Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:36:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 219277 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Dragi prijatelji, želim da podelim jedan zaista fenomenalan intervju o čoveku koji je bio duboko uvučen u obožavanje demona. Ne mogu vam dati bolju preporuku verujte mi.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC One
Zasto svi postavljate zanimljive stvari kao po dogovoru u vreme za spavanje? Koji li ce ovo put biti da krenem da spavam, naletim na nesto ovakvo i posle mi je drugi kriv.  Smile

Citam temu pa me jedna stvar zanima... da li vi o satanizmu i vezi sa raznim udruzenjima govorite kao o cinjenici postojanja satane/necastivog/mracnih sila ili u smislu psihopatologije u glavama pripadnika tih udruzenja/grupa koji veruju da tako nesto postoji te stoga deluju u skladu sa tim uverenjima?

Ne pravi razliku kada se dodje do odredjenog sablona ponasanja, ali ne znam da li govorite o tome kao da oni stvarno rade za lucifera i pripremaju teren za njega ili su samo budale koje veruju u glupost?

Drug đavlo ne postoji kao što ne postoji bog. Smiley

Ali kad bi se kobajagi pravili da postoji, bio bi skroz kul tip. Smiley  Smile
Good Guy Lucifer

Satanizam nema veze sa kultovima, žrtvovanjem, opičenim ritualima koji uključuju krv, klanje i ostalim budalaštinama koje ljudima padnu na pamet kad čuju reč satanizam.
"Satanizam" je ništa drugo do naziv (zalepljen od strane Božine administracije) za ljudsku potrebu da se spozna i istraži priroda, njeni zakoni... i da se unapredi. Smiley
Zarad dobrobiti ljudi. Smiley

Uostalom.
Zato danas živimo duplo duže nego prethodnih hiljada i hiljada godina unazad. (hvala medicini)
Uostalom.
Zato nas danas ima 7 milijardi. (hvala celokupnoj nauci)
Uostalom
Zato danas imamo mnogo više komfora i ulepšali smo sebi život više nego svih ovih godina daleko unazad. (hvala tehnologiji)

I to ne staje.
Evoluira.  Smile
da ne poznajem istinu bio bih zbunjen do kraja nepoznavanjem ovakih stvari. tesla i ostali majstori jakog svetla ne mogu ovde osvetliti ovoliku tamu,nema pomoci. nema veceg proklestva od znanja. sa tim padom pocela je cak i sama smrt a i pakao se puni znanjem kao vrc opojnim vinom,ko ga sledeci proba biva i sam mrtav "pijan"

Neverovatno koliko je ovaj covek istrajan u spamovanju... ali je jos neverovatnije ako mu je i dalje smesno da ovo radi i onda bude u fazonu "ala ih lozim, buhahahaha"  Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2012, 00:52:20 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Dragi prijatelji, želim da podelim jedan zaista fenomenalan intervju o čoveku koji je bio duboko uvučen u obožavanje demona. Ne mogu vam dati bolju preporuku verujte mi.

demonske sile su stvarnost. sotona jeste lukavac i danas. milijarde hvata u paklenu zamku. zato je Bog u svojoj reci jedini put istina i vesni zivot. a pavle apostol jasno opominje da u vreme smucenosti i hiljada vrsta ucenja i ucitelja jedan periskop nikad ne bude svucen iznad povrsine okeana nepoznanica u kojem pliva milijardama nevinih uhvacenih riba koji ce uvucenog periskopa ostati vrlo brzo bez vazduha i bez jasnog vidika kud se plovi te ce biti nasukane na opake sprudove smrti ognjenog jezera stoga savet Duha Bozjeg je,iz poslanice galatima 1. gl. da andjeo sa neba dodje i kaze vam drugacije nego sto vam mi(apostoli) javismo proklet da bude. jer je istina jevandjela jednom zauvek dana svetima.mir svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Znate sta sam primetio nedavno posle par godina na ovom forumu .

Ja iskreno mislim da je nas sagovornik TaxTax najveci satanista na burek forumu ali on to jos uvek nezna i nije toga svestan ,ali vidi se da je kompletno opsednut sa temom i ne shvata da sa svojim akcijama i postovima samo hrani zver u sebi pridavajuci oklutnim stvarima toliko ogromni znacaj ,samo je pitanje vremena kada ce da se okrene,mislim da ga jedino koci njegova "okolina" u tome. Ali On je definitivno vodeca figura u vecini postova
o Oklutizmu ,Hermetizmu ,Tajnim Drustvima i Djavolskim svarima i iskustvima kroz koje su ljudi prosli .
Tatex priznao ili ne ove teme su za tebe duhovna hrana .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0

Ja iskreno mislim da je nas sagovornik TaxTax najveci satanista na burek forumu ali on to jos uvek nezna i nije toga svestan ,ali vidi se da je kompletno opsednut sa temom i ne shvata da sa svojim akcijama i postovima samo hrani zver u sebi pridavajuci oklutnim stvarima toliko ogromni znacaj ,samo je pitanje vremena kada ce da se okrene,mislim da ga jedino koci njegova "okolina" u tome. Ali On je definitivno vodeca figura u vecini postova
o Oklutizmu ,Hermetizmu ,Tajnim Drustvima i Djavolskim svarima i iskustvima kroz koje su ljudi prosli .

ne bi bilo dobro da je ovo istinska tvrdnja.treba se moliti Bogu za svakog ko bi se i nasalio da ide u tom pravcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

Zamisli sad ja pričam O tebi a ustvari pričam lično-tebi. Zar to nije pre svega oznaka pasivne agresije?

Ako imaš nešto reci meni lično a ne da pričaš ko da sam umro jbt.

Što se mog mišljenja o tebi tiče smatram da si blizak bednom masonstvu, da si oduševljen eugenistima, iluminatima, da duboko prezireš čovečanstvo i smatraš ljude najobičnijim gnjidama za koje ne bi bila apsolutno nikakva šteta da se u potpunosti ostvari plan psyhopata iza scene a to je da bude 500 miliona ljudi na zemlji a da ostali pocrkaju poput svinja.
 Druga stvar je što si ti jedan davež koji voli mnogo da priča a da ništa ne kaže ustvari. Nešto kao amaterski Linguistic Programming. Recimo da je primer Os..pardon, Obama Smiley

Ok, šta god, ni ja nisam oduševljen Tvojim postovima, smatram ih žvakanjem informacija koje su ti utuvljene u glavu. Osim toga ti si obožavalac Lucifera i satanizma generalno samo to sve lepo upakuješ u neku oblandu i onda prodaješ naivnima na Burek forumu.

Možeš da misliš o meni šta ti je volja, ja znam kakav sam, šta su mi motivi a to sigurno nije uzdizanje mraka(pa ni svetla).
  Ja ne zagovaram ništa, moj motiv je širenje informacija; znaš, kao što google ima search
engine Filter Bubble, pa onda daje samo one informacije koje odredjeni korisnik uglavnom traži(pa i search rezultat nikom nije isti)-tako ja radim kontra od toga izbacujući informacije koje probijaju search engine Filter Bubble gde ljhudi mogu da vide i neke stvari o kojima ne znaju mnogo ili ništa a koje utiču na njihove živote.

Nemoj sad da uzmem neki tvoj post i da ga proanaliziramo i videće se da na kraju od tona svega što kažeš nema ničeg životnog niti iskreno značajnog za nekog već su sve tehničke informacije o nekim stvarima koje kao da piše boot.

I mani me se čoveče. Jebote, ja satanista hahah, lik si  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Nije valjda da ce te poceti da "ga merite" ?  Smile  Aman, deca li ste. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
 Prvi je počeo  Smile Smile Smile
 Čuj-Tex satanista hahaah Smile ne verujem majkeMi Smile

Ali ok, poštujem čoveka kad je iskren.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 

Zamisli sad ja pričam O tebi a ustvari pričam lično-tebi. Zar to nije pre svega oznaka pasivne agresije?

Ako imaš nešto reci meni lično a ne da pričaš ko da sam umro jbt.

Što se mog mišljenja o tebi tiče smatram da si blizak bednom masonstvu, da si oduševljen eugenistima, iluminatima, da duboko prezireš čovečanstvo i smatraš ljude najobičnijim gnjidama za koje ne bi bila apsolutno nikakva šteta da se u potpunosti ostvari plan psyhopata iza scene a to je da bude 500 miliona ljudi na zemlji a da ostali pocrkaju poput svinja.
 Druga stvar je što si ti jedan davež koji voli mnogo da priča a da ništa ne kaže ustvari. Nešto kao amaterski Linguistic Programming. Recimo da je primer Os..pardon, Obama Smiley

Ok, šta god, ni ja nisam oduševljen Tvojim postovima, smatram ih žvakanjem informacija koje su ti utuvljene u glavu. Osim toga ti si obožavalac Lucifera i satanizma generalno samo to sve lepo upakuješ u neku oblandu i onda prodaješ naivnima na Burek forumu.

Možeš da misliš o meni šta ti je volja, ja znam kakav sam, šta su mi motivi a to sigurno nije uzdizanje mraka(pa ni svetla).
  Ja ne zagovaram ništa, moj motiv je širenje informacija; znaš, kao što google ima search
engine Filter Bubble, pa onda daje samo one informacije koje odredjeni korisnik uglavnom traži(pa i search rezultat nikom nije isti)-tako ja radim kontra od toga izbacujući informacije koje probijaju search engine Filter Bubble gde ljhudi mogu da vide i neke stvari o kojima ne znaju mnogo ili ništa a koje utiču na njihove živote.

Nemoj sad da uzmem neki tvoj post i da ga proanaliziramo i videće se da na kraju od tona svega što kažeš nema ničeg životnog niti iskreno značajnog za nekog već su sve tehničke informacije o nekim stvarima koje kao da piše boot.

I mani me se čoveče. Jebote, ja satanista hahah, lik si  Smile

E vidis nisi fer ,
Ja sam te predlozio  za najboljeg nezenju na burek forumu ,
da ti nadjemo nesto da maznes ,da te zbrinemo da se nezanosis ovim pricama za decu ,
kad mi ljudi rekose da ti TaxTex nije jedini tvoj registrovani avatar na burek forumu ,ja se razocarah
i to je bio razlog za obracanje u trecem licu.

Sto se tice mojih postova prestani da lazes ,priseti se sam ,
niko ne moze da bude toliko dvolican i supljoglav da se ne seca svojih akcija ,
sam si licno pohvalio moje postove i to bar dva puta sa "Dobar post" i "inace Odlican post ",
sto je vise od mnogih drugih i to je dokumentovano bar na ovom religijskom forumu.

« Poslednja izmena: 10. Feb 2012, 15:46:21 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
HTC One
Jel' se ovde prodaje ego, zadovoljava sujeta i daju pasosi na uvid ili prica o religiji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:36:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.