Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba mi baner\logo\obrada slike\...  (Pročitano 277731 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ono sto si trazio to si i dobio.
Ja ne mogu da citam misli.
Kako ocekujes da ti ucinim uslugu i napravim baner kad ni sam ne mozes da objasnis sta hoces.
Gamebookers1 je fino napisao sta zeli i ja sam mu pomogao u meri koliko sam mogao.
Ne ljutim se ja na tebe.Dobio sam ono sto sam zelo jer nisam umeo da lepo objasnim sta zelim Smile

Citat
@Joca... pokusacu nesto da uradim na tu tematiku ali ne ocekuj mnogo. Previse texta je u pitanju da bi baner mogao da izgleda cool
Nemoj se muciti i matretirati onda,smislicu neki manji tekst pa cu ti reci.Ako je problem samo velicina teksta samnjicemo tekst Smile Oprosti i hvala ti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Vidim u potpisu (jocinom) baner ... da li je to umesto onog teksta ? nije ispalo lose ...

and .. @pakiman .. svaka cast kako radis sve ovo ... i kako nadjes vremena ... ipak treba mnogo vise vremena odraditi sve u photoshopu nego samo pomoci nekom tako sto ces iskucati post na forumu ... i da ako ti nije frka ovde ili na pp da mi napises ... koj deo racunara je najbitniji za PS ... i koliko je bitan .. tj da li se mora imati dosta dobar taj deo hw-a da bi sve funkcionisalo kako treba
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
da li je to umesto onog teksta ? nije ispalo lose ...
Ma jok to sam ja sam uradio.Nisam ja toliko glup umem ja da stavim tekst Smile Ali ne umem da ga nesto lepo uklopim sa dosadinom.Ne umem sa slojevima d ardim a i ne radim u Photosopu vec gimpu Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nemoj se muciti i matretirati onda,smislicu neki manji tekst pa cu ti reci.
Ti smisli pa javi...

and .. @pakiman .. svaka cast kako radis sve ovo ... i kako nadjes vremena ... ipak treba mnogo vise vremena odraditi sve u photoshopu nego samo pomoci nekom tako sto ces iskucati post na forumu ... i da ako ti nije frka ovde ili na pp da mi napises ... koj deo racunara je najbitniji za PS ... i koliko je bitan .. tj da li se mora imati dosta dobar taj deo hw-a da bi sve funkcionisalo kako treba
Ne zahteva to previse vremena. Doduse... zavisi kako ti naleti inspiracija.... onaj baner za kladionicu sam kompletan napravio da 10min.
Sto se tice hw zahtevnosti... u principu mozes na bilo kojoj masini da uradis sve sto smo radili ovde.
Za neke velike fotke, tipa 10.000x10.000 pixela, moras da imas najmanje 2gb rama jer pola efekata neces moci primeniti u suprotnom.
Sto se tice procesora, sto brzi, to krace vreme obrade.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
axa .. posto sma jedno vreme (kratko ... nedelju dana) ulazio u PS ... stavljao sve na sliku ... cisto da vidim sta se desava .. ali nisam primetio da se ceka nesto da se uradi ... verovatno jer nisam stavljao kako treba Smile ...  ae poslacu ti na pp jos neko pitanje da ne punim temu off-om ... pa ako budes mogao ti odg Smile. .. tnx  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Moze neki baner sa motivima iz Srbije.Ono manastiri priroda,etno neki motivi i tako to.Da kada se vidi asocira na srbiju.Velicine
728x90 hlava
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
Imam jednu molbu Smile ... ako bi mogao neko ... treba mi sto pre obrada jedne slike ....

sliku sam stavio ... a ono sto treba da se uradi jeste .... da se skine ovo valve sa leve str... kao i ovo sa desne strane sto pise .... da se obrise Conditio Zero ... i da umesto toga tim fontom pise ....

Colloseum ZF Public 1.6 ....

ako neko moze bio bih mu zahvalan veoma Smile ... samo sto pre ... tnx i pozz .. evo slike

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

cs2.jpg
(429.42 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
hmm proslo 24h pa nema opcije izmeni ... zato dupli post ... nek neki mod spoji ako nije problem ... ono gore mi idalje treba ... ako neko bude mogao Smile ...

a ovo zasto pisem novi post Smile :
uglavnom trebaju mi 3 banera ... velicine kao ovaj Osnove OC-a u mom potpisu ... svi su za ovaj forum ... jedan je za savete za kupovinu, drugi za cs temu cs tema i treci zavodic za kupovinu domena i web hostinga

unapred hvala, ako neko moze da odradi  Smile evo i slika dole ... za svaki od ovih ... i objasnjenja sta sam zamislio

velicinu sam rekao gore, e sada .... za savete za kupovinu sam mislio da ide sa leve strane ova korpa sa knjigama i gde pise PC .. a desno ova "virtuelna korpa" Smile ... i moze u sredini neki monitor npr. sada cu i njega naci pa cu ubaciti ... i da preko svega toga nekim dobrim fontom pise ... mogu slova i da budu da se vide samo ivice da bi se videla slika bolje ali da bude vidljivo ... Vodic za kupovinu racunara i komponenti ... ili smao racunara ... u zavisnosti od prostora ...

drugo ... dao sam sliku ... nek pise ... Sve za cs ... on burek ... npr. ovo malo vece a on burek dole desno da se vidi ali sitnije ...

trece isto slika ... i neka stoji kao sto se i zove tema ... i dole desno kao ovaj sto mi je sad u potpisu samo By SF

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

3.png
(55.68 KB, 256x256)
kupovina.jpg
(9.4 KB, 220x185)
arms005.jpg
(24.78 KB, 800x600)
server-clusters.jpg
(34.72 KB, 668x540)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 800
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da li moze neko da mi pomogne.. Radim neki sajt, ali nemam ideju kakav logo da napravim, tj. zaglavlje. Sajt je o poznatmi ličnostima i trebao bi da bude dimenzija 775x193px, a pozadina sajta je crvena. pa ako ima neko kreativan da mi pomogne bio bih mu zahvalan..  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5310
jel ima neko voljan da pomogne???treba mi logo za klan(counter strike),zovemo se hDs=Headshot Delivery Service.Ja sam se dugo mucio i nikad ga nisam uspio zavrsit   Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.193 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.