Trenutno vreme je: 02. Mar 2021, 14:40:49
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Tema: Legende (Pročitano 93343 puta)
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nema starog Beograda Nema starog Beograda tambura u majskom cvecu nema vise fijakera niz kaldrmu da se krecu Ref. Nema vise zirado sesira ne mirise ljubicica plava nema vise sviraca da idu pod prozore devojci sto spava Nema starog Beograda valcera uz tihe zvuke nema vise kavaljera da damama ljube ruke Ref. Nema starog Beograda onih leta, onih zima nema vise u veceri ljubavi pod fenjerima Ref. 2x Nema starog Beograda
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nova godina Veceras stize januar sa dugim, belim nocima u zelji sam sagoreo k'o gar u tvojim ocima Nisam ti nikad priznao da si mi dane bojila od crnog belo pravila od snova stvarnost krojila Ref. 2x Tako bi da te zagrlim i dugo, dugo zadrzim tvoj dah na mojim usnama k'o miris ranog proleca Kazu, u ponoc pozeli i zelja se ispunjava a ti si tako daleko strah me da nisi dostizna Nisam ti nikad priznao da si mi dane bojila od crnog belo pravila od snova stvarnost krojila Ref. 2x Veceras stize januar
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ona sjajna vremena Bilo je sjajno vreme a mi smo bili mladi hrabri i puni sebe sigurni, sta da se radi A osmeh jedini jezik koji sva otvara vrata brige, o, sta su to brige kad su i suze od zlata Ref. Sve vreme ovog sveta sve je tad bilo nase da sve to brzo prodje to, stari, samo plase Tek se od jednom vidis u oku nema sjaja nesto u kosi belo oktobar i u sred maja Dok grudi nesto steze k`o kamen, kao stena sve zelje jednoj nudis za ona sjajna vremena Priznajes poraz sa setom mastas dok nebo gledas nestasno jezdis kometom letis i jos se ne nadas Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Sat otkucava Nekad pozelim da s tobom zivot podelim pa te samo jos od sebe vise udaljim Nova godina, ponoc je sat otkucava trazim pogledom da l' si me primetila Ref. Ruke si sklopila, oci si zatvorila da mi je bar na tren da prodjem tvojim mislima kao prah polena kad skine kisa prolecna nocas sam resio da budes moja pobeda Zalud krpis sne bajke kriju prevare nekad gubis sve bas kad zelis najvise Prosla godina meni je mnogo donela strepnju prikrivam sta je ova ponela Ref. Nekad tek sa dna ugledas vrata nebeska nekad pitanje ne zeli odgovor da zna Sjajnog plamena u crni dim sagorjeva danas ponosna sutra mozda slomljena Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Secanje Ja sam te jednom imao kratko, al' ipak imao iz tvoje case otpio al' ne i sasvim popio Ja sam u sebi dubio bunar za tvoje novcice u tvome glasu slusao bozicnih jelki zvoncice Ref. Sedim za stolom preko puta i gledam kako brises sve ko mnogo daje, mnogo gubi a ja sam dao previse Gledam te kako vazno pricas ja sam to davno cuo sve kazu da ljubav cesto prodje kada se nadas najmanje Ja sam te jednom imao kratko, al' ipak imao iz tvoje case otpio al' ne i sasvim popio Ja sam u sebi budio vetrove jake olujne za tvoje crne oblake i tvoja krila andjele Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ta oka dva Od zumbula prodje i godina al' ne prodje bol zbog oka dva, dva sjajana bisera iz djerdana Ref. Taj vitki stas i zvonki glas taj slatki smeh tera u greh tren kao sat, sat kao dan kad nisi tu i kad sam sam Ni svatove zeljna ne doceka majka stara zbog oka dva, dva mala prozora mojih snova Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Tamo daleko Tamo daleko daleko od mora tamo je selo moje tamo je Srbija Tamo daleko gde cveta limun zut tamo je srpskoj vojsci jedini bio put Ref. O, zar je morala doc' ta tuzna nesrecna noc kada si, Dragane moj otis'o u krvav boj Tamo daleko gde cveta beli krin tamo su zivote dali zajedno otac i sin Braco Srbi, ne ljub'te Grkinje jer vas u vasoj zemlji cekaju Srpkinje Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Tocak zivota Svi smo mi jednom bili na istom al' zivot je tocak pokrenuo nekom sa slavom i lovora listom a neko je tiho venuo Nekom je cetkicom dodao krunu nekome opet prosjacki stap nekom u casu do vrha punu seretski kradom dospe jos kap Ref. Pitam se cesto gde sam u stvari ko to povlaci sudbine nit cijom se igrom radja i stari ostaje na dnu, postaje mit Pomislim nekad da sam na vrhu podamnom gledam ambise mrak a onda bacim pogled ka nebu kako sam mali i kad sam jak Svi smo mi jednom bili na istom al' zivot je tocak pokrenuo nekom sa slavom i lovora listom a neko je tiho venuo Stegni me jace, sapni mi nezno sta to coveka toliko veze oboji suncem ledeno, snezno odgovor trazim a misli beze Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.3
Ne pitaj Ne pitaj sto se svako jutro budim umoran ne pitaj sta u srcu krijem sto sam uvek sam Ref. Ne pitaj, nista ne pitaj me kada vec sama znas sve otkad me nema u srcu tvom ne pevam jer nemam kom Ne pitaj kol'ka tuga moze da se izdrzi ne pitaj kol'ko treba da se suza ne pusti Ref. Ne pitaj sto ti mladost dajem sto si porok moj ne pitaj sto u svakom drugom trazim osmeh tvoj Ref.
Jet set burekdzija
Vidi-Meni-Visi
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.20
HTC One V
Zbog tebe Ej, mladost prolazi, gasi se i zadnja nada da ćeš moja biti Ej, godine, prazne, mamurne, jednom željom, jednim bolom ispunjene Zbog tebe sam mnoge zore dočekao, zbog tebe sam mnoge noći ludovao, za tebe sam mnoge pesme ispevao, za tobom sam, moja dušo, tugovao... Ej, sanjam te, s' tugom noćima, pusti snovi, zajedno smo samo još u njima Ej, svirajte mi sad, muzikom i vinom barem da ublažim jad Zbog tebe sam mnoge zore dočekao....
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! :(
Trenutno vreme je: 02. Mar 2021, 14:40:49
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .