Da znam da letim ptica bih bila, ovo sto grlis bila bi krila, al ja sam zena,ne sivi soko, plasim se kada letim visoko.
Te tvoje reci carobno zvuce, da sam ih cula koliko juce, mozda bi nesto bilo sa nama, al ove noci spavacu sama.
Ref.2x A ti se blago meni lepo vrati zeni, jer oboje smo losim vinom opijeni, a ja cu blago tebi gde mi srce krene, pa naci ce se neko pravi i za mene.
Svud' oko tebe mlade i lepe, za svoja srca one ne strepe, idi pa lazi govori njima, al' nemoj zeni sto proslost ima.
Te tvoje reci carobno zvuce, da sam ih cula koliko juce, mozda bi nesto bilo sa nama, al ove noci spavacu sama.
Da te nisam srela Veruj mi Verovala ne bih Da postojis ti, Nista nije tako iskreno Rekla bih laz je to, Laz je to, Da te nisam srela Jos bih ja Po ovom zivotu lutala Dodirni me da znam Da ne sanjam Samo da znam,samo da znam..
REFREN: Sve do tebe K'o da nisam ni volela Moja ti dusa pripada Sve pre tebe Lako sam prebolela Al' tebe ne bih nikada.. 2x
Da te nisam srela Jos bih ja Po ovom zivotu lutala Dodirni me da znam Da ne sanjam Samo da znam,samo da znam..
Nice cvet iz kamena, Ne bese mu namera, I jedna ljubav Neznanog porekla, U srcima se niotkud zatekla Od sto cuda cudnija, Od sto zora mudrija Te noci s tobom pokvarila mi san Pa mu tada i noc je meni dan..
REFREN: Za ovaj Osmeh od ujutru Za ruku na ramenu Ljubavi do neba ti hvala Za ovaj vetar u koraku I let na oblaku Kad si sa mnom tu, Za juce, sada i zauvek Ostani meni lek, I nikada, nikad me ne hladi S tobom gorim bez kremena Ti si moj vecni zar, Hvala ljubavi, Sto vise nisam ziva stvar...
Krenu reka moru svom Napravila usput slom K'o ova ljubav Sve pred sobom rusi I izliva se Svud po mojoj dusi Od sto cuda cudnija, Od sto zora mudrija Te noci s tobom pokvarila mi san Pa mu sada i noc je meni dan..
O zar vam ne znace nista Ni moje suze Ni osmeh moj? Zar nije nikoga briga Sto nemam prava Na zivot svoj? Ma evo sve neka ide Jer tako malo mi treba Samo zrno ljubavi Samo parce plavog neba..
REFREN: Zabranite mi sve, Da ga vidjam, Da ga sanjam Sve noci besane, I sva nezna osecanja, Zabranite mi sve, Samoce se ja ne bojim, Samo jedno ne, Pustite me da ga volim...
A kada sveca dogori I jutro svrati na moj prag Tamo ce nemiri moji Da novom borom ostave trag, Ma evo sve neka ide Jer tako malo mi treba Samo zrno ljubavi Samo parce plavog neba..
Pije me ovo vino U telu mome fino, Vec me do pola popilo, Jos da su oci tvoje Bar pored senke moje, Svu bi me vec potopilo, Ma nista me ne pitaj, Za mene navijaj...
REFREN: Pao mrak, pao mrak, Dok te cekam zemlja puca Igra se, peva se, Leci luda srca, I merak i merak, Sta ima veze sto je utorak, Kad dusa gori, Pao mrak, pao mrak Iz Budve drustvo zove Beograd, Novi Sad, Svi me traze noci ove, I merak, i merak, Dala bih da si pored mene ti Da mi se dusa odmori...
Ovaj me mesec gleda San mi na oci neda Tu bih do jutra ostala Jos da su usne tvoje Kraj mene zlato moje Nikada ne bih zaspala.. Ma nista me ne pitaj, Za mene navijaj...
Nema vise onih noci Nema vise onih dana, A jos volim tvoje oci Jos te moja dusa sanja A jos volim tvoje oci, Jos te moja dusa sanja...
REFREN: Voli me, voli Kao prvog dana, Volim me, voli Jos se ne dam godinama.. 2x
Sve je manje dobrog vina Tamburasa i kafana, Jos u meni vatre ima Jos se budim nasmejana Jos u meni vatre ima Jos se budim nasmejana...
REFREN
Jos si uvek moja radost, Moje sunce posle kise, Nije zivot samo mladost, Sad mi trebas mnogo vise.. Nije zivot samo mladost, Sad mi trebas mnogo vise..
Zelela sam da me ljubis Rekao si,dosta ti je.. Poljubaca tvojih neznih, K'o zivota dosta mi je.. Sta je tu je, Neces valjda da se kajes, Idem ja, samo ti sedi nemoj da ustajes..
REFREN: Nemam vise poteza Da povucem, Nema dobrih karata, Da ih izvucem Pobedu prepusti mi, Odigraj za mene, Da volis nisi umeo, Al' si uvek znao Kako se ostavljaju zene..
Ljubav ti je kao lopov Svoje lice dobro krije, Uhvatio njega niko U toj igri nikada nije.. Sta je tu je, Neces valjda da se kajes, Idem ja, samo ti sedi nemoj da ustajes..
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.