Povodom loših vesti o seljenju brojeva iz mreže u mrežu.
Povodom loših signala i nenormalnih računa.
Povodom pravljenja budala od nas korisnika, kao da smo mi tu zbog njih, a ne oni zbog nas.
Predlažem DAN BOJKOTA MOBILNIH OPERATERA!!!
U stvari dva dana.
31.12.2009. i 01.01.2010. ugasite mobilne telefone.
Ne dajte derikožama ni dinara.
Ne glasajte za reality show!
Umesto 200 bespotrebnih SMS čestitaka koje pošaljete te noći, a većina je ljudima koje i inače kontaktirate samo za novu godinu, Božić i rodjendan , kupite 10 unicef čestitki, pomozite drugima, i obradujte najmilije.
Molim moderatore da tema bude STICKY i da je svi vide. HVALA!!!
Tema je pokrenuta na (molim moderatore za oprost zbog linkova) :mrgreen: :mrgreen: :
Otvarajte temu i na forumima koje vi posećujete, copy-paste, i dodajte link u odgovoru na ovu temu. Hvala najlepše, dajem par dana da se teme rasplamsaju, pa onda idu linkovi dnevnim novinama. Imamo mesec dana da dokažemu RATEL-u , MTSu, TELENORu i VIPu da mi nismo ovce.
[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 01. Dec 2009, 10:56:51 od Anea »
Nije svejedno ako ima je baza "neuobičajeno rasterećena" za to doba godine. Znači, bitno je ugasiti fon, ne primati i ne pisati i ne odgovarati na SMS, MMS i pozve.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 10:50:33 od MagicMaster »
Takođe sam za =D>. Predlažem da odmah počnemo sa slanjem unicef čestitki, s tim što ćemo na prigodnom mestu dopisati obaveštenje o bojkotu. Na taj način če biti obavešten daleko veči broj korisnika.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.