Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 530 531 533 534 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1432975 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Sekirom pretio putnicima gradskog prevoza

U Beogradu je jedan pijani čovek u petak uveče pretio sekirom putnicima autobusa gradskog saobraćajnog prevoza na liniji broj 16, ali niko nije povređen, javila je televizija Studio B.

Incident se desio kada se autobus zaustavio na stanici u blizini Pop Lukine ulice, u centru Beograda.

Napadač je, kako je navedeno, posle pretnji putnicima i zamahivanja sekirom, ispao iz autobusa i ostao da leži na ulici.

Saobraćajni policajac, koji je bio u blizini, pozvao je policiju i Hitnu pomoć.

Utvrđeno je da je reč o S.T. (49) koga je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, a odatle je prebačen u neuro-psihijatrijsku kliniku Laza Lazarević.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Preklao ujaka!

ČOKA - Đurica Travanjev (55) iz Čoke nađen je mrtav u četvrtak ispred vrata svoje kuće u ulici Seki majur 1, na periferiji ove severnobanatske varošice prema Senti. Po prijavi komšija, policijska patrola je oko 13 časova zatekla beživotno Đuričino telo, na kome je bilo više ubodnih rana u vratu i grudnom košu.

- Za ubistvo Travanjeva osumnjičen je njegov sestrić Mišo Farago (28) iz Čoke, koji živi nedaleko od njega. Dan pre ubistva ujak i sestrić pili su ispred Đuričine kuće. Posle kraće verbalne rasprave Mišo je nožem izbo Đuricu. Od ubodnih rana u predelu vrata i grudi on je izdahnuo na licu mesta. Iako je Farago pobegao s mesta zločina, policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila. Sa krivičnom prijavom on će biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Zrenjaninu - izjavio je juče načelnik Odeljenja kriminalističke policije PU Kikinda Aleksandar Čudan.

Niska zločina čiji su akteri članovi porodice Travanjev nastavljena je 1997. godine kada su Đuričini sinovi, blizanci Dragan i Ivan, počinili trostruko ubistvo u Jazovu kod Čoke! Tada 16-godišnjaci, zaklali su ženu i njeno trogodišnje dete, koje je držala u naručju! Goloboradi zločinci nisu poštedeli ni starije, osmogodišnje dete unesrećene porodice, koje je pokušalo da se sakrije od ubica. Na kraju su Dragan i Ivan hladnokrvno ubili i njega. Čokani pričaju da su trostruko ubistvo počinili zbog sto maraka, za koliko je njihov otac prodao amove za konje ocu i suprugu masakrirane porodice. Pošto im je kupac amova duže vreme dugovao novac, blizanci su rešili da pravdu uzmu u svoje ruke i počinili stravičan zločin.

Za krivično delo ubistva zakon propisuje kaznu zatvora u trajanju od pet do 15 godina. Protiv pokojnog Đurice Travanjeva policija je u proteklom periodu podnela 33 krivične prijave zbog imovinskih delikata i delikata protiv života i tela. Čak 18 puta bio je osuđivan, uglavnom na kazne zatvora, pa je veći deo života proveo iza rešetaka. Đurica je 1982. godine okrvavio ruke tako što je ocu Georgiju naneo teške telesne povrede od kojih je nesrećni čovek ubrzo preminuo. Ispred kafane „Rozer“ u Čoki pesnicom je udario oca. Od siline udarca Georgije je potiljkom udario u ivičnjak. Ubrzo je pao u komu i preminuo.

Protiv Dragana i Ivana policija je u proteklom periodu podnela više od 15 krivičnih prijava. Obojica su kažnjavani desetak puta, uglavnom na kazne zatvora, a Ivan se trenutno nalazi na izdržavanju kazne u Sremskoj Mitrovici.

NASILJE IM U GENIMA
Pri pomenu porodice Travanjev meštanima Čoke diže se kosa na glavi. O njima niko nema lepo mišljenje.
- Osim što su počinili stravične zločine, Đurica i njegovi sinovi upuštali su se u krađe i razbojništva. Važili su za osobe preke naravi i sa njima niko nije želeo da ima posla. Izgleda da im je nasilje u genima, jer je Đuričin otac Georgije pre mnogo godina takođe ubio svog oca Tanasija. Đurica je, inače, živeo sam u kući od socijalne pomoći. Razveden je od žene sa kojom je izrodio tri sina - rekao nam je jedan od žitelja Čoke.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Dve osobe stradale u saobraćajnim nesrećama kod Niša

U dve saobraćajne nesreće na putevima kod Niša stradale su dve osobe, saopštila je danas niška policija

U nesereći koja se desila juče oko 13 sati nastradao je vozač putničkog vozila Jovica Stanković (50) koji je vozilom prešao na suprotnu stranu i sudario se sa kamionom na magistralnom putu Niš - Pirot.

Zbog ove saobraćajne nesreće put od Niša ka Pirotu bio je u prekidu dva sata.

Na regionalnom putu Aleksinac - Prokuplje vozač putničkog vozila oborio je motociklistu Slobodana Trenkića (66) iz sela Moravac u opštini Aleksinac koji je sinoć oko 18 sati preminuo u Kliničkom centru Niš.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Bračni par pretučen i opljačkan

Supružnici Branislav (77) i Vidosava (76) Stojanović iz valjevskog naselja Gorić napadnuti su i opljačkani u petak uveče. U njihovu kuću su upala trojica maskiranih i pištoljima naoružanih muškaraca, koji su ih pretukli. Vidosavi su polomili kost na licu, a Branislavu pretili kopanjem oka.

Razbojnici su iz njihove kuće odneli 580 evra i 54.000 dinara. Vidno uznemiren Branislav Stojanović, doktor matematičkih nauka u penziji, priča da su razbojnici na njihova vrata zakucali oko 23 sata.
– Supruga i ja smo gledali TV i uvek se zaključavamo, jer smo pre dve godine opljačkani. Mlađi muški glas je, uz kucanje, tražio pomoć. Rekao je da im je automobil u kvaru i pitao da li imamo alat. Kako sam otvorio vrata, odgurnuli su me i oborili na pod – priča Branislav.
Napadače opisuje kao trojicu mlađih, veoma snažnih muškaraca koji su kompletno bili obučeni u crna radna odela, sa kapuljačama preko glave i crnim rukavicama, i koji su ih mučili punih 45 minuta.
– U prvi mah sam pomislio da je u pitanju neka akcija potrage za Ratkom Mladićem. Sve dok nisu izvadili pištolje, a jedan od njih počeo da viče: „Đede, đe su pare, govori inače ode glava!“ Pokušavali su da imitiraju bosanski naglasak, ali ja sam siguran da nisu Bosanci. I suprugu su oborili na pod. Počeli su da nam zavrću ruke, noge i glave uz udarce po telu, i pretili da će nas likvidirati. Treći napadač je otvarao fioke, ormare, i sve ostalo od nameštaja i razbacivao stvari tražeći novac. Razbojnik koji mi je kolenom naseo na stomak u jednom trenutku je izvadio neku veliku pincetu. Naslonio mi je na oko preteći da će ga izvaditi ako ne kažem gde držimo novac. Supruga je u tom momentu zavrištala i od razbojnika koji je nju držao dobila nekoliko udaraca pesnicom u lice – kaže Stojanović za „Blic nedelje“, dodajući da su onda rekli gde su im novčanici iz kojih su razbojnici uzeli novac.Jedan od razbojnika, dodaje Stojanović, potom je doneo selotejp kojim su im vezali ruke i noge i nalepili na usta, a zatim nestali u nepoznatom pravcu. Vidosava Stojanović je s ozbiljnom povredom lica smeštena na Odeljenju za uho, grlo i nos valjevske bolnice, i njeno zdravstveno stanje je stabilno.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Žena ujela starca!

U novosadskoj ulici Stjepana Mitrova Ljubiše 1 u petak ujutro se dogodio pomalo bizaran incident. Novosađanka K. V. (36) posle kraće svađe i tuče izgrizla je komšiju Đurađa Tomića (81) i nanela mu lakše telesne povrede.
Tomić priča da ga je probudilo lupanje na ulaznim vratima, a u trenutku kada je otvorio žena je "uletela" i bez reči počela da ga ujeda. Napad je prekinula policija, a Tomiću je ukazana pomoć u KBC Vojvodine.
- Znao sam da je
agresivna, ali nisam očekivao da će u sred noći da me napadne u mom stanu - priča Tomić.
- Očigledno pijana komšinica me ugrizla za butinu, zatim za podlakticu leve ruke, stomak i grudi, a dobio sam i nekoliko udaraca. Ko zna šta bi se dogodilo da nije došla policija.
- Svaki dan moram da prolazim pored njenih vrata, pa ne znam kako će u budućnosti izgledati naši komšijski odnosi i ko mi garantuje da me neće napasti ponovo - jada se Tomić.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Pare ili oko!

Branislav (77) i Vidosava (76) Stojanović iz naselja Gorić kod Valjeva dugo će pamtiti noć između petka i subote. U kuću dvoje supružnika banula su trojica naoružanih, maskiranih pljačkaša, i posle gotovo sat maltretiranja odneli 580 evra i 54.000 dinara.
U kući Stojanovića, posle nezvanih gostiju, ostali su tragovi premetačine. Trojica maskiranih mladića banuli su, kaže Branislav, u petak oko 23 časa. Kad su, nakon kucanja na ulaznim vratima, zapitali ko je, muškarac je rekao da traži pomoć, pošto mu je automobil, navodno, ostao u kvaru.
- Čim sam otključao vrata, oborili su me na pod - priseća se, vidno uzrujan, Branislav. - Skoro čitav
sat su maltretirali suprugu i mene, vitlali pištoljima, pretili da im damo pare, inače ćemo ostati bez glave. Suprugu su pretukli, polomili su joj kost lica, a meni su pretili da će mi iskopati oko ako ne kažemo gde je novac.
- Na kraju, rekli smo im gde stoje novčanici, pa su pljačkaši uzeli novac.
Supružnicima su selotejp obmotali preko usta, oko ruku i nogu i nestali u mraku u nepoznatom pravcu.

DRUGI PUT

ŽIVIMO sami, dva sina žive u Kanadi. Pre dve godine, usred dana, kradljivci koji do danas nisu otkriveni, iz kuće, dok smo bili odsutni, odneli su oko 16.000 evra koje smo uštedeli za spomenik - kaže Branislav.

IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Tirana: Otkriveno 100 kg marihuane

TIRANA - Albanska policija je danas kod Đirokastre na jugu zemlje otkrila sto kilograma marihuane i uhapsila jednog švercera, dok se za trojicom još traga.
Prema policijskim podacima, kako prenosi Makfaks, uhapšeni
švercer je student koji je sa tri druga nameravao da drogu prenese u Grčku.
Prema prvim informacijama, zaplenjena marihuana je proizvedena u samoj Albaniji, a Grčka je trebalo da bude konačna destinacija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Maloletnik ubio mladića u Kraljevu

Osamnaestogodišnji Marko S. iz Kraljeva preminuo je od povreda zadobijenih u tuči sa dvojicom mladića. Dečak povređen pre četiri dana u Novom Sadu i dalje je u teškom stanju.

Kako je navedeno u policijskom saopštenju, noćas oko 1.00 sat posle ponoći u parku kod železničke stanice u Kraljevu u tuči nastaloj posle kraćeg vebalnog sukoba S. V. (16) i Lazara Đ. (18) sa Markom S, "maloletni S.V. je nožem zadao više ubodnih rana" u grudni koš Marku S.

Prema policijskim navodima, napadači su se udaljili posle tuče a Marko S. je vozilom hitne pomoći prebačen u Zdravstveni centar Studenica gde je posle pokušaja reanimacije preminuo.

Tridesetak minuta kasnije policija je pronašla osumnjičene S. V. i Lazara Đ. i privela ih istražnom sudiji Okružnog suda u Kraljevu.

Pre četiri dana došlo je do još jedne tuče u Srbiji u kojoj su akteri bili maloletnici.

Srednjoškolac Đ.V. (1991) i dalje je bez svesti i priključen je na aparate za disanje, potvrđeno je danas u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

"Dečak je u vrlo teškom stanju, bez svesti je i priključen na aparate za disanje", kazali su agenciji Beta u Institutu i dodali da za sada nije moguće davati prognoze o zdravstvenom stanju.

Dečaku je pozlilo tokom tuče sa drugom iz razreda u četvrtak popodne. On ima urođenu srčanu manu, zbog koje je i ranije imao zdravstvenih tegoba.

Tuča se dogodila u neposrednoj blizini škole, a kako su u školi naveli, oba dečaka su primerni učenici, s čijim vladanjem do sada nije bilo problema.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Kragujevac: Tri osobe privedene zbog ubistva vlasnika menjačnice
U Kragujevcu su uhapšene tri osobe, a za jednom se još traga, zbog sumnje da su, prošle godine, učestvovale u ubistvu suvlasnika menjačnice "Centar".

Kako je Tanjugu rekla portparolka okružnog tužilaštva Marija Mladenović, zahtev za sprovođenje istrage podnet je protiv Miloša Solunca (25) iz Lapova, koji je u bekstvu, a protiv uhapšenih Zdravka Ramića (23) iz Ćuprije, Slađane Božinović (34) iz Lapova i Borisa Miloševića (20) iz Velike Plane, zbog sumnje da su u počinili krivično delo teško ubistvo.

Oni su, 17. marta prošle godine u centru Kragujevca, u neposrednoj blizini zgrade Okružnog suda, sa fantomkama na glavama, iz vatrenog oružja ubile suvlasnika menjačnice "Centar" u Kragujevcu Radmila Tošića (54). Prema tadašnjem saopštenju kragujevačke policije, u Tošića je ispaljeno više hitaca i on je od zadobijenih povreda preminuo na mestu nesreće.

Automobilu marke "škoda felicija" kojim je upravljao Tošić, oko 18.30 sati, na trgu Radomira Putnika, preprečilo je put drugo putničko vozilo, iz kojeg su izašli napadači i naočigled prolaznika pucali u njega. Policija je tada saopštila da sumnja da su iz Tošićevog auta oduzeli oko 50.000 evra, posle čega su pobegli.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Vođa grupe „Amerika” vratio se u Srbiju
Srpski narko-bos pušten iz grčkog zatvora
Autor: Tamara Marković-Subota | Foto:Beta | 09.02.2009. - 05:00

BEOGRAD - Mileta Miljanić Majk (49), koga je srpska policija označila kao vođu ozloglašene kriminalne grupe „Amerika”, koja se dovodi u vezu sa desetak mafijaških ubistva u Srbiji, ali i sa brojnim zločinima u inostranstvu, pušten je iz zatvora u Grčkoj, saznaje ekskluzivno „Blic”.

U najstrože čuvanom zatvoru na Kritu, Miljanić je od 2004. godine izdržavao kaznu zbog šverca 114 kilograma kokaina iz Južne Amerike u Atinu. Kako je i pod kojim okolnostima je Miljanić, osuđen za jednu od najvećih narko-zaplena u Grčkoj, pušten na slobodu posle samo pet godina zatvora, za sada nije poznato. U grčki zatvor Miljanić je dospeo posle hapšenja u Švajcarskoj u januaru 2004. On je tada u Cirihu uhapšen po poternici koju je za njim raspisala Grčka, čijim vlastima je ubrzo izručen.
- Nemamo podatke o Miljanićevom kretanju posle izlaska iz zatvora. Pretpostavljamo da je napustio Grčku i da se sreo sa porodicom, koja živi u Barajevu, ali i sa ostalim pripadnicima grupe „Amerika”, koji su uglavnom u Crnoj Gori - kaže za „Blic” izvor iz vrha MUP Srbije.
On navodi da je Miljanić u Srbiji slobodan građanin, budući da se protiv njega ne vodi nijedan postupak.
- Miljanić je hapšen u akciji „Sablja”, ali protiv njega nije pokrenuta istraga pa je ubrzo pušten iz pritvora - kaže naš izvor.
Interesantno je da Miljanića tada niko nije ispitivao o brojnim mafijaškim ubistvima u Beogradu, o kojima je policija dve godine ranije dobila ne samo podatke već i svedoka, spremnog da „progovori” za zaštitu i novac. Naime, svedok iz podzemlja, pod pseudonimom Srećko, policiji je u februaru 2001. dao kompletan spisak imena svih pripadnika grupe, ali i naveo sve zločine koje je, kako je tvrdio, izvršio ovaj klan. On je Miljanića naveo kao organizatora grupe, a zatim nabrojao i imena njegovih najbližih saradnika: Zorana Jakšića, Željka Maksimovića Make, Slobe Šolaje, Ivana Delića, Brane i Duleta Mićunovića - osoba sa podebljim dosijeima ne samo u Srbiji i Crnoj Gori već i u inostranstvu.
Zorana Jakšića u leto 2004. godine nemačka policija uhapsila je zbog devet kilograma heroina i kokaina nađenih u njegovom automobilu. Prošle godine izručen je u Buenos Ajres. Željko Maksimović Maka optužen je za ubistvo generala Boška Buhe - prvi slučaj koji je vođen pred Specijalnim sudom za organizovani kriminal. Za njim je raspisana poternica Interpola. Sloba Šolaja, kontroverzni banjalučki biznismen, sumnjičen je da je u oktobru 2000. godine iz Paname u BiH prošvercovao 164 kilograma čistog kokaina. Ivan Delić doveden je u vezu sa ubistvom ministra odbrane Pavla Bulatovića 2000. godine, a njegovo ime spominjano je i u istrazi ubistva Daria i Marije Šurina 2002. godine u Budvi. Brano Mićunović, koji je prema podacima policije preuzeo poslove grupe „Amerika”, nakon Miljanićevog hapšenja bio je hapšen zbog optužbe da je u oktobru 2000. godine, nakon obračuna u kafeteriji hotela „Podgorica”, ispred Urgentnog bloka KBC, ubio tada već ranjenog Radovana Kovačevića, ali ga je Viši sud u Podgorici oslobodio optužbe. Tajanstveni svedok mafije policiji je naveo i ime Milana Đorđevića Bombone ubijenog u sačekuši u marta 2001. u Beogradu, kao i Veska Raičevića brata Voje Amerikanca, koji je sa Miljanićem do nestanka 1997. godine bio srž grupe Amerika.
Vojin nestanak, odnosno ubistvo koje do danas nije rasvetljeno, bio je povod brojnih likvidacija koje su počinili pripadnici klana.
Svedok „Srećko” tako ih je optužio za ubistva inspektora Dragana Radišića, v.d. ministra policije Radovana Stojčića Badže, policijskih pukovnika Milorada Vlahovića i Dragana Simića, Bojana Petrovića, Miše Cvjetičanina, Milana Roganovića, Gorana Vukovića, Radeta Ćaldovića Ćente, novinarke Maje Pavić, Juse Bulića, Zorana Šijana, kao i Zorana Todorovića Kundaka.

Poslednje hapšenje pripadnika klana
Poslednje hapšenje pripadnika grupe „Amerika” u Srbiji izvedeno je u novembru 2006. godine kada su po poternici Nemačke lisice na ruke stavljene Krsti Stanišiću. Policija je tada saopštila da je grupa „Amerika” u Nemačkoj, Švedskoj, Holandiji, Italiji, Mađarskoj i zemljama bivše SFRJ počinila više od dvadeset ubistava. Stanišić je izručen Nemačkoj, koja ga tereti za falsifikovanje novčanica.

Obnova starih veza
- Povratkom Milete Miljanića, aktivnosti „Amerike” - jednog od najozlog-lašenijeg kriminalnog klana u Srbiji i Crnoj Gori, sigurno će biti ojačane aktiviranjem njegovih starih veza sa narko-klanovima u Južnoj Americi, ali i sa bugarskim, turskim i albanskim kartelima - pretpostavljaju u policiji.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 530 531 533 534 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.