Ime: Zdravko Prezime: Čolić Datum rođenja: 30.maj 1951. Mesto rođenja: Sarajevo Vreme: 17h 15min Znak u horoskopu: Blizanac Podznak: Škorpija Krvna grupa: AB+ Kosa: crna Oči: tamnosmeđe (mada bi više voleo da su plave) Moda: privatno - sportska, za nastupe - vrhunska elegancija Boja: crvena i crna Omiljeni miris: jorgovana Stručna sprema: diplomirani ekonomista Status: oženjen (maj, 2001.) Sandrom, profesorkom geografije, dve ćerke : Una Zvezdana (oktobar 2001.) i Lara (10. avgust 2006) Oduševljava ga: jednostavnost Nervira ga: ljudski cinizam i pohlepa za novcem Odnos prema novcu: nezainteresovan je za materijalna dobra; voli da podeli sa prijateljima sve što zaradi Sebe opisuje ovako: darežljiv, brzoplet, neodlučan, plemenit, druželjubiv Ne voli: naredbe Misli da je u prošlom životu bio: sveštenik Prva ploča: "Plačem za tvojim usnama" ("Vaš šlager sezone" 1971.) Zadnji CD: "Zavičaj" Najdraže ostvarenje: Prvo mesto na "Opatiji" '73. ("Gori vatra") Najdraža muzika: soul Najdraži pevači: Areta Frenklin, Stivi Vonder Najdraža grupa: "Rolingstonsi" Kompozitor: Kovač, Bregović Instrument: gitara Dan: petak Omiljeno doba dana: predveče Mesec: maj Najprijatnije se oseća: u jesen Slovo: A Broj: 5 i 17 (ceni numerologiju) Cvet: visibaba Jelo: sarma Slatkiš: baklava Voće: jabuka Piće: ceđeni đus, vino, pivo, viski Cigarete: ne puši Životinja: tigar Strani grad: Lenjingrad Strana zemlja: Velika Britanija Sport: atletika/skok u dalj Sportista: Mijatović, Divac, Savićević, Danilović, Đorđević, Štekić, Sekarić, braća Grbić Tim: nekad "Želja", danas "Crvena zvezda" Najdraži pisac: Tolstoj, Andrić, Selimović Pesnik: Majakovski, Dučić Glumac: Ingrid Bergman, P.Vujisić, M.Brando Komicar: Čkalja, Toto TV emisija: film, sportski prenos Filosof: Kant Političar: Sadako Agata Oružje: prezire Naučnik: Nikola Tesla Istorijski period: XIX vek Istorijska ličnost: Majka Tereza Strani jezik: govori engleski, nemački, ruski, voleo bi da nauči španski Skuplja: veliki je kolekcionar nosača zvuka Da nije pevač, koju bi profesiju odabrao: svaku čije radno vreme nije od 8-16h, ali bi u svakom slučaju opet završio fakultet.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
uz njegovu pesmu "Ti si mi u krvi" sam plesala prvi put sa drugom iz razreda u kog sam bila zaljubljena i koji je bio zaljubljen u mene ... i to zagrljeni od pocetka do kraja pesme ...
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.