Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1384621 puta)
Svakodnevni prolaznik

-nista nije nemoguce-

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Moze li neko (ako ga ne mrzi  Smile ) da mi napise sta bi trenutno bio best buy za recimo 300e (20-30e gore-dole) bez monitora, racunar je za kucnu upotrebu i ortak nije neki zaludjenik za igice, znaci ne mora da bude Bentley od kompa ali da valja i da sljaka dobro, stari mu je riknuo i on ga bacio kroz prozor haha Smile
Ja nesto ne pratim to zadnjih par meseci pa bih molio za pomoc, bilo je par dobrih konfiguracija po oglasima ali su prodate uglavnom....

Hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
GIGABYTE GA-P35-DS3L ... ~80e
INTEL E5200 CoreDuo 2.5GHz 800Mhz 2MB ~60e
wd 320 50e
GAINWARD HD3850-512-HDMI-DVI-D2 512MB DDR3 75e ili bolje ako se uklopi u cenu GAINWARD BP8800GT-512-TV-DD 512MB DDR3 90e
CM Elite 331 460w ~50e (nisam siguran za ovu cenu) ali bilo koje brand napajanje + kuciste za te pare ... ili bar brand napajanje i kineska kanta sve jedno ....
Pioner 216d .. 20 e ...

to bi u ovoj kombinaciji ispalo 350e ... ali sa extra jakom grafikom ... ako uzmes ovu slabiju koja je opet izuzetna i tera sve igre (imam je samo u 256mb verziji) to ti je znaci nekih 330e ... moze tu jos da se sreze ... mada mislim da bi trebao ovako da pazari ... i jos nesto ako jos nije bacio ili moze nadje ... optiku npr. moze da sacuva iz starog ... to je jos 2oe ustede ... i tak ... moze da se kombinuje  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5800 Galaxy 3
Imam nekoliko pitanja....
Koliko para moze da se dobije za asus MB a7n8x-e nforce2 plocu, atlon XP3200+, 2x512mb ddr 400mhz, gigabyte 7600GT AGP, chieftec napajanje 360W, ovako sve na gomili?
Posto sklapam novu mashinu, koju plocu preporucujete uz ovaj INTEL
Core 2 Duo E4600 2.4GHz 2MB Box FSB800 S775, a opet da ta ista ploca moze da vuce RAM na 800mhz?
Video sam ovaj E5200 CoreDuo 2.5GHz 800Mhz 2MB, ali u core2duo varijanti, dakle ista oznaka, samo core2duo, i to u dve radnje. Da li stvarno postoji, ipak mi je malo cudno da su iste oznake?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
mozda 100e ... nznm stvarno ...

danas svaka ploca uz c2d ili jacu generaciju moze da tera i 1066 ... zavisi koliko si spreman da se ispriss ... ali nesto sto bi ti lepo leglo bi bilo GA-P45-DSx (gde x pripada N Smile ... znaci od verzije zavisi cena) oko 100e
sto se tice E5200 .... pogledaj ovde ... http://www.intel.com/products/desktop/processors/pentium.htm?iid=processors_body+dt_pentium .... svrstava se u pentium sa 2 jezgra tj dual core ... ne pripada familiji core2duo ... o njemu sam do sada cuo sve naj i kazu da se stvarno lepo oc ... malo greje malo trosi ...

koliko para imas? pa cemo da smislimo najbolju kombinaciju?  Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2009, 19:05:53 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5800 Galaxy 3
Jos samo da nadjem nekog da to kupi za astal evara.... Smile
Sto se tice procesora, definitivno e4600 i definitivno c2d, AMD necu, ne zanima me. Za neki skuplji necu da dajem pare, jer mislim da mi nije potreban, nisam neki gamer. Nasao sam zgodnu plocu asus p5kpl, i mislim da ce mi odraditi posao a cena je ~60eur. Uzimam kingston 2x2gb 800mhz(hyper X mozda), ukupno 4GB,ako mi dune da instaliram vistu...Grafiku 9500GT 512mb, bolje mi ne treba, seagate 250GB, dva case kulera 8cm, i chieftec napajanje 450W.Kuciste zadrzavam posto je chieftec, iako je staro 5 god. Sve to kosta oko 350 eur(+/- 10eur zbog kursa)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Touch Pro
mozes 150e bar ovdje u rs
to ti je puno para i za intel konfu to se nadje za manje od 300e
a i amd cak jeftinije preporuka
« Poslednja izmena: 01. Feb 2009, 20:46:22 od mikx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
9500 ... msm da moze bolja karta za te pare ...
ploca barem p35  Smile
2gb ti je sasvim dosta kasnije mozes uzeti jos 2 ako bude trebalo a cena moze samo da padne jos ddr2 ram-u ... i uzmi na 1066 ... jeftino je ...
koje jezgro ima 4600? mislim da ti je 7200 bolje resenje za malo vece pare koje ces ustedeti na memoriji ... mnogo bolja kobmbinacija po meni ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
zdravo,hteo bih da vas zamolim za savet...prekljuce sam kupio komp koji radi na 2.6 ghz amd,ploca Asus  M2N68-AM sa integrisanom grafickom,2 gb rama...instalacija XP prosla super sve ok ali vistu ne mogu da instaliram,tacnije moze da se instalira samo Vista Basic,tako pise na kutuji,zbog cega je to tako?
Hoce li sve biti uredu kada kupim neku graficku kartcu...?

pozz...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
na kutiji cega? ploce? verovatno nije sertifikovana za vistu ... mozda ce raditi ali ne znaci da ce kako treba ... vidi na sajtu proizvodjaca ... pitaj u radnji gde si kupio da ti oni konkretno kazu Wink  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
imam i ja jedno pitanje  Smile

nedavno sam kupio ovo napajanje
 da li ce mi ono biti dovoljno za novodolazece Core i7 Processore ?
jos ne znam koliko ono snage trazi (zajedno sa ostalim komponentama)
i7 trosi 130W u odnosu na 105W koliko Q6600 npr.
Duo kolko trazi  Smile oko 95W nemogu da se setim  Smile
to planiram da pazarim tek krajem 2009 god ( i7 ) tako da mi ovo dodje kao info

@predragc
probaj da skines nove drajvere za maticnu a mozda ta integrisana graficka nemoze da gura Ultimate  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2009, 01:24:25 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.