slazem se sa milenom ,al me zanima da li neko ima iskustva sa tim ili je cuo neke price na tu temu? ja licno ne verujem ali ipak. . . gde ima dima ima i vatre! sa stanovista logicnog razmisljanja deluje totalno apsurdno da se na ljudski mozak i osecanja moze delovati na taj nacim!a ipak ko ce ga znati. . . .
slazem se s tobom,gdje ima dima ima i vatre. . . ne kazem da ne postoji danas ima svasta,mada. . .
. . a vec sam rekla sta mislim o tim ljudima ](*,)
i mene zanima da li neko ima iskustva sa tim,bas bih voljela da cujem :[115]:
Ja se prvi puta javljam, jer sam do sada iskustva sa ljubavnom magijom čula isključivo od osoba iz moje blizine, a nisam osetila sama.
Pre par godina prvi puta sam se susrela sa magijom, u stvari sa osobama koje su saznale nešto o osobi, veoma snažnog duha, u stvari o muškarcu koji se bavi magijom. U svrhu pomaganja ljudima. Dakle, isključivo radi magijsku pomoć i deluje na način da učini nekome dobro.
Pre par godina moja rođaka imala je težak problem, ostavio ju je muž nakon dugo godina veoma srećnog braka, i tu se videlo da nešto nije kako spada. Slučajno je nabasala na adresu ovog tipa, obratila mu se za pomoć i on je, nakon što je uvideo da time nikome neće da naškodi, njoj pomogao. Ne moram ni govoriti da se čovek vratio u svoju obitelj i nastavio i dalje biti onaj stari, a ljudi i dalje, evo godinama srećno žive.
Isto tako glas se proneo i mnogim mojim poznanicama, čak su i neki muskarci zatražili pomoć kod svojih problema, i za sada sam čula samo pozitivne i vrlo lepe stvari. Evo mail, ako neko hoće da rpoba, mislim, ne želim biti propaganda, ali pošto od nedavno i sama osećam samo dobre vibracije, osetila sam potrebu da podelim i sa ostatkom sveta:
[Edit by Makishon: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana. ]Ja moram priznati da sam se veoma bojala magije. Ne znam zašto. Sada se i sama pitam. . . , ali bila sam veoma skeptična, iako su mi oči govorile drugo. No, radoznalost je pobedila i pre tri meseca i ja sam se javila na taj mail, jer sam bila u dubokoj životnoj krizi, teškim depresijama. . i da ne nabrajam, bilo je tu svega i svačega. I ne samo nesrećne ljubavi, nego zaista svega. Nakon prva dva kontakta sa tim čovekom, potpuno su mi se razbistrile misli. Neverovatnom snagom svog uma delovao je na mene, i ja ne samo da sam i sama postala mnogo razumnija i smirenija, nego su se u mom životu počele dešavati i veoma lepe i pozitivne stvari. Počevši od ljubavi, pa do posla, čak i zdravlja. Uglavnom život mi se iz korena promenio. Imam veoma jaku veru u sebe, gotovo da sam potpuno "izlečena" od svojim crnih misli i depresija, a što je najvažnije vratio mi je veru u dobro.
Ja, a i mnogo osoba oko mene, a koje lično znam, imaju evo već par godina veoma prijatno iskustvo sa magijom.
može adresa molim te