Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1388455 puta)
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
zdravo, nasao sam neku plocu  biostar t-power i45 , p45,  citao sam dobre karakteristike ima   dali neko ima tu  plocu  i kakva su iskustva  planiram da  je kupim   pa mi treba necije misljenje  naravno  hocu da je  clockam  imam nameru  posto imam  1200ocz  memoriju  planiram da  mi fsb  bude  600  sa   procesorom  e 8600      ratio  1:1  po forumima   je dosta hvale   a  strane recenzije   nisu lose  hvala unapred   
Retko koja ploca moze da dostigne FSB na 600, u pitanju su primerci ne serije (na primer DFI DK P45-T2RS PLUS sa FSB-om na 693MHz). Isto vazi i za procesore, kod njih postoji takozvani FSB wall. E8600 ima mnozilac 10, sto znaci da ti planiras da ti procesor radi na 6GHz, srecno! Kada oboris svetski rekord (u septembru bio je 6562MHz) javi nam se. Smile Smile BTW, najbolje je da komp stavis direktno u zamrzivac sanducar.
pa dobro ti si malo preterao nisam planirao da ostavim mnozilac na 10  moj plan je na  7 da ga ostavim  jer mi sad radi  na 7.5  sa fsb  550  ploca mi je p5k-e wifi  i radi mi sve normalno, ispalo je da   sam bratovu plocu i procesor  prodao  amd  u pitanju   a imam jedan  cpu   e6750  od ranije   tako da ov ploca ide za njega  sa   e6750  a ja  planiram da uzmem   nesto jace od ove ploce   za e8600.  hvala vam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung D830
koji laptop kupiti za 500e? Smile
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
zdravo, nasao sam neku plocu  biostar t-power i45 , p45,  citao sam dobre karakteristike ima   dali neko ima tu  plocu  i kakva su iskustva  planiram da  je kupim   pa mi treba necije misljenje  naravno  hocu da je  clockam  imam nameru  posto imam  1200ocz  memoriju  planiram da  mi fsb  bude  600  sa   procesorom  e 8600      ratio  1:1  po forumima   je dosta hvale   a  strane recenzije   nisu lose  hvala unapred   
Retko koja ploca moze da dostigne FSB na 600, u pitanju su primerci ne serije (na primer DFI DK P45-T2RS PLUS sa FSB-om na 693MHz). Isto vazi i za procesore, kod njih postoji takozvani FSB wall. E8600 ima mnozilac 10, sto znaci da ti planiras da ti procesor radi na 6GHz, srecno! Kada oboris svetski rekord (u septembru bio je 6562MHz) javi nam se. Smile Smile BTW, najbolje je da komp stavis direktno u zamrzivac sanducar.
pa dobro ti si malo preterao nisam planirao da ostavim mnozilac na 10  moj plan je na  7 da ga ostavim  jer mi sad radi  na 7.5  sa fsb  550  ploca mi je p5k-e wifi  i radi mi sve normalno, ispalo je da   sam bratovu plocu i procesor  prodao  amd  u pitanju   a imam jedan  cpu   e6750  od ranije   tako da ov ploca ide za njega  sa   e6750  a ja  planiram da uzmem   nesto jace od ove ploce   za e8600.  hvala vam
Sad si me malo zbunio. Zasto uzimas E8600 ako ces da obaras mnozilac?!? Smile Uzmi lepo E8200, a 50 evra koji ti preteknu ulozi u nesto drugo, plocu na primer.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia N95 8GB
Jel moguce naci negde na netu prazne CD i DVD jeftino..... Hocu da narucim nesto,a ovde u AR mnogo skupo.... Uzeo bih 100 DVD-a Verbatim recimo.... pa da mi ispadne,ono,15 din komad max....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
zato sto vec imam taj procesor   3 meseca  na  p5k-e wifi ploci  a naravno mnozilac  od viska glava ne boli ,  nisam   planirao da se takmicim, jednostavno  sam igrom slucaja dobio taj procesor  extremni overclocker nisam   niti imam para za to     posto se ova tema malo vise oduzila  i otisla je  u nekom smeru  gde nisam imao nameru   pitanje glasi za biostarovu plocu  t-power   i45  imali iko iskustva sa njom   jer planiram da je uzmem  a opet   nije mala para 160 eura   oko    pa gore dole   mozda ima neko predlog za bolju plocu   od ove sto sam ja naveo  trebami veliki fsb  uslov   hvala
Sad si me malo zbunio. Zasto uzimas E8600 ako ces da obaras mnozilac?!? Smile Uzmi lepo E8200, a 50 evra koji ti preteknu ulozi u nesto drugo, plocu na primer.
ja vec imam taj procesor   3 meseca  igrom slucaja sam ga  kupio   a vec sam naveo da radi na  p5k-ewifi  asusovoj ploci    sad bih da zamenim  za  bolju plocu a ova ide  burazeru , bolja ploca imam  u vidi biostar  t-power  i45   iskustava kakva  imate    po recenzijama je ploca sasvim ok   mene   zanima samo  fsb  da ga doguram  do 600  jer ova moja ploca sto je imam  ne dozvoljava mi  to,  plafon je 540  posle toga je nestabilna   zbog rama   jer mi je ram  ocz 9600  na 1200mhz oc  4x1gb   a  ova ploca  ne ide preko 1066 asusova  sve posle je    ko da imas virus u ramu  javlja greske   i na oficijalnoj stranici   sam nasao da ta ploca nemoze dalje od 1066  pogotovu ne sa svim  punim slotovima  kod mene  u mom slucaju 4x1b  ocz  1200mhz  zato trazim plocu  koja moze da gura ovaj ram  1:1 ratio  nista dalje  dalje od extremnog clocka  to me ne zanima ,  samo da   fsb bude 600   po recenzijama  ova biostar  bi mogla to uraditi  pa me interesuju iskustva   hvala
« Poslednja izmena: 11. Dec 2008, 23:02:42 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ok. Iskustva sa tom Biostarovom nemam, ali ako hoces neku drugu probaj da nabavis neki od DFI-evih modela.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2008, 23:34:47 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung x820
Odlucio sam da kupim nov lap top pa sam zeleo da vidim sta vi mislite na ovu komfiguraciju

* Čipset: ATI RX690 + SB600
    * Procesor: AMD Athlon64 X2 Dual-Core TK-53 (1. 7GHz, FSB 800MHz, 512KB L2)
    * RAM 2GB DDR2 667MHz, hard disk 160GB 5400rpm SATA, SuperMulti DL DVD rezač
    * Ekran: 15. 4" TFT WXGA ACV (Amazing Crystal Vision) 1280 x 800
    * Grafika: ATI Radeon HD 2600 (256MB DDR3 VRAM, DirectX 10, HDMI)
    * Mreža: 56K modem, 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet LAN, 54 Mbps 802. 11b/g WLAN, Bluetooth 2. 0
    * Web kamera 1. 3 MPix
    * 4-u-1 čitač kartica (SD/MMC/MS/MS Pro)
    * Dimenzije: 358 x 259 x 27/33 mm
    * Težina: 2. 6 kg
                 Cena je 46000din
   Dali je ovo vredno cene sto je u njemu ili ako zelite da mi preporucite neki model ?
IP sačuvana
social share
New Money Records
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Prilicno bajat laptop. Mozda bi Puma platforma bila bolji izbor. Reci cenu preko koje ne bi isao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol
Poruke 820
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC One X
Pozz...
Ocu da kupim UPS....ja sam do sad imao naj APC sa 8 shuko utichnica, onaj naslabiji model 400VA/240W....Na njega mi je normalno radilo kucishte 400W, monitor koji troshi oko 50W.....E sad, uzeo sam novi komp (gaming konf, 600W napajanje) i naravno ne moze da izdrzi vec kad bi trebao da prebaci na bateriju, komp se restartuje....E sad, da li bi izdrzalo da stavim onaj 700VA/405W?? Ili eventualno onaj srednji model 550VA/300W?? Ako ne, mozete li mi preporuchiti neki drugi UPS do 100€ koji bi mogo ovo izdrzati, a da ima isto shuko prikljucke?
IP sačuvana
social share
BU!
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Kakva su vasa iskustva sa AMD Athlon X2 6000+???
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.