Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1380868 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Za 130 evra mozes da pazaris Sapphire HD4850 512 koja je brza. Smile
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
imam 400 eura hocu da uzmem racunar. . .  ako moze neki predlog konfiguracije. . .  naravno bez monitora, misa i ostalog. . .
samo kuciste. . .

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Shta mislite o ovom monitoru 22'' ACER X223WQb. Ima neka akcija za njega u kojoj koshta 9709 dinara, pa me zanima da li je pouzdano uzeti ga za svakodnevnu upotrebu tipa: muzika, film, igrice, office fajlovi i tako znachi nishta specijalno.  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
@danijelzv:
Citat
imam 400 eura hocu da uzmem racunar. . .  ako moze neki predlog konfiguracije. . .  naravno bez monitora, misa i ostalog. . .
samo kuciste. . .

Maticna ploca:   Asus P5Q                                                             7,750
Procesor:          Intel Core2Duo E7200                                           7,400
RAM:               2x1GB kit DDR2-800 Kingston ValueRAM                   2,050
HDD:               Seagate 320GB Barracuda 7200.10 (ST3320620AS)   3,800
Graficka:           Palit Radeon HD 3850                                            6,150
DVD/RW:         Liteon DH-20A4P-21C black                                     1,450
Floppy:            NEC 1.44 MB                                                            450
Kuciste:           LC Power ATX-912B Pro                                          3,250
Ukupno:                                                                                    32,300

Raspoloziva je u Imtelu. Trenutno imaju sve komponente na lageru.

@PaXon:
Citat
Shta mislite o ovom monitoru 22'' ACER X223WQb. Ima neka akcija za njega u kojoj koshta 9709 dinara, pa me zanima da li je pouzdano uzeti ga za svakodnevnu upotrebu tipa: muzika, film, igrice, office fajlovi i tako znachi nishta specijalno.  Smile

Za te pare dovoljno je da radi.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 20:18:08 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Nokia 300
pa sto da nije pouzdano.zar mislis da je toliko velika razlika u kvalitetu monitora kao sto je u ceni.svi trgovci ovom robom kazu da robu vise prodaje zvucna i poznata marka nego kvalitet.a uostalom za par meseci ce monitori koji sada kostaju 300 eura kostati 100.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 03:57:36 od kondoric »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

"It's So Good. Don't Even Try It Once"

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 5310
e ajde ako vam nije problem da mi pomogmete malo ... hocu da kupim neke zvucnike za sobu ali nzm koji su malo bolji a da nisu jako skupi ... imate neke ideje ? i gde mogu da ih nadjem ...
IP sačuvana
social share
“Conquer the devils with a little thing called love!” Bob Marley
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sta to znaci da nisu jako skupi. Koliko si spreman da izdvojis? 50, 100, mozda vise. Ima zvucnika i od 400 evra. Drugo, koji tip hoces 2.1 ili 5.1?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Sensation
@M-Soul:
Citat
Sad za graficku te nisam razumeo,ati radeon 3200 ili nisam ti ja abs upucen u to jbg,i koju plocu da uzmem?
Btw nisu bitne pare samo da uzmem komp koji sam opicao da moze,jer mi nije toliko vazna preterana grafika zato.

Mislim sad imam Radeon 9200SE , AMD Athlon(TM) XP 2000+ , Asus A7V8X-X do jaja Smile

ATI Radeon 3200 je grafika koja je integrisana na maticnu plocu sa AMD780G chipsetom, na primer Asus M3A-H/HDMI. Cena je oko 65 evra. Procesor koji bi ti uz to preporucio je AMD Athlon 64 X2 5200+ Box 2.7GHz, Brisbane koji kosta oko 4500 dinara. Sto se RAM-a tice najbolja opcija ti je 2x1GB DDR2/800MHz Kingston ValueRAM po ceni od 2300 dinara za oba modula. Ako se slucajno ispostavi da je grafika nedovoljna, a po tvojim specifikacijama nece, onda uvek mozes da dokupis jednu graficku kartu i utaknes je u slobodan slot.

BTW, 9200SE (Shit Edition Smile) ne moze da pokrene nista sto se moze smatrati novim jer pored toga sto ima 64-bitnu memorijsku magistralu i nejak procesor, ona hardverski podrzava samo  DirectX 8.1. Imao sam dosta, ili bolje reci i previse, susreta sa A7V8X-X maticnom plocom i tesko se moze reci da je do jaja. Smile
Thanks za ovo sve
Nisam ja nista rekao pozitivnom smislu za moj komp.Komp je star oko 5 godina mozda cak i vise!!!zato i hocu da ga menjam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

If You Don't Believe In Yourself, No One Else Will

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 148
Zastava Pristina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple Iphone
Na ploci PcChips M860 je prikacen jedan WD 80GB (ATA), napajanje 400W (najjeftinije), zanima me kako ce funkcionisati ovaj sklop ako dodam jos jedan hard disk kapaciteta oko 200GB (SATA) , da napomenem i to da od optickih uredjaja imam jos i DVD RW ? Ukoliko bi napajanje kocilo, koja je vasa preporuka do 30 evra, a koji HDD (SATA 160 GB)? Znaci trazim da prodjem sto jeftinije, komp ce sluziti za podatke pre svega, bitan mi je kapacitet spoljne memorije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
pa ono....trebalo bi da radi ok, ali razmisljaj o kupovini svakako nekog kvalitetnijeg PSU u neko skorije vreme Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.