Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ovo je forum u kome se postavljaju tekstovi i pesme nasih omiljenih pisaca.
Pre nego sto postavite neki sadrzaj obavezno proverite da li postoji tema sa tim piscem.
[Edit by Makishon: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
[Edit by Makishon: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 16. Okt 2007, 12:26:51 od Makišon »
sterijina slika stvarnosti u komediji tvrdica puskinova pesnicka vizija grada i sela prograsivne ideje dositeja obradovica iskazane u njegovim delima ljudi vole razgovore o padu i ponizenju onih koji se visoko izdignu i polete
. . . ako moze neko da mi napise ili nadje negde bio bih mu punooooo zahvalan. . . unapred hvala !!! :-)
ljudi pomagajete ,imam pismeni u pon a nemam blage veze sta treba da pisem tema nam je jovan sterija popovic tvrdica i sad treba da kenjamo nesto kao kako su njega doziveli likovi u knjizi kako sam ga ja dozivela a ja pojma nemam ni o cemu se radi... pa ako neko zeli da pomogne neka mi napise sastav 8-[ 8-[ 8-[
Nadovezacu se na molbe za sastav na temu Ujka Vanja, odnosno treba mi pojasnjen odnos medju likovima: Astrov- Sonja, Astrov- Jelena, Astrov- Vojnicki, ili Serebjakov- Jelena. Pismeni imam 2. novembra i svaka pomoc je dobro dosla!