I ja sam od onih sa praznom kucom... pocinje u Biku, nastavlja se u Blizancima... Venera koja je vladar Bika... otisla je u Vodoliju.. jel' te... valjda usput nesto nisam pobrljavila... :-k
moja peta je prazna,ali ja ne mogu da odredim da li pocinje u ribama ili ne milimetar je u ribama,inace cela je u ovnu! ja sad ne znam koji je vladaoc riba? da li je neptun? ako je neptun,on mi je otisao u drugu kucu u strelcu! ali znam da je vladalac ovna mars i on mi je otisao u drugu kucu u strelcu...
Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Počinje u Ribama. Pa bi vladar bio Neptun koji je otišao u treću kuću. Suvladar je Mars. A koji će više delovati zamolila bih nekoga da napiše jer i mene interesuje kako se posmatra ovakav slučaj :-k
Prema indijskoj astrologiji: "Kada je vladalac pete polozen u drugoj kuci, moze se govoriti o izvanrednoj inteligenciji, ucenosti, obavestenosti, karijeri, obrazovanju, dobrom govornistvu. Osoba moye biti matematicar, ima srecan porodicni zivot, veliku ili prosperitetnu porodicu, bogatstvo, dobru imaginaciju, uziva u dobroj hrani, moze zaradjivati novac putem hramova ili poducavajuci religijskim tehnikama."
heh.. hvala.. meni je u drugoj kuci... :chuckel: znaci.. ipak cu imati veliku porodicu.. coool... 8) (jedinica sam, pa patim za takvim stvarima :chuckel: )
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Anea, tebi je vrh pete kuće u Biku (vladar pete kuće je Venera koja je u drugoj u Vodoliji) što je veoma povoljan znak za dobar :hug: ljubavni i seksualni :pelvic_thrust2: život :flower: Kako je Bik znak mesečeve egzaltacije - bogat ljubavni život. Plodnost je naglašena, a osoba naročito voli da izlazi u restorane u kojima se sprema odlična hrana. Dobici na sreću.
Kad spomenuh dobitke na sreću...vladar tvoje pete kuće je u drugoj što mu znači - dobitak kroz igre na sreću. Osoba može zaradjivati kroz mesta za zabavu a takodje može unovčiti i svoju kreativnost(pošto ti je druga kuća u vodoliji - internet,kopijuteri .) :D
Venera u Vodoliji daje osobe otvorenog uma, prijateljski nastrojene sa mnoštvom prijatelja i duštvenih kontakata. Pristupacnost i plemenitost su njihove naglašene osobine. Imaju savremene i nekonvencionalne poglede na svet i život. Nezavisne su i imaju široko polje interesovanja od tehnike, moderne nauke do savremene umetnosti.
Više uživaju u intelektualnim druženjima nego u romanticnim vezama. Privlaci ih slobodna ljubav koja nece ugrožavati njihovu nezavisnost i sputavati njihova interesovanja i društveni život. Strast i emocije ne rukovode njihovim ljubavnim životom, a prema seksu imaju liberalan i neobavezan stav.Vole da eksperimentišu u seksu i tu njihova mašta može doci do izražaja. Nisu ljubomorni ni posesivni i sve se odvija na bazi drugarstva i slobodne volje. Ljubav i seks ne poistovecuju i mogu istovremeno imati intenzivne seksualne odnose sa jednom, a osecati platonsku ljubav prema drugoj osobi.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 01:52:07 od Makishon »
Dobici u igrama na srecu.. da.. da.. to mi je Tralala rekao.. ali i da cu sve to sakom i kapom trositi :chuckel: Hvala.. hvala.. hvala na objasnjenju... :flower:
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ma mogu ja još da pišem, nego se plašim da se (kao početnik) ne izgubim u moru podataka ... jesi li dobila nekada nešto na nekoj nagradnoj igri? :chuckel:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.