Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Manite se, ljudi
Manite se, manite se, ljudi s dragim da me mirite on sada srecan kraj druge spava bolje ga ne budite
Manite me uspomena neznih hocu da zaboravim ej, pre ce tuga sa srecom leci nego sto cu ja sa njim
Ref. Bolje mi glavu ohladite led mi na srce stavite bolje me na kraj sveta nosite da se uzalud ne nadam da ga sa drugom ne gledam manite se, ljudi, ljubav umire
Manite se, ne mozete, ljudi strasti da nam smirite niko vam nece ni hvala reci dzabe se trudite
Manite me godina i dana necu da mu oprostim ej, pre ce vatra sa vodom leci nego sto cu ja sa njim
Ne verujem ja tvojim usnama ni crnim ocima, ni tvojim suzama sve sam dobila sto sam sanjala na oko bogata, ipak sama ostala
Ti u meni budis samo bol da se opet mlada osecam a znam da vise nisam to i mozda je ovo lice lepo ostalo al' to ti ne bi pomoglo da ozevis ono sto je davno umrlo
Ref. Nema mojih svatova za njih nema drumova niti konja, niti kocija ja se nocas zovem nicija i da sama ostaricu znam da se barem tebe ne secam
Nema mojih svatova za njih nema drumova niti konja, niti kocija ja se nocas zovem nicija
Imam ljubav bez adrese ne znam gde da saljem suze pa ih tu pod jastuk sakrijem Kako mi te noc donese tako mi te zora uzme strah me da se na te naviknem
Imam ljubav sto me boli k'o na rani grumen soli pa mi dodje da se napijem Tugu svoju, nevero da vinom zalijem
REF. Moji su dani prazni bez tebe na mojoj strani sunce ne greje 2x Jos jedno leto novu ljubav svima daje i kamen gori, a meni zima je
Imam ljubav k'o od stakla pa i kad je drugi slome meni se o glavu obije Kazu ljudi - budi jaka ostavi ga, neka tone svako svoju kaznu dobije
Imam ljubav sto me boli k'o na rani grumen soli pa mi dodje da se napijem Tugu svoju, nevero da vinom zalijem
REF. Moji su dani prazni bez tebe na mojoj strani sunce ne greje 2x Jos jedno leto novu ljubav svima daje i kamen gori, a meni zima je
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.