Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte
"Najčešća
pitanja korisnika" i
ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog
ponašanja igrača možete obavljati na način opisan
ovde.
Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek
nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte
pravilnik foruma, jer
svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Potrebno je provesti u igri odredjeni broj dana i odrigrati dovoljno partija da bi se ta opcija otkljucala... Cini mi se da je u pitanju 5 dana i 50 partija.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kako da da igram igricu konkvistador? Ne mogu da nadjem. . . Odg molim vas! !
[Edit by shone83: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 21. Jun 2010, 14:10:38 od Shone83 »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Moze jedna molba,da li je ikako moguce da se poveca nekako onda lista gde pisu dostupni korisnici ili da se doda kao search,velika je navala u vecernjim satima,oko 700 korisnika i tesko je naci onogo koji tebi treba.I da novajlije su pocele uveliko da otvaraju teme zbog manje vise nebitnih stvari pa ako bi moglo to da se zabrani i otvori neka tema za zalbu,help i slicno...:P
To ti nije loša ideja. Stvarno je teško naći nekoga sa kim hoćeš da igraš. Još mi je prijatelj, svetli mi belo, ali ga teško nađem. Nije teško naći, nisam se dobro izrazio, nego moraš biti baš precizan, da polako vučes na dole.
Mislim da je nazalost nemoguce to sto dzo trazi, hehe, pa i sami moderatori mnogo puta greskom banuju nekoga. :) I ja bih voleo da se refresh-uje brze ono kao broj igraca na cekanju. Nekad pise 9-10, kliknem da udjem u igru, promeni se na 0 ili 1. I tako nekoliko puta.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.