Trenutno vreme je: 26. Maj 2013, 10:12:40
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Ana Bekuta (Pročitano 35138 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Vreme je Vreme je da na drugu pomislis da se s drugom poljubis kao da me ne vidis vreme je da te s drugim prevarim nekog drugog poljubim i da te zaboravim Ref. Lazima kupicemo mir srebrom i zlatom svaki hir al' vreme se ne kupuje tamo gde ljubav prestaje Mozemo prevariti kraj i svemu dati lazni sjaj al' sreca se ne nalazi tamo gde ljubav prolazi Vreme je da od tebe sklonim se drugoj mesto napravim i odem dok vidi se vreme je dok me noc ne uhvati da svojim putem nastavim da me sunce isprati Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Zavoleh te Zavoleh te, ko nedelja vojnika i vojnik nju pismo i u dzepu slika zavoleh te, jer ko te ne bi voleo Zavoleh te, ko male ptice s trehe ko krunu kralj ko gresnik svoje grehe zavoleh te, a ti si me razboleo Ref. Da li sam ko lasta prognana ka jugu kad sam samo tugu s tobom videla Da li sam ko ruza zgazena u snegu kad sam samo suze s tobom imala Zbog tebe sam, kljucala na sto stepeni ko 'ladna noc, ledila sve u meni a moskva i mraz kad si me ti uvredio Stvoricu zid za ljude oko sebe kineski zid da jacije od tebe da ne bi me nikada ti povredio Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Zlatiborske zore Draze mi je moje nista nego tvoje sve lepse mi je meni samoj no tebi kraj nje Ref. Oprastam ti Zlatiborske zore mesecinu iznad mora Crne Gore oprastam ti reke i ravnice neke krupne stvari, al' necu sitnice Vise volim oci svoje slane izvore nego tvoje nasmejane mora nevere Ref. Nek mi zivot samoj bude hod po mukama bolje no da mrem lagano na tvojim rukama Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Zora Mislila sam s tobom sve je davno prosla stvar ali srce greje onaj isti stari zar ne, ne gledaj me kao prvi put Ti si moje dane sve u crno zavio jos mi se sa srca nije sneg otopio ja. jos pred tobom drhtim kao prut Ref. 2x Zoro, nece meni skoro san na oci moja zoro opet tuga toci vino Ukrao si sunce sa mog neba dao njoj ne gledaj me kao onda kad si bio moj ne, ne gledaj me kao prvi put Ti si moje suze kao biser nizao rusio mi snove nju u zvezde dizao ja jos pred tobom drhtim kao prut Ref. 4x
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
A i ti me izneveri Ti nisi ti vise... I sto mi je najbolnije... Nikom na svetu kao meni nije... Liju mi teske novembarske kise. A ti...ne pitas... Kako mi je... Jer ti..nisi ti vise... Kazu..da me varas... Kazu..da me ostavljas... Kazu mi da si zavoleo drugu... I da ti nista moje drago nije... A ti...ne pitas... Kako mi je... Godine prolaze, Laste mi ne dolaze. Ne mirisu mi zumbuli... A i ti me izneveri... Kazu..da me varas... Kazu..da me ostavljas... Kazu mi da si zavoleo drugu... I da ti nista moje drago nije... A ti...ne pitas... Kako mi je... Godine prolaze, Laste mi ne dolaze. Ne mirisu mi zumbuli... A i ti me izneveri...
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Kise Dok napolju padaju kise… Dok dusa za tobom uzdise… Nebeska duga kulu stvara… I cuva tebe od zaborava… Kise tiho padaju… I srce ludo varaju… Da brisu tugu,da blaze boli… Kako bi dusa prestala da voli. U grudima:hladnoca,kise… Na grani biser se njise… Ranjeno srce,cuvaj,u senu… Na staru ljubav izgubljenu… Kise tiho padaju… I srce ludo varaju… Da brisu tugu,da blaze boli… Kako bi dusa prestala da voli. Kise tiho padaju… I srce ludo varaju… Da brisu tugu,da blaze boli… Kako bi dusa prestala da voli.
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Konak Da li te ijedna cuva kao nekad ja da l’ ti nosi kao sto sam i ja nosila svako jutro zutu dunju svako jutro vodu i med Da li i nju srce boli, boli, kad si ljut kao sto je zabolelo mene svaki put koja li ti slavu sprema zna li ona sta je red Ja jos rano ustajem jos se rano probudim navikla ko nekada prva da te poljubim A sad Bogu molim se da na moje prozore vise vece ne salje jer nema te da dodjes mi na konak Da l’ za tobom vodu baca kao nekad ja kad je lose da ti krene bolja godina da l’ ti nosi zutu dunju svako jutro vodu i med
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Ne izludjuj me Ustajem i trazim te snenim pogledom, Al’ tisina nocas preti slabim izgledom. Sve na sta sam navikla,sve si odneo. Ruzno si se prema meni,ruzno poneo. Ne!Ne izludjuj me! Nisam ja kamen da nocas izdrzim… Ljubavi plamen i oprostim sve! Ne,ne izludjuj me! Noc je negde sakrila tvoje poruke, Ali u mome srcu nema,nema panike. I kad bih ti priznala,ne bi se stideo. I da suzu prolijem,ne bi je video. Ne!Ne izludjuj me! Nisam ja kamen da nocas izdrzim… Ljubavi plamen i oprostim sve! Ne,ne izludjuj me! Ne!Ne izludjuj me! Nisam ja kamen da nocas izdrzim… Ljubavi plamen i oprostim sve! Ne,ne izludjuj me!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Tu sam ruku da ti pruzim Kad ti ledeja okrenu. Kad ti nade potonu. Ti ne brini,ja sam tu Da ti pruzim utehu. Tu sam ruku dati pruzim. Tu sam s tobom da se druzim. Da ti miran vratim san. Tu sam sebe da ti dan. Kad ti snovi nestanu. Kad ti ceznje ostanu. Ti ne brini,ja sam tu Da ti pruzim utehu. Tu sam ruku dati pruzim. Tu sam s tobom da se druzim. Da ti miran vratim san. Tu sam sebe da ti dan. Kad te tuge obuzmu. Kad ti srecu oduzmu. Ti ne brini,ja sam tu Da ti pruzim utehu. Tu sam ruku dati pruzim. Tu sam s tobom da se druzim. Da ti miran vratim san. Tu sam sebe da ti dan.
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Zanele te noci Neka te grle besane noci, Jer ruka moja vise nece. Ljubav je nasa morala proci, Jer s tobom nema srece. Zanele te noci,mozda pesma neka. Znao si da jedna zena verno ceka. A meni su zore drugarice bile. Ko rumeno vino dusu su mi pile Ne mogu,duso,cekati vise. Mada te volim k'o oci svoje. Nek' druga zena umesto mene Ceka korake tvoje. Zanele te noci,mozda pesma neka. Znao si da jedna zena verno ceka. A meni su zore drugarice bile. Ko rumeno vino dusu su mi pile
Trenutno vreme je: 26. Maj 2013, 10:12:40