Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jul 2025, 03:59:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi u seksu - potrebna pomoc  (Pročitano 8594 puta)
21. Okt 2012, 13:52:03
Zodijak
Pol
Poruke 3
Browser
Chrome 10.0.648.205
Pozdrav svima prvo i unapred hvala sto citate ovo.  

Imam jedan problem, prvi put u zivotu sam spavao sa djevojkom a takodje i ona sa mnom.   Mislio sam da ce to sretnije zavrsiti ali ipak nije, desilo se nekoliko puta, ne mnogo ali svaki put kad spavamo zajedno, tj.   imam seksualni odnos, traje jako kratko.   Pa se pitam, sta je problem sto zavrsim tako brzo, u nekoliko sekundi? Dali je to normalno za prvih nekoliko puta? Treba praksa ili se to treba nauciti vjezbom samim sobom? Molim vas da mi pomognete kako god mozete.   Jako mi je neugodno ali ne znam drugo rjesenje.  

Hvala

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora shone83 (Vreme: 21. Oct 2012, 15:24:20)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Iza svakog ugla vreba Dragan Kojic-Keba

Zodijak
Pol
Poruke 89
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
IBTL

Inace, mozes da ga bacis, 1-2 puta, pre nego sto navalis na dragu, menjaj pozu kad si "blizu". Ako ti sve to ne pomaze, probaj da ne mislis na to sto radis, vec da se zamislis u poznatom okruzenju (npr. ulica u kojoj zivis) i seti se svakog znaka, drveta, kamena i sl. Samo pazi, da ne izgubis postojanost  Smile
IP sačuvana
social share
The Major Rager,on the four string motherfucker...RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Citat: voldemor link=topic=590300. msg10705020#msg10705020 date=1350821980
IBTL

Inace, mozes da ga bacis, 1-2 puta, pre nego sto navalis na dragu, menjaj pozu kad si "blizu".  Ako ti sve to ne pomaze, probaj da ne mislis na to sto radis, vec da se zamislis u poznatom okruzenju (npr.  ulica u kojoj zivis) i seti se svakog znaka, drveta, kamena i sl.  Samo pazi, da ne izgubis postojanost  :D

Hvala na pomoci, pokusavao sam misliti na nesto drugo, ali me previse privlaci i preveliko je uzbudjenje :S A da li je to normalno da se tako desava???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia N79
Namažeš ga  sa čistom guščijom mašću i ima da delješ celu noć Smiley))
Šalu na stranu, nemoj to da te brine samo trenirajte svaki dan sa što više ponavljanja, kao sklekove kad radiš i napredak će sam doći. I najbitnije nemoj ni slučajno da te to opterećuje i da tokom seksa misliš kako ćeš brzo da završiš misli na nešto drugo naravno i to treba da se vežba i vremenom ćeš naučiti da se kontrolišeš i da produžiš odnos ali ponoviću ti još jednom "trening" je najbitniji.
Srećno Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Nokia 
Matoriiiiiiii evo pomoc odma.

1.Pomocno sredstvo -Macola od 2 kila.

Kad si blizu, izvadis spravu, macolom u glavu direktno iz lakta i nastavis dalje.

2. NAdji neku drugu i probaj sa njom, pa ako isto ne sljaka znaci naso si gde je probelm, ako mozes 3 sata znaci problem je u devojci.

3. Samozadovoljavaj se dok ne poplavi. Pa stopuj vreme kolko mozes sta mozes, ima neka zvrcka. Misli na Rusku Jakic, samo pazi da ti ne padne odma.

4. Savet, nije ti ovo mesto za to, imas na googlu sve objasnjenjo.

Ziv bio, velki ti porasto. Smile

« Poslednja izmena: 21. Okt 2012, 15:22:56 od Destry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple 15
Normalno je... vremenom ce biti sve duze i duze...

Samo nemoj da slusas likove koji "mogu po 2h" i imaju "20cm u ladnoj vodi"... to su ti jebaci presretaci koji su ribicu videli jednom u zivotu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Samo nemoj da slusas likove koji "mogu po 2h" i imaju "20cm u ladnoj vodi"

E, sada kao izmisljeno, a svi oni crnci u filmovima kao fake i filmski efekti, ma daj  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Normalno je... vremenom ce biti sve duze i duze...

Samo nemoj da slusas likove koji "mogu po 2h" i imaju "20cm u ladnoj vodi"... to su ti jebaci presretaci koji su ribicu videli jednom u zivotu...  Smile

Da budem iskren, zenski komentari su me najvise interesovali. Hvala mnogo na odgovoru i poboljsali Ste mi dan. Jako sam sretan zbog toga sto ste napisali, pa i da ste slagali!
Hvala jos jednom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
nikad jebac od tebe...nisi rodjen za to.... Smile

salim se ja malo Smiley

prvih par puta je normalno da to traje par minuta..barem je kod mene tako bilo...
ali kod mene je poslije toga cuna jos bila dignuta...Smile
pa da se ne baci...Smile tj mogao sam jos...ajd da ne pricam..da se mentoli i balkonasi ne gube bezveze...Smile
uglavnom...ja sam opet nastavio....i to po nekoliko puta....Smile pa to predlazem i tebi....
i jbg...poslije ce to  sve duze i duze trajati..ali trebas da naucis..i kad da uporis ritam...a kad da ubrzas...
...kad naucis da tako koristis cijelo tijelo u seksu...
lakse ces natjerati i svoju curu/rospiju - zavisi sta jebes...da bude zadovoljna....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung S4 mini
Samo zamisli trojku: Teofil Pancic, Ruska Jakic i Isidora Bjelica. Nemo's omanes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jul 2025, 03:59:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.