osobe, nazalost.

Citat
Према тома шта фали тим Индијанцима ?

Па ништа матори, само једно девет десетина некадашње популације.
И онда је решење мржња према свима, алкохолисање, дрогирање итд.

Не знам да ли сви они мрзе Американце и притом се алкохолошу и дрогирају, али претпостављам да није згодно постати мањина у својој земљи. Сад баш ето замишљам неку будућу Србији у којој су шиптари десетковали мој народ и постали огромна већина, а ја и шака мојих сународника остали да живимо по неким резерватима, па онда још замислим протест шиптара против прилива емиграната из Румуније и Бугарске... не знам за тебе, ал ја бих био поприлично љут. И не знам да ли бих уопште могао имати неког већег непријатеља од оног који је освојио моју земљу а мој народ десетковао и начинио занемарљивом мањином.
A buki .. ako se, nedaj Bože, to i desi ... a tvom se narodu dozvoli da imaš neku vlast i neku reč u državi, jel bi se ti potrudio da to zgrabiš ili bi digao ruke i rekao ' ma ko vam jebe mater ... neću .. lepo mi je ovako još me i plaćate '
+1
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Pretpostavljam da smo mi Srbi osetljivi na ovo pitanje jer smo na dobrom putu da nas istrebe i pokore kao Indijance.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Pretpostavljam da smo mi Srbi osetljivi na ovo pitanje jer smo na dobrom putu da nas istrebe i pokore kao Indijance.
Za to si u pravu, ali dok se mi brinemo o Indijancima, niko se ne brine za nas, dakle moramo sami da se postaramo za svoju buducnost.  Inace ode Vojvodina, Sandzak, i ostade BG Pashaluk.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
dok se mi brinemo o Indijancima, niko se ne brine za nas, dakle moramo sami da se postaramo za svoju buducnost.  Inace ode Vojvodina, Sandzak, i ostade BG Pashaluk.

Na ovoj temi odmaram mozak od pregršt tema o našim problemima. Da pomognem Indijancima, odavde ne mogu, niti oni mogu meni i mom narodu. Ali ne treba zanemariti svest koja se budi kod potlačenih nacija. Bar to nam je zajedničko.

Na kraju, pomozi, podrži, bićeš i sam podržan. Kosmički zakon korelacije  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Za to si u pravu, ali dok se mi brinemo o Indijancima, niko se ne brine za nas, dakle moramo sami da se postaramo za svoju buducnost.  Inace ode Vojvodina, Sandzak, i ostade BG Pashaluk.

To ce otici ako takko celnici one zemlje kojoj ti placas porez budu hteli  Smile
Ozbiljno...nee mozemo mi protiv svetskog poretkaa. To je tocak pokrenut mnogo godina unazad, i ako nekome odgovara da se Srbija rasparca takko ce i biti. Do sada Im je sve islo po planu videli smo i sami.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Za to si u pravu, ali dok se mi brinemo o Indijancima, niko se ne brine za nas, dakle moramo sami da se postaramo za svoju buducnost. Inace ode Vojvodina, Sandzak, i ostade BG Pashaluk.

To ce otici ako takko celnici one zemlje kojoj ti placas porez budu hteli Smile
Ozbiljno...nee mozemo mi protiv svetskog poretkaa. To je tocak pokrenut mnogo godina unazad, i ako nekome odgovara da se Srbija rasparca takko ce i biti. Do sada Im je sve islo po planu videli smo i sami.
Novi Svetski Poredak ne postoji, samo pitaj par mudrica na ovom forumu koji su hteli oci da iskopaju kada se o tome govorilo Smiley  Ali ovaj, da stvar bude jadnija, ako je sve to poznato sada, ja se samo pitam sta se ceka?  Zasto ljudi glasaju za te osobe koje "vode" Srbiju u propast?  Nema protesta, nema mitinga, nema nicega.  Samo vidim proseravanje na sve strane.  Spremte se, spremte Chetnici, a niko nije izasao na crtu.
To je zalosno.
dok se mi brinemo o Indijancima, niko se ne brine za nas, dakle moramo sami da se postaramo za svoju buducnost. Inace ode Vojvodina, Sandzak, i ostade BG Pashaluk.

Na ovoj temi odmaram mozak od pregršt tema o našim problemima. Da pomognem Indijancima, odavde ne mogu, niti oni mogu meni i mom narodu. Ali ne treba zanemariti svest koja se budi kod potlačenih nacija. Bar to nam je zajedničko.

Na kraju, pomozi, podrži, bićeš i sam podržan. Kosmički zakon korelacije Smile
Mi smo u sfinkteru kosmosa nazalost 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Qtek 小米
@Gambino
Samo nazalost Srbi imaju slicnu manu ko Indijanci, zivimo u proslosti. 
Ja sam uvek za da se gleda napred, to sam vec nebrojeno puta napisao i podstrekivao.  I zato mi je sve ovo smesno, da se toliko ljudi brine za Indijance, a mi propadamo kao narod i nacija.  To mi je uvek bilo interesantno.

Ja sam prosao kroz pakao, to mnogo ljudi sada zna na forumu.  I svima sam oprostio iako nisam hriscanin, i svima pruzam ruku sa kojima sam se svadjao na ovom forumu kada sam bio mladji i mozda suvise burno reagovao.  Ako ja to mogu da uradim, onda treba i svi da pokusaju, koji nisu imali ni gram bede, tuge i zalosti kroz koju sam ja prosao.  Zato i imam problem sa Indijancima, jer pored mrznje za sve postojece, oni mrze i one koji im nisu krivi.
Наравно да је проблем што живимо у прошлости, али не мислим да би требало свима да опростимо. Реалност је таква да једнима треба да опростимо и да изградимо што боље односе, али да за друге морамо да оштримо нож и да штедимо муницију.
Зна се на кога мислим.
Citat
Не знам да ли сви они мрзе Американце и притом се алкохолошу и дрогирају, али претпостављам да није згодно постати мањина у својој земљи. Сад баш ето замишљам неку будућу Србији у којој су шиптари десетковали мој народ и постали огромна већина, а ја и шака мојих сународника остали да живимо по неким резерватима, па онда још замислим протест шиптара против прилива емиграната из Румуније и Бугарске... не знам за тебе, ал ја бих био поприлично љут. И не знам да ли бих уопште могао имати неког већег непријатеља од оног који је освојио моју земљу а мој народ десетковао и начинио занемарљивом мањином.
Није да ниси у праву, али С.А.Д. је држава где Срби (и многи широм света) једва чекају да оду и да се никада не врате, а велика албанија је исламски шљам чији се смрад осећа широм Европе, људи не желе ни да их гледају на ЈТ.

Citat
Šta reče, koji su nam to saveznici sa zapada? Misliš na Kubu?
Западна Европа ''Сребреницу'' гледа различито, за њихове либерале и исламисте који их подржавају то је геноцид, а за европске родољубе то је српски војни подвиг, одбрана Србије, Хришћанства и на крају и саме Европе.
Ја бих требало да будем последњи који ће бранити Европу, али то су речи разноразних патриота, јер изгледа да Европа није само ЕУ.

http://forum.burek.com/slobodarski-pokret-evrope-t589529.html

Све хришћанске земље имају сличан однос, обичан народ чак и у Хрватској нема колективни став који се поклапа са рецимо оним идиотом Месићем.
Шта би тек требало да кажемо за Македонце и Црногорце да су они хтели да признају ткз Косово, јесу сутра мало, знамо да је био референдум исход би био другачији.
« Poslednja izmena: 10. Feb 2013, 23:07:56 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Citat
Šta reče, koji su nam to saveznici sa zapada? Misliš na Kubu?
Западна Европа ''Сребреницу'' гледа различито, за њихове либерале и исламисте који их подржавају то је геноцид, а за европске родољубе то је српски војни подвиг, одбрана Србије, Хришћанства и на крају и саме Европе.
Ја бих требало да будем последњи који ће бранити Европу, али то су речи разноразних патриота, јер изгледа да Европа није само ЕУ.

Све хришћанске земље имају сличан однос, обичан народ чак и у Хрватској нема колективни став који се поклапа са рецимо оним идиотом Месићем.
Шта би тек требало да кажемо за Македонце и Црногорце да су они хтели да признају ткз Косово, јесу сутра мало, знамо да је био референдум исход би био другачији.

Ja mislila da se držimo teme o Indijancima i Americi a ti opet ode na Evropu  Smile
Zato sam pomenula Kubu.

Elem, kapiram ja tvoje tipično templarsko razmišljanje i podražavam ga (samo u granicama Evrope). Na ovoj temi smo ipak preplivali okean i pokušali da objasnimo fenomen američke demokratije nad starosedeocima.

Pa ono...više sreće drugi put...  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
kada poslednja riba bude ulovljena
kada poeslednja reka presusi
kada poseces poslednje drvo
tada ces shvatiti da novac ne moze da se jede......indijanska poslovica
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia 3510
Fora je u tome što niko ne poriče da su oni došli prvi ... ali što oni evo 150 godina kasnije i dalje pričaju jedno te isto a niko ništa ne radi povodom toga ne samo u Kanadi nego i u Americi

Koje priče ?

One iz knjiga i svedocenja.

Svaki cigo svoga konja hvali ...  Smile ... rekoh ti malopre .. ja ovo što vidim od indijanaca, ja to vidim svojim očima ... znači išao sam lično na taj njihov Pow Wow festival i sva sreća pa sam bio u okruženju ljudi koji su ' native ' inače bi me pojeli živog

Evo i jedne od slika sa tog festivala

А шта и о чему има да причају после најстравичнијег  геноцида у историји  који су доживели. Зар су социјално и здравство довољна сатисфакција за ове несрећнике и мислиш да је могуће на тај начин да се опере најмонструознији злочин у историји човечанства са руку примитивних европских колонизатора и конквискадора.

http://kamesanhaikublog.blogspot.com/2008/08/staza-indijanskih-suza.html
« Poslednja izmena: 25. Feb 2013, 12:58:16 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:33:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.